EUROVISION 2021: Δεύτερη πρόβα Γεωργίας!

Προτελευταία μέρα προβών σήμερα και άλλη μια χώρα του 2ου ημιτελικού, η Γεωργία, πραγματοποιεί τη δεύτερη τεχνική πρόβα της. Πρώτος στη σκηνή του Ρότερνταμ σήμερα ο Tornike Kipiani έτοιμος να ερμηνεύσει την μπαλάντα με τίτλο “You“.

Ο Tornike βγαίνει μέσα από 2 ακτίνες φωτός. Βρίσκεται μόνος στη σκηνή με ένα μπλε φως να τον φωτίζει από πίσω του. Η οθόνη στο background έχει πολλά αστέρια κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του τραγουδιού ενώ στο τέλος βλέπουμε πολλά σύννεφα. Φοράει πάλι ένα μαύρο παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο.

Πίσω του υπάρχει ένα κουτί, όπου κάθεται, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζονται επάνω του φωτεινές λέξεις με τους στίχους του τραγουδιού! Στην πρώτη πρόβα υπήρξαν ορισμένα λάθη με τα πλάνα καθώς φάνηκαν οι άνθρωποι της παραγωγής που απομάκρυναν το κουτί από τη σκηνή. Τα πλάνα άλλαξαν και στη δεύτερη και στην τρίτη πρόβα και ήταν εμφανώς καλύτερα.

Πίσω στην οθόνη αναγράφονται στη συνέχεια οι λέξεις «My love» -που ακούμε αρκετές φορές στο ρεφραίν του τραγουδιού- στα αγγλικά και στα γεωργιανά. Επιπλέον ορισμένες λέξεις προβάλλονται πάνω στο σώμα του τραγουδιστή. Το εφέ αυτό γράφει καλά στην κάμερα και στις 3 επιμέρους πρόβες που παρακολουθήσαμε σήμερα.

Στο τέλος του τραγουδιού η κάμερα κινείται περιμετρικά γύρω από τον τραγουδιστή ο οποίος ολοκληρώνει την ερμηνεία του με κλειστά τα μάτια. Ωστόσο σε καμία από τις 3 πρόβες δεν είχε ιδιαίτερη επαφή με την κάμερα.

Φωνητικά είναι για μία ακόμα φορά σταθερός.

EBU / ANDRES PUTTING
EBU / ANDRES PUTTING
EBU / ANDRES PUTTING

Πώς σας φαίνεται η δεύτερη πρόβα της Γεωργίας ; Πιστεύετε ότι ο Tornike θα προκριθεί στο μεγάλο τελικό ;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

[Πηγή φωτογραφίας:EBU / ANDRES PUTTING]

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ