ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Οι Equinox στην Λισαβόνα!

Και ενώ η επίσημη ενημέρωση για την ανακοίνωση της Βουλγαρικής συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό είχε ως ημερομηνία την αυριανή μέρα, Δευτέρα 12 Μαρτίου, τελικά αποκαλύφθηκε σήμερα Κυριακή 11 Μαρτίου ότι στην Λισαβόνα θα ταξιδέψουν οι Equinox! 

Την είδηση έδωσε το ίδιο το Βουλγαρικό συγκρότημα με μία δημοσίευση που έκανε στο profile του στο Twitter  κατά την οποία αποκαλύπτεται και ο τίτλος της συμμετοχής!

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα νεοσύστατο συγκρότημα πέντε καλλιτεχνών το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού της Eurovision 2018! Αναλυτικά τα μέλη είναι:

  1. Zhana Bergendorff
  2. Vlado Mihailov
  3. Georgi Simeonov
  4. Johnny Manuel
  5. Τrey Campbell

Το τραγούδι το οποίο θα εκπροσωπήσει την Βουλγαρία στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στη Λισαβόνα λέγεται “Bones” και αποτελεί δημιουργία των Borislav Milanov, Trey Campbell, Joacim Persson & Dag Lundberg! Οι δημιουργοί είναι μέλη της ομάδας Symphonix International η οποία βρισκόταν πίσω από την περσινή συμμετοχή της Βουλγαρίας “Beautiful mess” με τον Kristian Kostov ενώ φέτος υπογράφουν και την Αυστριακή συμμετοχή “Nobody but you” με ερμηνευτή τον César Sampson.

Το Βουλγαρικό κρατικό κανάλι BNT επιβεβαίωσε την είδηση κοινοποιώντας το tweet του συγκροτήματος και στο δικό του profile στο Twitter ενώ στη συνέχεια κοινοποίησε και μία δεύτερη φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται οι στίχοι της συμμετοχής!

To τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα αύριο Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018, στις 8:30 ώρα Ελλάδος! 

Μείνετε συντονισμένοι στον www.ogaegreece.com για την ακρόαση της συμμετοχής αλλά και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους εκπροσώπους της Βουλγαρίας στον φετινό διαγωνισμό!

Γιώργος Γεωργακόπουλος

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τόσος ντόρος …..για το τίποτα ,νομίζω ότι είναι η πιο αμφίρροπη Eurovision,Ισραήλ,Εσθονια έχουν μακράς τα καλύτερα τραγούδια,χωρίς ακόμη να δούμε τα live ,το σίγουρο είναι πως θα έχει αγωνία και θα περάσουμε όμορφα

      • Μπες λίγο μέσα στο στίχο του τραγουδιού του Ισραήλ , δεν είναι απλά η κότα ,η κότα συμβολίζει τη γυναίκα και το πως πρέπει να είναι εξωτερικά ,το τραγούδι λοιπόν μιλάει με πολυ έξυπνο τρόπο και χιούμορ , τώρα αν κάποιοι το βλέπουν ως μια κότα θα σας μιλήσω με το δικό σας πρισμα …είναι κότα λυράτη το συγκεκριμένο .

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ