ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η πρόταση για εκπροσώπηση στην Iveta Mukuchyan για το 2021 που ναυάγησε!

Μόλις λίγες ώρες πριν, η εκρηκτική Iveta Mukuchyan, την οποία γνωρίσαμε από τον διαγωνισμό του 2016 ως εκπρόσωπο της Αρμενίας, έκανε μια τρομερή αποκάλυψη για τη Eurovision 2021. 

Αρχικά, ζητώντας συγνώμη από τους συμπατριώτες ακόλουθούς της που θα τους απασχολήσει για λίγο με θέμα διαφορετικό από την έντονη επικαιρότητα που πληγεί τη χώρα (αναφερόμενη στο πόλεμο μεταξύ Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν) ενημέρωσε προς θέλει να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, μέσω του οποίου και η ίδια έγινε ευρύτερα γνωστή, τονίζοντας ωστόσο πως η εν λόγω ανακοίνωση έχει άμεση σχέση με τη τρέχουσα επικαιρότητα. 

Σύμφωνα με όσα της μεταφέρθηκαν επίσημα, στελέχη της Γερμανικής κρατικής τηλεόρασης, μέσω εσωτερικής ψηφοφορίας, είχαν αποφασίσει (με 200 θετικές ψήφους) να προτείνουν στην Iveta Mukuchyan να εκπροσωπήσει τη χώρα στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού, δηλαδή τον Μάιο του 2021. Ωστόσο, οι τρέχουσες εξελίξεις με τον πόλεμο σε συνδυασμό με τη πολιτική κίνηση που έκανε η ίδια το 2016, σηκώνοντας την σημαία του Καραμπάχ μέσα στο green-room, τελικά ναυάγησαν τα σχέδια με το τμήμα Τύπου της τηλεόρασης να την ενημερώνει πως τελικά δεν θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό η ίδια. Και αν πολλοί αναρωτιέστε, γιατί το τηλεφώνημα ήρθε από τη Γερμανία, ενημερώνουμε πως η Iveta με την οικογένειά της είναι Αρμένιοι μετανάστες που από το 1992 ζουν στο Αμβούργο, ενώ τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού για την Iveta έγιναν εκεί.

Στη συνέχεια της ανάρτησής της, η Iveta τονίζει πως ο κόσμος οφείλει να ξυπνήσει και να καταλάβει πως ουσιαστικά δεν υπάρχει πόλεμος μεταξύ των λαών αλλά μεταξύ των πολιτικών και των συμφερόντων και πως όλο αυτό έχει άσχημο αντίκτυπο σε πολλούς παράγοντες της ζωής των υπόλοιπων. Ένα από αυτά είναι και η απόφαση της ακύρωσης της συμμετοχής της στον διαγωνισμό για το 2021…

Δείτε μέρος της ανάρτησης της Iveta στο Instagram παρακάτω, ενώ ολόκληρο το κείμενο που δημοσίευσε μπορείτε να το διαβάστε στον τοίχο της στο Facebook (εδώ).

https://www.instagram.com/p/CGAQJo3p9Dg/

Εσείς θα θέλατε η Iveta Mukuchyan να επιστρέψει κάποια στιγμή στον διαγωνισμό; Και αν ναι, με ποια χώρα; 

Για περισσότερα νέα σχετικά με τη Eurovision 2021, μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece! 

Πηγή: Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Iveta Mukuchyan / Φωτογραφία: Iveta Mukuchyan Official Site

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ