Ο OGAE Greece αποχαιρέτησε την ελληνική αποστολή!

Σκηνές ενθουσιασμού και συγκίνησης εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας, κατά την αναχώρηση της αποστολής της Ελλάδας στην Eurovision 2012, για το μακρυνό Αζερμπαϊτζάν. O OGAE Greece βρέθηκε στον διεθνή αερολιμένα για να δώσει τις ευχές όλων των μελών του στην Ελευθερία Ελευθερίου και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, καθώς η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερης σημασίας: αφενός η φετινή μας εκπρόσωπος γιορτάζει τα γενέθλιά της, αφετέρου η αναχώρηση αυτή σηματοδοτεί και την επίσημη έναρξη του διαγωνιστικού τμήματος του φετινού διαγωνισμού.

Από νωρίς το πρωί, τα μέλη του Σωματείου μας συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου, προκειμένου να συναντήσουν την Ελευθερία και τα μέλη της ομάδας, έχοντας ετοιμάσει πολλές και όμορφες εκπλήξεις για τον εορτασμό της σημαντικής αυτής στιγμής. Συγκεκριμένα, μια τούρτα ειδικά φτιαγμένη για την περίσταση περίμενε τη νεαρή ερμηνεύτρια, μαζί με πολλά δώρα και μια μεγάλη ευχετήρια κάρτα, στην οποία τα μέλη του OGAE Greece είχαν αποτυπώσει τις ευχές και τις σκέψεις τους για καλή επιτυχία στον επερχόμενο διαγωνισμό.

Η Ελευθερία αντίκρυσε έκπληκτη την ομάδα των μελών μας, παραλαμβάνοντας με έκδηλη χαρά κι ενθουσιασμό το υλικό που είχαν ετοιμάσει για εκείνη, ενώ εν συνεχεία έσβησε τα κεράκια της τούρτας, υπό τους ήχους της γνωστής γενεθλιακής μελωδίας, δια στόματος των παρευρισκομένων. Μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της, διάβασε προσεκτικά τα μηνύματα των μελών μας στην ευχετήρια κάρτα και ευχαρίστησε δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως μόλις δέχτηκε “το καλύτερο δώρο γενεθλίων που της έκαναν ποτέ”.

Η ίδια δεν είχε τη δυνατότητα να γευτεί την τούρτα που της προσέφερε το Σωματείο μας, καθώς ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, όμως δεν παρέλειψε να κεράσει ολόκληρη την ελληνική αποστολή, χρησιμοποιώντας με χαρακτηριστική άνεση ένα κουταλάκι με το οποίο κυριολεκτικά… τάϊσε στο στόμα τους συνεργάτες της!

Εν συνεχεία, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με τα μέλη μας, ενώ ταυτόχρονα μίλησε και με τα τηλεοπτικά συνεργεία που έσπευσαν να καταγράψουν το γεγονός. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον OGAE Greece, η Ελευθερία δήλωσε πλήρως ικανοποιημένη από την μέχρι τώρα προετοιμασία και τις πρόβες της ομάδας, ενώ δεν έκρυψε την προσμονή της για την πρώτη πρόβα του “Aphrodisiac” στη σκηνή του Baku Crystal Hall, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες. Σύσσωμη η αποστολή της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό ευχαρίστησε θερμά τα μελη του club μας, με τα οποία μοιράστηκε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις εξελίξεις και την εν γένει προετοιμασία της διεξαγωγής της επερχόμενης διοργάνωσης.

Στο μεταξύ η ώρα είχε κυλήσει αναπάντεχα και η αποστολή έπρεπε αισίως να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, ξεκινώντας το μεγάλο ταξίδι για την Eurovision 2012. Προσωπικά η Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά και το σύνολο των συνεργατών που απαρτίζουν την ομάδα, ευχαρίστησαν θερμότατα τον OGAE Greece για τη στήριξη και την αγάπη που επειδεικνύει στο πρόσωπό τους, αλλά και για τη σημαντική συμβολή του στην επιτυχημένη παρουσία της χώρας μας στον διαγωνισμό. Με τη σειρά τους, τα μέλη μας ευχήθηκαν ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους, εκφράζοντας την αισιοδοξία και την χαρά τους για τη συμμετοχή της χώρας μας και διατυπώνοντας την πεποίθηση πως η εμφάνιση στον Ημιτελικό της 22ης Μαϊου θα δικαιώσει όλους τους ανθρώπους που πιστεύουν και στηρίζουν την ελληνική προσπάθεια στον θεσμό αυτό.

Έτσι, η αποστολή της Ελλάδας στον 57ο Δαγωνισμό Τραγουδιού αναχώρησε για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν με πλεόνασμα ευχών στις αποσκευές της, αλλά και την προσδοκία για την πραγματοποίηση μιας άρτιας και επιτυχημένης εμφάνισης. Το ραντεβού ανανεώνεται για αύριο το πρωί, καθώς η Ελευθερία Ελευθερίου θα ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή της αρένας, προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρόβα του “Aphrodisiac”. Εκπρόσωποι του OGAE Greece βρίσκονται ήδη στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, προκειμένου να μας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό τον παλμό της φετινής διοργάνωσης, με “ζωντανές” ανταποκρίσεις και ενδιαφέρον οπτικοακουστικό υλικό, αρχής γενομένης από αύριο. Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας, προκειμένου να ενημερώνεστε έγκαιρα για όλες τις πτυχές που διέπουν την επερχόμενη διοργάνωση.

 

Ρεπορτάζ: Θανάσης Νάκος

Φωτογραφίες: Σπύρος Περράκης

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι ωραιες εικονες!Μπραβο στα παιδια!Πραγματικα πρεπει να το χαρηκε πολυ η Ελευθερια,θα εφτασε στο Μπακου με την καλυτερη ψυχολογια!Και παλι χρονια της πολλα και καλη μας επιτυχια! 😀
    ΥΓ:Ωραια τουρτα! 🙂

  2. mikrouli mou latria mou sagapw polu eleutheria xronia polla na ta ekatostisis kouklara mou eisai iperoxi pigene n tous di3is ti simeni ellda xorepse tragoudise kane to oneiro sou pragmatikotita kai oti gini esu n perasis kala emeis to idio tha se agapame oti kai n ginei p ola telia tha pane eimai sigouros KALH EPITIXIA ELLADARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

  3. Συγχαρητήρια στον OGAE!!! Ελευθερία μου χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις, καλή επιτυχία να έχεις κι εσύ και ολόκληρη η ομάδα. Από εδώ θα σου στέλνουμε όλοι την θετική μας ενέργεια!!! Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να σκίσεις!!!

  4. Πω πώ… Πότε πέρασε ο καιρός; Σαν χθες μου φένεται που κάθησα στον καναπέ μου για να δώ τον Λούκας στο Dusseldorf.
    Τώρα άρχησε να μυρίζει Eurovision! Μέχρι προ λίγων λεπτών απλά περίμενα, από την στιγμή που διάβασα το δημοσίευμα αυτό άρχησα να καταλαβαίνω πως Η EUROVISION ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!
    Καλή επιτυχία στην Ήβη και την Ελευθερία!!

  5. Εν αναμονή λοιπόν την πρώτη μας πρόβα με την ελπίδα να είναι πολύ καλή αν κι εμπιστεύομαι την Ελευθερία και είμαι σίγουρος ότι όλα θα είναι σούπερ!!!!
    Καλή επιτυχία Ελευθερία μας!!!! Σ’αγαπάμεεε!!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ