ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ξεκινάει η αναζήτηση για το 2022!

Μετά το Ισραήλ, στη μάχη της αναζήτησης καλλιτέχνη για το 2022 ρίχνεται και η Γερμανία. Ο τρόπος επιλογής θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο ίδιος με αυτόν του 2020 και του 2021. Αυτό συμπεραίνεται από το γεγονός ότι το NDR ψάχνει άτομα για την 100μελή επιτροπή που είναι υπεύθυνη για την επιλογή.

Κάλεσμα μέσω Jendrik!

Σε βίντεο που ανέβηκε στο YouTube από το κανάλι του Eurovision.de, βλέπουμε τον φετινό εκπρόσωπο της Γερμανίας να δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την 100μελή αυτή επιτροπή:

Έι αγαπητοί μου! Είμαι ο Jendrik και θα ταξιδέψω φέτος για τη Γερμανία στο Ρότερνταμ για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021 και αν θέλεις να καθορίσεις εσύ ποιος θα πάει του χρόνου, έχεις τη δυνατότητα! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις αυτό το ερωτηματολόγιο, οπότε κάνε κλικ στο λινκ (eurovision.de/jury) και… καλή διασκέδαση… καλή διασκέδαση!

https://youtu.be/92L5fMjR1vQ

Η διαδικασία

Οι ενδιαφερόμενοι, λοιπόν, θα πρέπει να μπουν ΕΔΩ, να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να κρίνουν τις φετινές συμμετοχές της Eurovision. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο κάτοικοι της Γερμανίας.

Τα άτομα που θα επιλεγούν θα αναλάβουν την υποχρέωση να βρουν τον κατάλληλο καλλιτέχνη για την εκπροσώπηση της Γερμανίας το 2022 σε συνεργασία με μια 20μελή διεθνή επιτροπή.

πηγή: esc-kompakt.de

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καθε χρονο γινεται αυτο; Ή επειδη φετος ξερουν ηδη οτι θα παει ακλαφτη η συμμετοχη τους σπευδουν να οργανωθουν για του χρονου;

  2. Αντί να ψάξουν να βρουν έναν καλλιτέχνη της προκοπής με ένα τραγούδι με προδιαγραφές που θα τους εκπροσωπήσει και να γλιτώσουν τον όλεθρο της τελευταίας θέσης με την οποία θα κατοχυρώσουν σε λίγο πνευματικά δικαιώματα,αναλώνονται στα μέλη της επιτροπής.Τί να πω…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ