ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Ο Flo Rida θέλει να παρευρεθεί στο Ρότερνταμ!

Όπως σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, το ενδεχόμενο να συνοδεύσει ο γνωστός ράπερ Flo Rida τη Senhit στη σκηνή του Ahoy arena είναι ανοιχτό.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αποστολής του Αγίου Μαρίνου, γίνονται προσπάθειες ο Flo Rida να είναι τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ. Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση που θα επικρατεί τότε.

Σε συνέντευξή του στο BBC, ο Flo Rida, αναφέρει πως θα ήταν τιμή του να βρεθεί στη σκηνή με τη Senhit. Αναφορικά με το πώς προέκυψε η συνεργασία αυτή στο Adreanlina, ο ίδιος δηλώνει πως δεν ήξερε τίποτα σχετικά με το διαγωνισμό της Eurovision.

Σίγουρα δεν το ήξερα. Οι άνθρωποι της προσέγγισαν τους ανθρώπους μου. Αυτήν τη στιγμή δουλεύω στο άλμπουμ μου και μιας και είχα χρόνο, είχα την ευκαιρία να ακούσω το δίσκο και ένιωσα ότι έχει τόση ενέργεια όπως μου αρέσει.

Όσον αφορά το πέμπτο μικρότερο κράτος του κόσμου με τους μόνο 34.000 κατοίκους, ο Flo Rida παραδέχεται πως πρέπει να μάθει πολλά σχετικά με τον Άγιο Μαρίνο. Το μόνο που ξέρει σίγουρα είναι πως οι άνθρωποι εκεί τον αγαπούν και ο ίδιος το εκτιμά.

Πιστεύετε θα καταφέρει να παρευρεθεί στο Ρότερνταμ ο Flo Rida;

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Άγιος Μαρίνος θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού (20 Μάϊου) μαζί με την Ελλάδα!

Για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στο διαγωνισμό της Eurovision μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγά τον καλλιτέχνη που θα κάνει διαφορά αν παρευρεθεί στη σκηνή ή όχι. Είχα να ακούσω κάτι δικό του εδώ και μια δεκαετία.
    Προσωπικά, και το Adrenalina το θεωρώ ένα μέτριο τραγούδι που αν το έστελνε άλλη χώρα δε θα είχε το hype που έχει τώρα. Επειδή ο Άγιος Μαρίνος μας έχει συνηθίσει σε κακά τραγούδια, γι’αυτό έχει “ενθουσιάσει” το μέτριο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ