EUROVISION 2021: Τα αποτελέσματα του Press Poll της τρίτης μέρας! Η θέση της Ελλάδας!

Η τρίτη ημέρα τεχνικών προβών ολοκληρώθηκε σήμερα με τις εννέα πρώτες χώρες του Δεύτερου Ημιτελικού να κάνουν την πρώτη τους τεχνική πρόβα, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα. Στη σκηνή του Ahoy Arena ανέβηκαν με την εξής σειρά οι:

* κάνοντας κλικ πάνω στο όνομα της κάθε χώρας μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες για τη σημερινή της πρόβα

Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε με τη Senhit να ανεβαίνει στη σκηνή για την πρώτη της τεχνική πρόβα και ολοκληρώθηκε με τις εκρηκτικές Hurricane από τη Σερβία. Όλα τα βλέμματα των Ελλήνων φίλων του διαγωνισμού έπεσαν δικαιολογημένα στην Ελληνική συμμετοχή Last Dance και τη Stefania. Σήμερα λόγω των εννέα προβών είχαμε δύο διαλλείματα στο πρόγραμμα, το πρώτο μετά την πρόβα της Ελλάδας και το δεύτερο μετά τη Μολδαβία.

Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που παρακολούθησαν τις σημερινές τεχνικές πρόβες, είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν τις τρεις αγαπημένες τους συμμετοχές και να καθορίσουν την κατάταξη των σημερινών χωρών. Το καθιερωμένο αυτό poll διεξάγεται υπό την αιγίδα του ESCXTRA.

Τα αποτελέσματα της Τρίτης Ημέρας

Μετά την ψηφοφορία των δημοσιογράφων, τα αποτελέσματα της τρίτης μέρας έχουν ως εξής:

  1. Ισλανδία 78 ψήφοι
  2. Ελλάδα 63 ψήφοι
  3. Σερβία 50 ψήφοι
  4. Άγιος Μαρίνος 47 ψήφοι
  5. Αυστρία 31 ψήφοι
  6. Τσεχία 13 ψήφοι
  7. Μολδαβία 11 ψήφοι
  8. Πολωνία 6 ψήφοι
  9. Εσθονία 6 ψήφοι

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021, στον OGAE Greece! 

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για τοσο αρνητικα σχολια που δεχτηκαμε μια χαρα τα πηγαμε. Σαφως και το φαβορι θα εβγαινε πρωτο. Καλη συνεχεια στη Στεφανια τα λεμε ξανα πιο δυνατα την Πεμτπη

    • Εγώ από ξένους είδα λίγα αρνητικά πάντως…Και δεν ήταν καν για την εμφάνιση, ήταν για κάποια λάθη που πρέπει να διορθώσουμε… ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ! Αν δεν τα φτιάξουν τώρα μας βλέπω Γιάννα Τερζή πάλι…

  2. Μπράβο Στεφανία! Καλη μας επιτυχία! Υπομονή μέχρι τη Πέμπτη που θα δούμε μικρό απόσπασμα από την εμφάνισή μας, όπως θα είναι στη τηλεόραση!

  3. Φαίνεται ότι η πλειοψηφία στην αίθουσα τύπου είναι ικανοποιημένοι με αυτό που είδαν και άκουσαν! Εφόσον διορθωθούν και οι τελευταίες σκηνικές μας λεπτομέρειες, νομίζω ότι θα πάμε εξαιρετικά και θα χαρούμε την συμμετοχή μας!

  4. Για εμένα (μακράν)οι καλύτερες πρόβες σήμερα: 1. Ελλάδα (θέλω να δω την 2η πρόβα με τηλεοπτική κάλυψη γιατί ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα η σκηνική μας παρουσία)
    2. Ισλανδία θεωρώ την Ισλανδία τη νέα Μάλτα που θα αρχίζει να πλασάρεται ως φαβορί για νίκη, αν και ήταν καλή η πρόβα τους.
    3. Σερβία δυναμική σκηνική παρουσία και φωνητικά πολύ καλές το τραγούδι όμως δεν με τρελαίνει εκείνες το απογειώνουν.
    (Ισλανδία, Ελλάδα, Σερβία σίγουρα θα προκριθούν)
    4.Τσεχία. τραγούδι που σου μένει αλλά μου έλειπε η δυναμική σήμερα αν και νομίζω θα προκριθεί (τουλάχιστον έχει καλές πιθανότητες)
    5. Άγιος Μαρίνος, ωραία ενέργεια αλλά πολύ πατρινό καρναβάλι. Δεν θεωρώ δεδομένη την πρόκριση
    6. Εσθονία καλός ο Uku αλλά πολύ απλό και το τραγούδι κάπως παλιακό.
    7. Αυστρία. Εξαιρετική φωνή αδιάφορο τραγούδι και σκηνική παρουσία. Δύσκολο να προκριθεί.
    Οι χειρότερες σήμερα:
    8. Πολωνία. Καλύτερος φωνητικά απ’οσο περίμενα αλλά νομίζω η παρουσία και το ύφος του τραγουδιού είναι διαμετρικά αντίθετες με τον ίδιο τον ερμηνευτή. Δύσκολο να προκριθεί
    9. Μολδαβία. Τραγούδι ο,τι να ναι που απευθύνεται κυρίως σαν άκουσμα σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ και μια ερμηνεύτρια με 0 εκτόπισμα και τελείως υποτονική. Φωνητικά να’ναι καλά η Χαλκίτη που έσωσε ό,τι σώζεται. Θεωρώ ότι η Σέρβες θα καπελώσουν άνετα την Ναταλία και η δεύτερη θα μείνει εκτός τελικού δεδομένου και της απουσίας παραδοσιακών συμμάχων της Μολδαβίας βλ. Ρουμανία Ρωσία Ουκρανία

    • Δυστυχώς ή ευτυχώς ο Kirkorov έχει τις άκρες του σε όλες τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης… Ακόμα και αν προσωπικά συμφωνώ σχετικά με τη Μολδαβία, θεωρώ ότι είναι σίγουρα στον τελικό δυστυχώς.

      • Ναι αλλά οι περισσότερες χώρες του β’ ημιτελικού είναι είτε βαλκανικές είτε (βορειό)δυτικές. Δεν νομίζω να ψηφιστεί ούτε από κοινό ούτε από επιτροπές το “sugar” σε χώρες πέρα από Λετονία, Εσθονία, Πολωνία άντε να πω ότι θα πάρει και κάτι λίγα από τα βαλκάνια. Χώρες που πάντα ψηφίζουν την Μολδαβία(πολύ) ψηλά, Ρουμανία Ρωσία Ουκρανία Αζερμπαιτζαν συμμετέχουν στον 1ο ημιτελικο.

  5. Ελλάδαρα πάμε δυνατά…!!!

    ΥΓ: Η σκηνή της Γιουροβίζιον φέτος είναι πάρα πολύ μικρή…σαν αμφιθέατρο μοιάζει…!!!

    Από τους Ολλανδούς περίμενα μεγαθήρια ότι θα δούμε…. κρίμα…!!!

    #Βέβαια θα δούμε πολύ τεχνολογία στη σκηνή…!!!

    • Γιατί; Ικανοποιητική ειναι σε μέγεθος. Απο του Τελ Αβιβ πάντως σίγουρα μεγαλύτερη! Αν ήταν πιο μεγάλη πιστεύω θα χανόταν ο ερμηνευτής στη σκηνή όπως έγινε με την σκηνη του 2014.

  6. Το ότι ορισμένοι δίνετε βάση σε τέτοιες ψηφοφορίες και μάλιστα την γνώμη του wiwibloggs κλπ με ξεπερνά…
    Είναι οι ίδιοι που που πριν 3-4 Χρόνια εκραζαν την συμμετοχή της Πορτογαλίας και μόλις είδαν ότι αλλάζει το πράγμα, άρχισαν ξαφνικά να τον αποθεωνουν κλπ..

    • Πες τα που κάθονται ασχολούνται και δίνουν views στο wiwiblogs. Ότι χειρότερο υπάρχει για τη Γιουροβιζιον.

  7. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Ισλανδία έχει τόση απήχηση! Οκ είναι συμπαθητικό τραγουδάκι και αυτοί οι τύποι έχουν ιδιαίτερο στυλάκι, αλλά μέχρι εκεί. Σε καμία περίπτωση δεν είναι για πρωτιά!
    Πολλά μπράβο στη δική μας συμμετοχή, ήταν η καλύτερη σήμερα με διαφορά! Δεύτερη θέση όπως η Κύπρος.. ανυπομονώ για την Πέμπτη που θα δούμε ολόκληρη την πρόβα!

  8. Προσπαθώ να καταλάβω τι αρέσει από την Ισλανδία αλλά μου φαίνεται τελείως αδιάφορη

  9. Το τραγουδι της Ισλανδίας μπορεί να μην έχει απήχηση σε νότιες χώρες, αλλά στις βορειοδυτικές από όπου είναι και η πλειοψηφία των ανθρώπων στο press room από ότι καταλαβαίνω τους αρέσει.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ