ΑΥΣΤΡΙΑ: Ακούστε 2 υποψήφια τραγούδια του Vincent Bueno για τη Γιουροβίζιον 2021!

Ο Vincent Bueno, που εκπροσώπησε την Αυστρία στον φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, κυκλοφόρησε ένα EP με τίτλο DEMOS. Σ’ αυτό περιέχονται 2 τραγούδια που ήταν υποψήφια για να ερμηνεύσει στο Ρότερνταμ: το πρώτο τιτλοφορείται Parachute και το δεύτερο Dumb Human Bias.

O Vincent Bueno παρουσίασε τα δύο τραγούδια του μέσω ανάρτησης στο Instagram, γράφοντας:

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου ανάμεσα στα τραγούδια που κατέθεσα πέρυσι. Ήθελα να κυκλοφορήσω αυτά τα τραγούδια όχι ως σινγκλ αλλά μαζί ως μίνι EP, γιατί θέλω να τελειώνω με τα πρότζεκτ που κυριολεκτικά δημιούργησα για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον.

Parachute

Πρόκειται για funky τραγούδι με πολλές επιρροές από τη δεκαετία του ’80. Το τραγούδι εκφράζει θετικά και αισιόδοξα vibes μιλώντας για μακροχρόνια σχέση, μια σθεναρή παρουσία που λειτουργεί ως αλεξίπτωτο.

Dumb Human Bias

Ένα εν μέρει χορευτικό και εν μέρει ποπ κομμάτι. Δίνει μια πιο «σκοτεινή» ηλεκτρονική αίσθηση ενώ ο Vincent Bueno μιλάει για τη ζωή που βιώνει επικεντρωμένος στο πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι, κάτι που δεν μπορεί να γίνει ανεκτό.

Ο Vincent Bueno εκπροσώπησε την Αυστρία στη Γιουροβίζιον 2021 με τη μπαλάντα Amen. Δυστυχώς δεν κατάφερε να περάσει στον Μεγάλο Τελικό, μιας και ήρθε στη 12η θέση του 2ου Ημιτελικού με 66 βαθμούς.

Πιστεύετε ότι με κάποιο από τα 2 αυτά τραγούδια θα είχε καλύτερη τύχη στη Γιουροβίζιον 2021;

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ