EUROVISION 2021: Δεύτερη πρόβα Ελβετίας!

Προτελευταία χώρα στη σημερινή ημέρα των δεύτερων τεχνικών προβών είναι μια εκ των φαβορί του διαγωνισμού, η Ελβετία. Μια από τις ιδιαίτερες φωνές του διαγωνισμού, ο Gjon’s Tears είναι έτοιμος για μια ακόμα πρόβα στο μελωδικό “Tout l’Univers”.

Καμία αλλαγή στη σκηνική εμφάνιση του Gjon. Ερμηνεύει άψογα το κομμάτι με τις ίδιες χορευτικές κινήσεις που είδαμε στην 1η πρόβα. Ωστόσο, υπάρχουν θέματα με τις λήψεις, γιατί φαίνονται επάνω στην κατασκευή σκιές από άλλες κάμερες και σε ένα πλάνο είδαμε ένα άτομο που μετακινεί κομμάτι της κατασκευής. Επίσης, δείχνει κάπως αγχωμένος.

Η εμφάνιση κλείνει με πλάνο στα μάτια του.

Στο 2ο run βελτιώθηκαν πολύ τα πλάνα.

Πώς σας φαίνεται η δεύτερη πρόβα της Ελβετίας; Πιστεύετε ότι ο Gjon’s Tears θα επαληθεύσει τον τίτλο του φαβορί και θα προκριθεί πανηγυρικά στο Μεγάλο Τελικό;

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / ANDRES PUTTING

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

[Πηγή φωτογραφίας:EBU / ANDRES PUTTING]

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πέρα ότι κατάφεραν να τα κάνουν ΟΛΑ λάθος, στήσιμο, σκηνικό, ρούχα, κινήσεις, πλάνα, αρχίζει και φαίνεται ότι και ο τύπος δεν έχει σχεδόν κανένα σκηνικό χάρισμα.

  2. Οσο παει ξεφουσκωνει ΚΑΙ αυτο το φαβορι. Οσο κι αν βαριεμαι το τραγουδι της Βουλγαριας ειναι πατωματα καλυτερο το συνολικο αποτελεσμα απο της Ελβετιας. Το ιδιο και η Γαλλια, απλη, λιτη και απεριττη.

  3. όπως έγραψαν και οι προηγούμενοι, “ξεφούσκωσε” και αυτό το φαβορί. Η σκηνική εμφάνιση ειναι ΑΙΣΧΟΣ. ολα αχταρμάς, οι κινήσεις πολύ cringe και χωρίς ουσία.
    Πλέον πιστεύω οτι θα παιχτεί ανάμεσα σε Γαλλία και Μάλτα. Αν και η δεύτερη θα είναι για εμένα μεγάλη απογοήτευση αν νικήσει, γιατί είναι επίσης ΑΙΣΧΟΣ performance. Μπορώ να φανταστώ όμως οτι θα είναι μια νίκη τύπου Ισραήλ 2018. Γενικά μόνο την Γαλλία μπορώ να φανταστώ νικήτρια, αν και επειδή ειναι στις BIG 5 και δεν θα την έχει δει τόσο ο κόσμος, ίσως χάσει πόντους απο εκεί. Πιστεύω επίσης οτι θα είναι και φέτος μια πολύ ανοιχτή χρονιά και οτι μπορεί να νικήσει και κάτι άκυρο τύπου Ρωσία…. ποτέ δεν ξέρεις.
    όσο για τα δικά μας, η Κύπρος μου δίνει vibes Ελβετία 2019 και πιστεύω θα είναι στις θέσεις 3-7η στον τελικό, ενω η Ελλάδα πιστεύω θα τα πάει καλύτερα στο televoting (10-13η θέση) και χειρότερα στις επιτροπές (15-17η θέση).

  4. Ποιος ακριβώς σκέφτηκε να τον κάνει να χορεύει σαν ράπερ σε ένα τέτοιο τραγουδι??? Η Ελβετία είναι το δεύτερο αγαπημένο μου τραγούδι για φέτος, την είχα για σίγουρη νικήτρια. Η φετινή χρονιά είναι μια από τις πιο απρόβλεπτες.

  5. Μολις επσε αλλο ενα φαβορι λογο σκηνικης παρουσιας
    απιστευτο πωσ καταφεραν να καταστρεψουν ενα τετοιο τραγουδι
    αμα κλεισω την μουσικη και δω μονο το κλιπ που ανεβασαν νομιζω πωσ προκειται για ενα rap τραγουδι….
    και μετα σασ χαλαει η ελλαδα..εδω δειτε τι κανανε
    Νομιζω πωσ μετα απο 1 εβδομαδα τα πραγματα ειναι ξεκαθρα
    η γαλλια νουμερο 1 φαβορι για φετοσ και μετα θα ακολουθησει ιταλια και ισλανδια

    • Πέρυσι του στέρησε τη νίκη ο κορονοϊός και η ματαίωση του διαγωνισμού. Φέτος του στέρησε τη νίκη η εντυπωσιακά κακή σκηνική παρουσίαση..Τεράστια απογοήτευση, το τραγούδι πήγαινε ολοταχώς για τη νίκη!

  6. Κριμα κριμα κριμα.
    Ειναι το αγαπημενο μου τραγουδι για φετος αλλα με τετοια σκηνικη παρουσια…
    Μου αρεσαν οι δουλειες της Sacha και στη eurovision και στο melodif.
    Αυτο που βλεπω δεν θεωρω οτι ταιριαζει σε ενα τοσο ωραιο και ατμοσφαιρικο τραγουδι.

    Θα δειξει την Πεμπτη.

    Κοντος ψαλμος…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ