ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Η 1η πρόβα!

H πρώτη πρόβα για σήμερα ξεκινά από τη Σλοβενία και η Eva Boto παίρνει τη θέση της στη σκηνή. Συνοδεύεται από 4 κοπέλες στα λευκά ενώ η ίδια φοράει λευκό φόρεμα με γιρλάντα από λουλούδια. Το ενδιαφέρον είναι ότι το φόρεμα της παίρνει τις αποχρώσεις των φώτων της σκηνής, που είναι κόκκινα, κίτρινα και πορτοκαλί με κάποιους διάσπαρτους μπλε προβολείς.

Η πρώτη φωνητική εκτέλεση του τραγουδιού ήταν πολύ καλή και δεν εκτελέστηκε καμία χορογραφία.

Στην αρχή οι κοπέλες έχουν στατικές κινήσεις και το τραγούδι ξεκινά με μία, την κορυφαία, να προχωράει μπροστά. Σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού αέρας φυσάει σε όλη τη σκηνή, και οι κινήσεις των χεριών τους είναι έντονες, ενώ στη μέση του τραγουδιού η κορυφαία πετάει το πέπλο της.

Το τραγούδι τελειώνει με όλες τις κοπέλες σε παράταξη.

Στην τελευταία εκτέλεση του τραγουδιού το μπλε χρώμα είναι αυτό που κυριαρχεί, εναλασσόμενο με τα κόκκινα-κιτρινα γραφικά.

Η χορογραφία αποτυπώνει την αέρινη ατμόσφαιρα του τραγουδιού. Αν έλειπε η γιρλάντα όμως….

[youtube id=”NXgEGMS2jhA” width=”600″ height=”350″]

Κώστας Ζήσης

videophotosource – eurovisiontv

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλε πως την ντυσαν ετσι την κοπελα?Βγαλτο αμεσως! 😛 Να ναι αυτο το τελικο φορεμα? Οπως και να χει ειναι υπεροχη και το τραγουδι πολυ ωραιο,καποιες φωνητικες δυσκολιες σιγουρα θα ξεπεραστουν,δε την φοβαμαι

  2. για μένα η συμμετοχή της Σλοβενία είναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερη από την αναμασημένη τροφή του Ζέλικο! Κι αυτό που είδα στο παραπάνω βίντεο με συγκλόνισε, η στατικότητα της χορογραφίας είναι επιτηδευμένη, ακριβώς για να δώσει έμφαση στο ίδιο το τραγούδι! Με μια λέξη: αψεγάδιαστο!!!!!!! Μπράβο Σλοβενία, θέλω να κάνεις την έκληξη!!!
    Υ.Γ. να φύγει το φρου φρου όμως…..!!!

  3. Ρε παιδια η ιδεα μου ιναι ή ολοι πια μαθαν οτι το λευκο ειναι το χρωμα της νικης και το βαλαν. Γιατι οσες συμμετοχες εχουν δειξει απο τωρα τα ρουχα τους ειναι λευκα και οι αλλες χωρες στις προβες τους αποχρωσεις του λευκου φορουσαν… Τι γινεται? Μονο η Βουλγαρα θα διαφερει στυλιστικα και τα τρελα της Ιρλανδιας?

  4. Για μένα, η καλύτερη παρουσίαση μέχρι στιγμής στο δεύτερο ημιτελικό, με μία σπουδαία νέα φωνή, σε ένα μεγάλο τραγούδι.

  5. to backround stin arxi den mou aresei, meta apo ena simio pou ginete mavro me xrisa fwta einai poli kalitero
    genika, i simmetoxi tis slovenias einai poli kali kai fetos… pernaei sigoura teliko!!!
    kali epitixia eva

  6. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ,ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

  7. Συμφωνώ η γιρλάντα θα μπορούσε να λείπει, η υπόλοιπη πρόβα αρκετά καλή. Προς Θεού όμως μην την πετάξουν τη γιρλάντα στα αζήτητα. Ας τη χαρίσουν στην Γαετάνα, θα πιάσει τόπο, θα την αξιοποιήσουν σωστά οι Ουκρανοί!

  8. afto to forema einai oraio gia na to valeis se kapoio p exei pethanei sto feretro tpt perisotero… par ola auto einai ena apo ta kalitera tragoudia tou diagonismou kai einai apo ta liga pou mporoun na sinagonistoun tn souidia…!

  9. Πάρα πολύ καλό, από τις αγαπημένες μου συμμετοχές φέτος. Καλή επιτυχία Σλοβενία!!!

  10. kalaaa fwnitika poli kali….kai omorfula…ligo to forema me xalaei alla ok …to tregudi stin arxh m fenete ligo vareto alla stin sunexeia pou ginete pio dinamiko maresei arketa….

  11. Η φωνή της κοπέλας είναι φοβερή…!!! Η χορογραφία πάρα πολύ ωραία..δεν σε ”αποσυντονίζει” από το τραγούδι..ίσα ίσα του προσφέρει μία αρμονία και δεν το κάνει βαρετό..!!! Το μόνο λάθος είναι ο κήπος που φοράει..!!

  12. Μια πολυ καλη προβα απο τη Σλοβενια!Πολυ ωραια φωνη και ωραιο στησιμο.Το μονο στραβο ειναι αυτα τα απαισια ρουχα που φορανε ολες λες και ειναι νυφες της κακιας ωρας.Αν βελτιωθει το ενδυματολογικο θα ειναι πολυ καλυτερο.

  13. wraio tragoudi wraia parousia dn 3erw an m thimizi mono emena ligw apo bosnia 2007 h emfanisi pados poli kalo emena katataxete 6-7 thesi tha doume ti tha gini tr!

  14. Αχ εγώ μόνο το βρίσκω γλυκανάλατο;; Και σαν κόνσεπτ και σαν μελωδία. Αφήνω για μια ακόμα φορά ασχολίαστο το στυλιστικό. Καλά οι καλλιτέχνες άποψη δεν έχουν για τι τους βάζουν να φοράνε;;

  15. δεν τρελαθηκα..καλα το στησιμο θυμιζει αλα ζελικο,αλα σερβια 2008,αλα βοσνια 2006,2007 κτλ..δεν πειραζει βεβαια.το θεμα ειναι οτι φανηκε λιγο και οσο κι αν το θελουν molitva δεν μπορουν να το κανουν!

  16. Ωραίο κομμάτι, αλλά παραείναι στατική
    η συμπαθής Eva!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ