ΣΕΡΒΙΑ: Η 2η πρόβα!

Σειρά έχει η Σερβία και ο Zeliko Jocksimovic επί σκηνής για να ερμηνεύσει το Nije Ljubav Stvar (Δεν είναι η αγάπη αντικείμενο). Ο Zeliko εμφανίζεται ντυμένος με μαύρο σακάκι και μαύρο παντελόνι με άσπρο μπλουζάκι. Δίπλα του βρίσκονται δύο κοπέλες με βιολί ενώ πίσω του ένας άντρας με φλογέρα. Στο πίσω μέρος της σκηνής υπάρχει μαύρο πιάνο όπου βρίσκεται το 5ο επί σκηνής άτομο σε ρόλο πιανίστα αρχικά, που στη συνέχεια όμως σηκώνεται και κινείται προς τους υπόλοιπους σε ρόλο κιθαρίστα πλεόν. Όλα τα επ ίσκηνής άτομα είναι ντυμένα στα μαύρα. Ο Zeliko εμφανίζεται στο πίσω μέρος της σκηνής και κινείται μπροστά ενώ η πρώτη εικόνα επικεντρώνεται στα πλήκτρα του πιάνου δίνοντας  θέση στις 2 βιολίστριες. Ο φωτισμός στο πίσω μέρος και το κεντρικό δάπεδο της σκηνής σε πορτοκαλί γήινο χρώμα και στα πλάγια διάχυτο μπλε. Τα χρώματα κατά τη διάρκεια του τραγουδιού εναλλάσονται συνεχώς φωτίζοντας μονόχρωμα τη σκηνή, ενώ στο τελευταίο λεπτό του τραγουδιού εμφανίζονται κύματα στην οθόνη. Το χορευτικό είναι σε συνεχή κίνηση με τα 5 μέλη του να καλύπτουν περπατώντας όλη τη σκηνή σαν να είναι χορικό σε αρχαία τραγωδία. Ο Zeliko σε άψογη φόρμα ερμηνεύει τέλεια το Nije Ljubav Stvar δημιουργώντας με τη φωνήτου, τη ζεστή ατμόσφαιρα που απαιτεί το τραγούδι. Μία καταπληκτική σύνθεση ερμηνευμένη από έναν ώριμο και μεστό καλλιτέχνη, θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για την 5αδα του τελικού.

[youtube id=”rBRwmf6Xgts” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”Md5H6LXW1Fg” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν και θα τον προτιμουσα μονο του στη σκηνη,για να μην υπαρχουν συγκρισεις με την προηγουμενη εμφανιση του,δεν εχει σημασια,η προβα ηταν πολυ καλη οπως και η πρωτη.Το θεωρουσα πολυ βαρετο και αδιαφορο αυτο το τραγουδι μεχρι προσφατα,αλλα τωρα εχει ανεβει στα ματια μου…Ασχετο,θα σταματησουν αυτοι οι Αζεροι με τα πορτοκαλι φωτα γυρω απ΄τις οθονες?

  2. καταπληκτικός! λατρεύω Ζέλικο! Θα πάει ψηλά….πολύ ψηλά….πάρα πολύ ψηλά… να το θυμάστε!

  3. Πολύ καλό αποτέλεσμα!Επιτέλους!Η παλιά καλή φωνάρα Σερβία πο ξέραμε!!!!!

  4. μη τα ξαναλεμε..ο ζελικο ειναι μεγιστος!
    νομιζω η καλυτερη συνθεση απ ολα τα τραγουδια..απιστευτη μουσικη..αν δεν ηταν τοσο δυνατη και δυσκολη χρονια θα ελεγα για πρωτια..αλλα αυτο μαλλον ειναι ακατορθωτο..οποτε ευχομαι το λιγοτερο 5αδα.

  5. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι 10αδα γιατι εκτος του κοσμου που τον λατρευει θα τον στηριξουν και οι επιτροπεσ! Εγω προσωπικα τον βλεπω απο 7η μεχρι και 3η θεση! Ουτε πιο πανω ουτε πιο κατω!

  6. katse katse pite mou pos auth h maurila dn tha ne kai ston hmiteliko gt tha autoktoniso kai tha xoun kai logo meta pou tha forane maura! -.- (katatala YPEROXOS opws pada!)

  7. Για ένα μπορούμε να είμαστε σίγουροι φέτος (λέμε τώρα…): Ο νικητής θα φοράει μαύρα! 😀

  8. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΤΥΣΙΜΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ 5ΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ

  9. Πολυ καλη προβα οπως και η προηγουμενη αλλωστε.Πιστευω οτι ο Zeljko εκτος του οτι θα περασει θα παει και πολυ ψηλα στον τελικο και νομιζω οτι κι εμεις σαν χωρα θα του δωσουμε 10 η 8 γιατι το 12 θα το δωσουμε Κυπρο που θα περασει επισης τελικο.Εγω δεν θα τον εβαζα 5αδα αλλα σιγουρα 10αδα και αυτο γιατι ε ενταξει δεν ειναι και lane moje.

  10. αν δεν επεφτε στον τυφωνα loreen θα εβγαινε πρωτος σιγουρα,σιγουρα τωρα 3 αδα!!!!!!!!!!!!απλα καταπληκτικος

  11. Καλά η πεντάδα είναι σίγουρη και με τόση υποστήριξη θα είναι πού ψηλά,απλώς ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κερδίσει με αυτό το ωραίο αλλα όχι wow τραγούδι.

  12. Κατά τη γνώμη ο μοναδικός που αξίζει να νικήσει φέτος!

  13. Eξακολουθώ να προτιμώ τις παλιότερες συμμετοχές του αλλα κάι πάλι εξαιρετικός!!

  14. το τραγουδι σε ταξιδευει…
    απο απορια ποτε ηταν παλι στη eurovision?

    • Αν πας στο youtube και βαλεις “eurovision 2004 serbia” θα βρεις την συμμετοχη του το 2004 που ηρθε δευτερος(Lane moje).
      Το 2006 στην Αθηνα ειχε γραψει το τραγουδι της Βοσνιας (LEJLA).
      To 2008 ειχε γραψει την συμμετοχη της χωρας του (Oro) το οποιο το ακουσαμε απο την τραγουδιστρια και στα Ελληνικα.

  15. Μέχρι ν’ αρχίσουν οι πρόβες ήταν το Νο1 μου. Τώρα στο Top5. Τελικά υπάρχουν συμμετοχές καλύτερες από αυτήν. Κρίμα Mr Z.

  16. ο αγαπητος κ Zeliko δεν αξιζει τη νικη, οταν ο ιδιος εχει εμφανιστει με σαφως ανωτερο μουσικα κομματι αλλα και εμφανιση , λιγα χρονια πριν. Που ειναι η εξελιξη του? καλη εμφανιση για 5αδα.

    • Ποια εξελιξη??
      Ο ανθρωπος εχει δωσει απο τα ομορφοτερα τραγουδια στον διαγωνισμο νομιζεις ειναι ευκολο να ξεπερασεις το “ΑΡΙΣΤΟ” και νομιζω οτι μερικοι ψηφιζοντας δεν θα κρινουν οτι εχει παει με καλυτερο τραγουδι αλλα συμφωνα με αυτο που βλεπουν!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ