ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Πληροφορίες για την σκηνική παρουσία του Mata Hari!

Όπως είναι λογικό, οι λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν δεν είναι πολλές, ώστε το ενδιαφέρον των fans να κρατηθεί ζωντανό μέχρι τον Μάιο. Κάποιες λεπτομέρειες για το ρούχο της Efendi ακόμα μένει να αποφασιστούν, παρόλα αυτά η ίδια δήλωσε ότι θα πρέπει να περιμένουμε ένα πολύχρωμο και λαμπερό σόου!

“Ελπίζω ότι θα δείτε ζωντανά χρώματα πάνω στη σκηνή. Το ρούχο θα είναι πολύ όμορφο, το χορευτικό επίσης πολύ όμορφο και το σόου θα είναι λαμπερό.”

Στην ερώτηση για το αν θα δανειστεί στοιχεία από την περσινή εμφάνιση που θα έκανε με το “Cleopatra” η ίδια είπε:

“Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό σόου σε σύγκριση με αυτό που θα παρουσιάζαμε πέρσι. Με το Cleopatra θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα επηρεασμένη από την Αίγυπτο, αλλά το Mata Hari φέτος θα διαφέρει. Το θέμα του τραγουδιού είναι έτσι κι αλλιώς διαφορετικό. Εξάλλου πέρσι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η σκηνική παρουσία του Cleopatra λόγω της πανδημίας.”

Πληροφορίες για το live-on-tape!

Η Efendi επίσης αποκάλυψε ότι οι τηλεθεατές θα δουν διαφορετική σκηνική παρουσία στο live-on-tape. Καθώς η ίδια ήδη έχει κάνει το εμβόλιο κατά του COVID-19, οι πιθανότητες να μην ταξιδέψει στο Ρότερνταμ είναι ελάχιστες. Παρόλα αυτά, οι fans θα πρέπει να περιμένουν να δουν το live-on-tape της στις 29 Μαϊου, στο Eurovision Song Celebration. Το live-on-tape της Efendi έχει γυριστεί στο Μπακού.

“Γενικά αυτές οι εμφανίσεις θα είναι διαφορετικές καθώς τα ρούχα και η σκηνική παρουσία θα είναι διαφορετικά. Φυσικά, καθώς ο διαγωνισμός της Eurovision είναι μεγαλύτερης εμβέλειας, η σκηνική παρουσία εκεί θα είναι πιο εντυπωσιακή.”

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε ότι θα τη συνοδεύουν ηχογραφημένα φωνητικά, καθώς με τους φετινούς κανονισμούς του διαγωνισμού αυτό επιτρέπεται για πρώτη φορά. Τα αγαπημένα της τραγούδια για φέτος είναι της Φινλανδίας, του Ισραήλ και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη συνέντευξη της Efendi εδώ:

Ακούστε τη slow version του Mata Hari!

Χθες δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του επίσημου καναλιού της Eurovision στο Youtube μια πιο αργή version του Mata Hari! Μπορείτε να την ακούσετε εδώ:

Ποια είναι η Efendi;

Η Samira Efendi γεννήθηκε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν στις 17 Απριλίου 1991. Είχε συμμετάσχει στο The Voice της χώρας της και είχε καταταγεί . Πρόσφατα συμμετείχε στο The Voice of Nur-Sultan, ένα διεθνές φεστιβάλ στο Καζακστάν, για λογαριασμό του Αζερμπαϊτζάν. Πέρσι είχε επιλεγεί να εκπροσωπήσει τη χώρα της με το τραγούδι Cleopatra, ωστόσο ο διαγωνισμός ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας.

Το Αζερμπαϊτζάν στην Eurovision!

Το ντεμπούτο της χώρας στον διαγωνισμό έγινε το 2008, με το τραγούδι “Day After Day”, το οποίο τερμάτισε στην 8η θέση. Το 2011 το Αζερμπαϊτζάν σημείωσε την πρώτη του νίκη, με το τραγούδι “Running Scared”, το οποίο ερμηνεύτηκε από τους Ell & Nikki. Η μόνη φορά που έχουν αποκλειστεί από τον τελικό ήταν το 2018, γεγονός που την καθιστά μια από τις πιο επιτυχημένες χώρες του διαγωνισμού.

Υπενθυμίζουμε ότι το Αζερμπαϊτζάν θα διαγωνιστεί στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2021 στις 18 Μαΐου 2021 και θα εμφανιστεί στην 14η θέση του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς! 

Πώς σας φαίνονται οι λεπτομέρειες της εμφάνισης για το Mata Hari; Σας αρέσει η slow version του τραγουδιού; Απαντήστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Efendi και του Αζερμπαϊτζάν στη Eurovision 2021!

[Πηγή άρθρου: eurovoix.com | Πηγή εικόνας: İCTIMAI TELEVISION (İTV)]

Χρυσούλα Γκανά
Χρυσούλα Γκανά
Κάτοικος Βρυξελλών, δικηγόρος στο επάγγελμα, με ειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και στους διεθνείς οργανισμούς. Ούσα στην καρδιά της Ευρώπης, λατρεύω τα ταξίδια, τις βόλτες, τις συναυλίες και το clubbing, ωστόσο στον ελεύθερο μου χρόνο, βλέπω (και μεταφράζω) τουρκικά σήριαλ και Netflix. Με τον διαγωνισμό ασχολούμαι ανελλιπώς από το 2005, καθώς για εμένα η Eurovision είναι η προσωπική μου γιατρειά, με ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο και με κάνει να νιώθω υπέροχα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ