ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Επίσημη διαμαρτυρία για τη χθεσινή Jury Rehearsal!

EBU / THOMAS HANSES

Χθες το βράδυ, Παρασκευή 21 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η βραδινή πρόβα των 26 καλλιτεχνών που συμμετέχουν στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Την πρόβα αυτή, την παρακολούθησαν και οι κριτικές επιτροπές όλων των χωρών, οι οποίες βαθμολόγησαν τα διαγωνιζόμενα τραγούδια και έχουν πλέον διαμορφώσει το 50% του τελικού αποτελέσματος.

Ενώ όλα έδειχναν να έχουν κυλήσει ομαλά, χωρίς διακοπές και τεχνικά προβλήματα, εντούτοις το SMRTV, η δημόσια τηλεόραση του Αγίου Μαρίνου, έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς την EBU καταγγέλλοντας θέματα ασφαλείας τα οποία συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πρόβας του Adrenalina.

Συγκεκριμένα, η περιστρεφόμενη πλατφόρμα, πάνω στην οποία οι Senhit και οι χορευτές της εμφανίζονται στην αρχή του τραγουδιού, δε σταμάτησε ποτέ, με αποτέλεσμα όλοι τους να αναγκαστούν να πηδήξουν από αυτή για να συνεχίσουν την παράσταση τους. Σημειώνουν δε, ότι και η αποστολή της Ελβετίας είχε ανάλογο θέμα, ίσως ακόμα χειρότερο και από το δικό τους.

Να σημειώσουμε ότι στη ζωντανή ροή η αντίδραση της Senhit και των χορευτών της ήταν τέτοια, ώστε σχεδόν κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Η απάντηση του Martin Österdahl

Ο Executive Supervisor της EBU Martin Österdahl απάντησε στην επίσημη διαμαρτυρία που κατέθεσε ο Άγιος Μαρίνος για τα τεχνικά προβλήματα που εμφανίστηκαν χθες το βράδυ στη σκηνή κατά τη διάρκεια της πρόβας των Senhit, Flo Rida και των χορευτών. Ο κ. Österdahl διαβεβαίωσε ότι η διαμαρτυρία θα εξεταστεί πολύ σοβαρά από τους διοργανωτές και βεβαιώνει ότι η ασφάλεια των καλλιτεχνών πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα.

Διαβεβαιώνει επίσης ότι θα παρακολουθήσει προσεκτικά την απογευματινή πρόβα, όπως επίσης και τον τελικό. Αναφέρει, δε, στον επικεφαλής του SMRTV ότι:

Ελπίζω και πιστεύω ότι το πρόβλημα θα λυθεί και εύχομαι σε εσάς και τους καλλιτέχνες σας καλή τύχη για το μεγάλο φινάλε απόψε

Να θυμίσουμε ότι ο Άγιος Μαρίνος εμφανίζεται στην τελευταία θέση (26η) του Μεγάλου Τελικού.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com για όλα τα νέα σχετικά με τον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision.

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ