ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Ακούστε την επίσημη έκδοση του “Adrenalina”!

Μόλις πριν από λίγες μέρες, η Senhit παρουσίασε το “Adrenalina“, τη συμμετοχή της Γαληνοτάτης Δημοκρατίας του Αγίου Μαρίνου στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Το τραγούδι που φέρει την υπογραφή των Jimmy “Joker” Thornfeldt, Joy Deb, Linnéa Deb, Chanel Tukia, Dillard Tramar, Malou Ruotsalainen, Kenny Silverdique, Thomas Stengaard και Suzi P παρουσιάστηκε σήμερα στην τελική του “επίσημη” έκδοση μέσα από το κανάλι της Senhit στο YouTube.

Διαφοροποιημένη η νέα έκδοση

Η νέα έκδοση του τραγουδιού έχει σημαντικές διαφορές από την προηγούμενη με το ραπ κομμάτι του Flo Rida να έρχεται πιο νωρίς, ενώ πιο μελωδική έχει γίνει η γέφυρα του τραγουδιού.

Αναμένουμε να δούμε τελικά με ποια από τις δύο εκδόσεις θα παρουσιαστεί το “Adrenalina” στη σκηνή του Ahoy Arena και αν τελικά ο Flo Rida θα εμφανιστεί στο πλευρό της Senhit. Τη σκηνική παρουσία της Senhit στο Ρότερνταμ θα επιμεληθεί ο Luca Tommassini.

Ο Άγιος Μαρίνος θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού (20 Μάϊου) μαζί με την Ελλάδα!

Πώς σας φαίνεται η φετινή συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου;

Ψηφίστε στο poll μας και βαθμολογήστε τη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στη Eurovision 2021!

This poll is no longer accepting votes

Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στη Eurovision 2021; / How do you rate the San Marino's entry in Eurovision 2021?
Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. όχι όχι όχι..η προηγούμενη έκδοση ήταν πολύ καλύτερη…τώρα είναι λίγο ενοχλητικός ο ήχος..ελπίζω να πάει με την προηγούμενη..

  2. Προσωπικά το θεωρώ υπερβολικά υπερτιμημένο. Οκ αξιοπρεπής συμμετοχή για τα δεδομένα του αγίου μαρίνου αλλά να παίζει στην 9η-10η θέση για νίκη… Ε είπαμε! Μεταξύ των 2 βερσιόν νομίζω η πρώτη είναι καλύτερη, τουλάχιστον θα ψηφιστεί απο τους eurofans γιατί οι επιτροπές και το ευρύτερο κοινό δε νομίζω να ξετρελαθούν ιδιαίτερα. Πάντως όποια κι απο τις 2 να στείλουν, ο Αγιος Μαρίνος έχει πολλές ελπίδες να προκριθεί.

  3. Οτι και καλα αυτο το τραγουδι ειναι ωραιο τωρα.Οκ απο το δικο μας ειναι σιγουρα καλυτερο αλλα και παλι δεν το λες καλο μια μετριοτητα ειναι.

  4. Αναγκαστικα να το χαμηλωσω γιατί με ενοχλούσε ο ήχος … πριν ήταν πολύ καλύτερο…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ