ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο εμφάνισης του Flo Rida στο Ρότερνταμ!

Ο Άγιος Μαρίνος συμμετέχει στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι Adrenalina το οποίο ερμηνεύει η Senhit. Στο τραγούδι συμμετέχει ο γνωστός ράπερ Flo Rida.

Όπως είναι επόμενο, τα βλέμματα των φίλων του διαγωνισμού, και όχι μόνο, έχουν πέσει πάνω σε αυτόν, καθώς είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς μη ευρωπαίους καλλιτέχνες που έχουν ασχοληθεί με το διαγωνισμό.

Ποιος είναι ο Flo Rida

Γεννημένος το 1979 στη Φλόριντα, ο Tramar Lacel Dillard, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2007 όταν το single του “Low” έμεινε στην κορυφή των charts των ΗΠΑ για 10 εβδομάδες. Στην καριέρα του έχει πουλήσει περισσότερους από 10 εκατομμύρια δίσκους. Γνωστές του επιτυχίες ακόμα το “Right Round” και το “Whistle“.

Θα παραβρεθεί ο Flo Rida στο Ρότερνταμ;

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα παραβρεθεί ο γνωστός ράπερ στο Ρότερνταμ για να συνοδεύσει τη Senhit επί σκηνής. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση μέσα από το λογαριασμό twitter του κρατιδίου όπου μεταφέρονται οι δηλώσεις της Senhit, ο Flo Rida θα είναι στη σκηνή της Eurovision αν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Αν οι συνθήκες το επιτρέψουν, φυσικά, ο Flo Rida θα είναι στη σκηνή της Euorivison. Άκουσε το τραγούδι, το αγάπησε, και ήθελε να συμμετάσχει, έτσι τον κάλεσα να έρθει στον Άγιο Μαρίνο.

Στη Ρώμη το Live-On-Tape

H Senhit και η αποστολή του Αγίου Μαρίνου βέβαια εκμεταλλεύονται το χρόνο που τους δίνεται στο έπακρο και μάλιστα τις προηγούμενες μέρες ολοκλήρωσαν τη Live-On-Tape παρουσίαση του “Adrenalina” χωρίς την παρουσία του Flo Rida. Τα γυρίσματα έλαβαν μέρος στη Ρώμη.

Οι διαφορετικές εκδοχές του Adrenalina

Στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ανέβηκε στις 7 Μαρτίου η συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου, Adrenalina, ενώ μετά από λίγες μέρες ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της Senhit, η επίσημη εκδοχή του τραγουδιού. Παράλληλα, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και η solo version του τραγουδιού.

Eurovision version
Official version
Solo version

Ποια από τις τρεις εκδοχές του τραγουδιού πιστεύετε θα ακούσουμε το Μάιο στο Ρότερνταμ;

Ο Άγιος Μαρίνος θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού (20 Μάϊου) μαζί με την Ελλάδα!

Για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στο διαγωνισμό της Eurovision μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο επίσημο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι της Eurovision δεν αναφέρετε το όνομα του Flo Rida. Άρα μήπως δεν θα είναι και απλά προσπαθούν να προμοτάρουν το τραγούδι? who knows..

  2. Σιγα το όνομα που τρελαίνονται όλοι. Μαλλον θελουν να κανουν promote το τραγούδι γιατί είδαν το hype να πέφτει.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ