ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: 1η πρόβα!

Τελευταία πρόβα της ημέρας σήμερα το Ηνωμένο Βασίλειο με τον Engelbert Humperdinck και το τραγούδι Love Will Set You Free (Η αγάπη θα σε απελευθερώσει).

Στο κέντρο της σκηνής ο τραγουδιστής και δίπλα του ένας κιθαρίστας, ενώ από την άλλη πλευρά ένα ζευγάρι χορευτών. Το φόντο αρχικά σκοτεινό με πάμπολλους προβολείς να πέφτουν πάνω στον Engelbert και στη συνέχεια σχηματισμοί από σύννεφα που εναρμονίζονται με το ρυθμό της μουσικής. Οι χορευτές αποκτούν κίνηση μετά τη μέση του τραγουδιού πραγματτοποιώντας μία διακριτική χορογραφία, που δένει με το τραγούδι.

Πολύ σταθερός και άνετος επί σκηνής ο Engelbert Humperdinck κλείνει τις πρόβες των “μεγάλων” του διαγωνισμού για σήμερα αφήνοντας μας με μία ρομαντική και νοσταλγική αίσθηση.

[youtube id=”DifwwEvinUs” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”ScI0luNEo10″ width=”600″ height=”350″]

Γιώργος  Πεσίνης

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι $CE١1υτή η συμμετοχή είναι εντελώς εκτός κλίματος για μία Eurovision του 2012 και δεν έχει τίποτα να προσφέρει στο διαγωνισμό. Θα δεχόμουν ένα «παλιομοδίτικο» τραγούδι από άποψη, απλά με retro στοιχεία, όπως η ιταλική συμμετοχή, αλλά το αγγλικό τραγούδι θα μπορούσε ωραιότατα να είχε κυκλοφορήσει το 1972. Δεν βλέπω το ποιους μπορεί να συγκινήσει, πολύ περισσότερο όσον αφορά το televoting.

  2. Μ αρέσει όπως ξεκινάει με την κιθάρα αλλα μετά με το key change το χαλάει…Κια οι ψηλές δεν του βγήκαν όπως έπρεπε σήμερα.

  3. Ενω το τραγουδι δεν μ’αρεσει η εμφανηση ηταν εξαιρετικη!Απεδιξε πως αν εχεις μια μπαλαντα δεν συμαινει οτι δεν πρεπει να εχεις και χορευτικο (αυτα να τα βλεπει η κυρια Filipa της Πορτογαλιας,που εχει και τραγουδι που χορευεται).Παρα πολυ ωραια εμφανηση μπραβο και παλι μπραβο!

  4. Εμενα το τραγουδι μου αρεσει πολυ,και η παρουσιαση πολυ καλη,απλη και ωραια,το παλιομοδιτικο σας το βγαζει η παρουσια του ιδιου και η φωνη του που παραπεμπει σε παλαιοτερες εποχες,το τραγουδι απο μονο του ειναι ok!

  5. signomi alla to mikrofono ti to thelei afou den to xrisimopoii to exei 10 metra pio katw anti konta sto stoma tou telos panton to tragoudi wreo einai kai wraia parousiasi!!!

  6. Εξαιρετικός!Άλλο ένα ΤΡΑΓΟΥΔΙ στον ταλαιπωρημένο αυτό διαγωνισμό ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ!Εγώ θα το ψηφίσω αν και δεν πολυσυμπαθώ τις επιλογές των Άγγλων τα τελευταία χρόνια,ωστόσο φέτος το’πιασαν το νόημα!Αν η περσινή βλακεία πήγε 11η(ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΔΕΚΑΔΑ!!!),αυτό 6ο έως 10ο στην ξεφτίλα αξίζει!Δε θα πάει καλά όμως γιατί ο διαγωνισμός αυτός πάσχει!Δε θα με εκπλήξει αν η Ουκρανία ας πούμε πάει καλύτερα απ’αυτό!Πραγματικά!

  7. Ένα ρομαντικό τραγούδι, από έναν έμπειρο και αξιοπρεπέστατο καλλιτέχνη (έχει δίκιο ο Δημήτρης ότι δεν του βγήκαν οι ψηλές σήμερα), σε μία εξίσου ρομαντική και αξιοπρεπή παρουσίαση. Εύχομαι να εκτιμηθεί από κοινό και επιτροπές, όπως του αξίζει.

  8. Πολύ καλή πρώτη πρόβα!Το τραγούδι βέβαια όντως κλασσική φεστιβαλική μπαλάντα παλιότερων Eurovision,αλλά δεν με χαλάει καθόλου..Και μπράβο σε έναν τόσο μεγάλο καλλιτέχνη(και δεν εννοώ σε ηλικία),που κάνει προσεγμένη παρουσίαση και δεν βγαίνει μόνος του σαν την δική μας την “απόλυτη” και να φένεται σαν την μύγα μέσα στην σκηνή..
    Πολύ νοσταλγικό τραγούδι.. Μπράβο Αγγλία!

    • Συγγνώμη αλλά η Βίσση ήταν εξαιρετική το 2006. Ακόμα και με κουρασμένη φωνή ήταν υπέροχη!!!!

  9. ρε ασχετοι δεν φτανει που ο ανθρωπος αυτος,αυτος ο μυθος κανει στο διαγωνισμο την τιμη να εμφανιστει εχετε και αποψη περι τραγουδιου,ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ HUMPERDINCK και θα εκφρασετε και γνωμη,μια τριχα απο τα λαλακια του ειστε ολοι

  10. ε δεν πρεπει να τον βριζουμε ειναι οπως ειναι εμας ο παριος (πχ)εχει πολυ ωραια φωνη

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ