EUROVISION 2021: Δεύτερη πρόβα Αλβανίας!

Μετά την όμορφη μπαλάντα της Γεωργίας, ερχόμαστε στη γειτονιά μας και στη δεύτερη πρόβα της Αλβανίας με την Anhxela Peristeri να τραγουδά “Karma”.

Το φόρεμά της είναι το ίδιο με εκείνο που είδαμε στην πρώτη πρόβα φτιαγμένο όλο από στρας!

Πίσω από την Anxhela σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού έχουμε εφέ με σύννεφα που «σκάνε» σε κόκκινο ή μπλε χρώμα. Στη σημερινή πρόβα οι “εκρήξεις” αυτές ήταν περισσότερες με επιπλέον χρώματα.

Με τις κινήσεις των χεριών της κινούνται και οι καπνοί στην οθόνη. Μετά το πρώτο ρεφραίν πραγματοποιεί κάποιες κινήσεις με τα χέρια προχωρώντας μπροστά στη σκηνή. Υπάρχουν πολλά μακρινά πλάνα που επικεντρώνονται στην αλλαγή των χρωμάτων στη σκηνή. Εναλλάσσονται με κοντινά πλάνα στην τραγουδίστρια στα πιο δυνατά σημεία του τραγουδιού. Η Anxhela αν και μόνη της στη σκηνή δείχνει πολύ άνετη. Φωνητικά ήταν για μία ακόμα φορά εξαιρετική. 

Στην τρίτη πρόβα της είδαμε και καπνούς στο δάπεδο της σκηνής προς το τέλος του τραγουδιού. 

EBU / THOMAS HANSES
EBU / THOMAS HANSES
EBU / THOMAS HANSES

Πώς σας φαίνεται η δεύτερη πρόβα της Αλβανίας; Πιστεύετε ότι η συμπαθέστατη Anhxela Peristeri θα προκριθεί στο μεγάλο τελικό;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

[Πηγή φωτογραφίας: EBU / THOMAS HANSES]

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μου αρέσει που είναι μόνη της. Χρειαζόταν έστω ένα χορευτή να κάνει στροφές γύρω της, να γεμίσει λίγο η σκηνή. Πολύ φοβάμαι ότι θα πάθει Γιάννα Τερζή.

    • Συγνώμη αλλά της Γιάννας δεν της έφταιξε τόσο που ήταν μόνη, αλλά ότι δεν υποστήριξε φωνητικά το τραγούδι. Η κοπέλα εδώ είναι καταπλητική φωνητικά. Το τραγούδι προσωπικά το έιχα πολύ χαμηλά ειδικά βλέποντας το videoclip αλλα εδώ το απογειώνει ακριβώς επειδή η ίδια τραγοδάει τόσο καλά αλλά δείχνει και ποιοτικά το πάθος που έχει. Δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να πάει αλλά ειλικρινά της εύχομαι ό,τι καλύτερο γιατί το αξίζει.

  2. Πολύ ευχάριστη έκπληξη η Αλβανία φέτος αν και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό. Μου βγάλει λίγο vibes Iveta Mukuchyan η παρουσία της Anxhela. Εύχομαι τα καλύτερα.

  3. Πω ρε φίλε ποσό κόμπλεξ παίζει να έχετε καπιοι και ποσό ξυνοι παίζει να είστε μερικοί δεν παίζει ρόλο αν ο τραγουδιστής είναι μόνος στην σκηνή μην πετατε … Δεν παίζει ρόλο καν Η πορτογαλια 2017; Μόνος του Δανία 2017 Ολλανδία 2019 ; Ρε φίλε δεν μετράει αν ο τραγουδιστής είναι μόνος η όχι εκεί πάνω . Η γιαννα τερζι αποκλειστικε λόγο των συχνών προβλημάτων που είχε επι σκηνής σε όλα τα σόου που ψήφιζαν οι επιτροπεσ και στης προβες της Τα πήγε χαλια και να πω την αληθεια δεν ηταν καν τραγουδι για Eurovision ΑΥΤΟ είναι όλο μην ακούω …. σας πρακαλω

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ