ΔΑΝΙΑ: Η 1η πρόβα!

Σειρά έχει η Δανία στην 13η θέση με την Soluna Samay και το Should’ve Known Better. Επί σκηνής συνολικά 6 άτομα, η τραγουδίστρια με τη γνωστή της εμφάνιση (καπέλο, κιθάρα κόκκινο τζάκετ), μία κοπέλα στα φωνητικά καθισμένη σε ένα δερμάτινο καναπέ, μία κοπέλα στο βιολεντσέλο, καθώς και 2 άνδρες στα keyboards και βιόλα και μία κοπέλα στα ντραμς. Στο φόντο απεικονίζεται ένα κοκκινωπό σούρουπο. Η Soluna φωνητικά πολύ καλή και η όλη της εμφάνιση είναι παρόμοια με εκείνη του δανέζικου τελικού, κάτι που την έφερε και ψηλά στα στιχοίματα. Πιστεύω ότι βάζει μία σοβαρή υποψηφιότητα τόσο για την πρόκριση στον τελικό όσο και για μια καλή θέση σε αυτόν.

[youtube id=”YsUxteU96ms” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

videophotosource – eurovisiontv

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η πιο άρτια πρόβα ως τώρα. Θα πρέπει μόνο να καταλήξουν σε ένα πιο σταθερό φόντο και όχι με τόσες εναλλαγές.
    Για εμένα είναι η πρώτη ασφαλής υποψηφιότητα για την 5αδα που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

  2. Χμμμ… Δε μου πολυάρεσε η πρόβα της Δανίας… Το τραγούδι μου αρέσει, η τραγουδίστρια πολύ σταθερή φωνητικά και συμπαθητική, αλλά το στήσιμο και τα γραφικά δε νομίζω ότι το αναδεικνύουν… Καταλήγει να φαίνεται ελαφρώς βαρετό και συνηθισμένο, πράγμα το οποίο μεταξύ άλλων οφείλεται και στο ότι δεν έχει σχεδόν καμιά διαφοροποίηση από τον εθνικό τους τελικό…

  3. Ενταξει,εγω περιμενω τις δευτερες προβες για να δω αν θα αλλαξουν τα γραφικα οι Αζεροι!Γιατι μεχρι στιγμης εχουμε δει καλες προβες,με σωστα φωνητικα κτλ αλλα το ολο σκηνικο χαλαει με τα background!Φανταστειτε σε Νορβηγια και Σουηδια για παραδειγμα,που στους εθνικους τελικους δεν ειχαν γραφικα,να πανε να κοτσαρουν κανεναν ακυρο γραφικο και να τα διαλυσουν!Η προβα της Δανιας πολυ καλη,αλλα καταληγει να θυμιζει μεχρι και Ισλανδια με το ηλιοβασιλεμα και τα τοπια!

  4. ενω το τραγουδι της δανιας μου αρεσει παρα πολυ και ειναι στα 10 αγαπημενα μου και γενικα αρεσει στους φαν εχω την αισθηση οτι μπορει να ειναι απ τις δυσαρεστες εκπληξεις του ημιτελικου που δεν θα περασει τελικο..
    μου θυμιζει σουηδια 2010 (μου αρεσε περισσοτερο εκεινο) και ευχομαι να μην εχει την ιδια καταλειξη..
    νομιζω πως σαν συνολο αφηνει μια βαρετη αισθηση στον τηλεθεατη και πως περνα απαρατηρητο..
    κατα τ’αλλα αψογη φωνητικα η ερμηνευτρια.

  5. Η καλύτερη πρόβα ως τώρα, βέβαια οι λήψεις που είδα δεν ήταν και οι καλύτερες αλλά φαντάζομαι ότι αυτό που θα δείχνει η κάμερα θα αναδεικνύει το τραγούδι.

  6. h dania akshzh 10ada kata thn gnomh mou ……… elphzo to nthshmo ths na einai kapos etsh me to kapelo ths giati ths pah 🙂 !!

  7. mia xara….to tragudi to exw varethei pia kai ta rouxa den m aresun katholu alla den borw na pw mia poli epaggelmatikh prova kai mia poli wrea fwni….sunalika ok den pethenw alla den eine kai asximo

  8. Γιατι καλη μου Soluna γιατι το εκανες αυτο μαλλον το ξαναεκανες αυτο;Δυστυχως ενω εχει ενα τελειο τραγουδι θα εχει μια τετοια εμφανηση (στα ρουχα εννοω),Τελος παντων τι να πω αφου θελουνα να κρατησουν αυτο το concept τι να πω.Παντως γενικα μ’αρεσε το background και αυτα τα τοπια αλλα ας μην αλλαζουν τοσο γρηγορα και να μην ειναι τοσα πολλα ας περιοριστουν σε πιο λιγα.

  9. ΑΣΧΕΤΟ στο δεστε τους είπαν για τη πρόβα της ελε ότι ήταν Χαλια και εγώ έκλεισαν την τν γιατί με νευριαζαν α επεισης λέγανε δε διαλεξαμε σωστό τραγούδι ΕΛΕΟΣ

  10. den exei na deiksei kati auto to tragoudi ta exoume akousei auta ta akousmata xiliades fores kai den exoun tuxei katholou xari tha tis kanoun an paei ston teliko

  11. Καλούτσικο, αλλά αναρωτιέμαι…αν ήταν συμμετοχή της Ολλάνδίας ή του Βελγίου, θα ασχολείτο κανείς μαζί του? Βαρετό!!!

    • Αχ, συμφωνώ! και τη στιγμή που πέρσι είχε στείλει μακράν καλύτερο τραγούδι και πρόπερσι τώρα που το ξανασκέφτομαι! από τις συμμετοχές που περνάνε μεν, καταλήγουν στη δεξιά πλευρά του πίνακα κατάταξης δε!

  12. Βλέποντας τοοσα σχόλια για τα ρούχα αναρωτιέμαι αν ειμαι στο qeen.gr η στο site tou OGAE…Το τραγούδι είναι απλά πολύ μοντέρνο και έξω απο το eurovision cliche concept που ξενίζει κάποιους που τρελαίνονται για πιο έξαλλα και κακόγουστα πράγματα….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ