ΓΕΩΡΓΙΑ: Με το “You” ο Tornike Kipiani στο Ρότερνταμ!

Πηγή: eurovision.tv

Σιγή ιχθύος επικρατούσε σχετικά με τη συμμετοχή της Γεωργίας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Από τις 19 Μαρτίου του περσινού έτους, όταν και ανακοινώθηκε ότι ο Tornike Kipiani θα είναι εκ νέου ο εκπρόσωπος της χώρας, λίγα πράγματα είχαν μαθευτεί σχετικά με το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί η χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης στο Ρότερνταμ.

Σήμερα, μέσω της σελίδας Eurovision Georgia, έγινε γνωστός ο τίτλος του τραγουδιού του Tornike Kipiani, ενώ μάθαμε και την ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτό.

Με το “You” στο Ρότερνταμ

Ο τίτλος της συμμετοχής της Γεωργίας στο διαγωνισμό της Eurovision 2021 αποκαλείται “You” και είναι σύνθεση του ιδίου. Η δημιουργία του έγινε στο Bravo Records Studio μαζί με τον Aleko Berdzenishvili. Στα φωνητικά συμμετέχουν οι Aleko Berdzenishvili, Marian Shengelia, Mariko Lezhava και η χορωδία Gori Girls.

Το τραγούδι θα είναι στα αγγλικά και θα είναι μία μίξη ροκ, ποπ με στοιχεία μπλουζ. Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται στην παγκόσμια έννοια της αγάπης.

Μέσα στο Μάρτιο η κυκλοφορία του τραγουδιού

Το τραγούδι, όπως και το βίντεο κλιπ του θα παρουσιαστούν αργότερα μέσα στο Μάρτιο. Την επιμέλεια του βίντεο κλιπ έχει ο Temo Kvirkvelia, ενώ τα γυρίσματα έγιναν σε αρκετές περιοχές. Τη χορογραφία του βίντεο κλιπ θα έχει η χορεύτρια μπαλέτου Mariam Aleksidze, η οποία θα συμμετέχει σε αυτό.

Τη σκηνική παρουσία της συμμετοχής θα επιμεληθεί η Emilia Sandquist, η οποία ανήκει στην ομάδα της Sacha Jean Baptiste. Η ίδια επρόκειτο να αναλάβει τη σκηνική παρουσίαση του Tornike και το 2020. Έχει στο ενεργητικό της την επιμέλεια αρκετών συμμετοχών καλλιτεχνών στο Melodifestivalen της Σουηδίας.

Η περσινή συμμετοχή του Tornike Kipiani

Μείνετε στον OGAE Greece για όλα τα νέα αναφορικά με την Γεωργία αλλά και τον διαγωνισμό της Eurovision 2021!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ