Γενέθλια… στους αιθέρες του Μπακού για την Ελευθερία Ελευθερίου!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή της Eurovision 2012 έχει πλέον φτάσει στο ζενίθ της, καθώς σε ελάχιστες μέρες ξεκινούν στο Baku Crystall Hall του Αζερμπαϊτζάν οι πρόβες των συμμετοχών από τις 42 χώρες που μετέχουν στον φετινό διαγωνισμό. Κατά συνέπεια, μέσα στις επόμενες μέρες θα αρχίσουν να καταφθάνουν στην φετινή διοργανώτρια πόλη μία μία οι αποστολές των χωρών αυτών.

Ανάμεσα στις πρώτες ομάδες που θα προσγειωθούν στη πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται και η αποστολή της Ελλάδας, προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη της πρόβα, κατά την εναρκτήρια μέρα των προβών, στις 13 Μαϊου. Μία ημέρα νωρίτερα, στις 12 Μαϊου, το team του “Aphrodisiac” θα αναχωρήσει από την Αθήνα για να μεταβεί στον τελικό του προορισμό. Η ημερομηνία αυτή αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό στη ζωή της φετινής μας εκπροσώπου, Ελευθερίας Ελευθερίου, καθώς την ίδια μέρα θα γιορτάσει τα γενέθλιά της. Η νεαρή ερμηνεύτρια γίνεται 23 ετών το επόμενο Σάββατο και ο εορτασμός των γενεθλίων της θα πραγματοποιηθεί “καθ’ οδόν” για το Μπακού, αφού τόσο η ίδια, όσο και η υπόλοιπη αποστολή θα έχουν επιβιβαστεί από νωρίς της ίδιας ημέρας στο αεροπλάνο που θα τους μεταφέρει στην οικοδέσποινα χώρα. Έτσι, η ομάδα που πλαισιώνει την Ελευθερία έχει ετοιμάσει προς τιμήν της μια μικρή γιορτή, κατά τη διάρκεια της πτήσης, προκειμένου όλοι να της ευχηθούν διπλά: αφενός για τα γενέθλιά της και αφετέρου για μια επιτυχημένη παρουσία στο διαγωνιστικό κομμάτι της επερχόμενης Eurovision,  το οποίο θα ξεκινήσει ουσιαστικά την επόμενη ημέρα.

Τρεις ημέρες απομένουν, λοιπόν, μέχρι την αναχώρηση της αποστολής της Ελλάδας, η οποία θα ξεκινήσει για το “μακρύ” αυτό ταξίδι το πρωί του Σαββάτου. O OGAE Greece, ευρισκόμενος πάντοτε στο πλευρό των ελληνικών συμμετοχών και στηρίζοντας αμέριστα τους ανθρώπους που εκπροσωπούν την πατρίδα μας στον αγαπημένο μας θεσμό, θα δώσει και σε αυτή τη περίσταση δυναμικό παρόν, προσερχόμενος σύσσωμα στο αερδοδρόμιο της Αθήνας, προκειμένου να αποχαιρετήσει τα μέλη της αποστολής και να “γεμίσει” τις αποσκευές τους με θετική ενέργεια. Το ραντεβού της Ελευθερίας και των συνεργατών της με το Σωματείο μας θα ανανεωθεί για λίγες ώρες αργότερα, όταν αμφότεροι θα έχουν ήδη αφιχθεί στο Μπακού, όπου τα μέλη μας θα “καλύψουν” με συνεχείς ανταποκρίσεις τους -για ακόμα μια χρονιά- το σύνολο των 15 ημερών του διαγωνισμού, από την πρώτη μέρα των προβών έως και την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού.

Η Ελευθερία Ελευθερίου θα κάνει την πρώτη πρόβα του “Aphrodisiac” το πρωί της ερχόμενης Κυριακής, 13 Μαϊου, καθώς -σύμφωνα με την κλήρωση των ημιτελικών- θα εμφανιστεί στην θέση του Α’ Ημιτελικού της Eurovision 2012, θέση που ακολουθείται και στο πρόγραμμα των προβών. Σε όλους εμάς δε μένει παρά να ευχηθούμε ολόψυχα καλή επιτυχία στην αποστολή της 33ης συμμετοχής της Ελλάδας στον διαγωνισμό, με την ελπίδα πως η χώρα μας θα παρουσιάσει για άλλη μια φορά ένα ξεχωριστό θέαμα, για το οποίο θα “ανταμειφθεί” με ευνοϊκά βαθμολογικά αποτελέσματα.

Θανάσης Νάκος

 

 

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι τόσο κοντά!Καλή επιτυχία και μακάρι να ζήσουμε έναν αξέχαστο διαγωνισμό!Άντε γιατί τα 2 τελευταία χρόνια ήταν πολύ μέτρια.

  2. Χρόνια Πολλά, Ελευθερία, και μια πολύ καλή θέση στον τελικό της 26ης Μαϊου!!!

  3. ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ!

  4. Ελευθερία χρόνια πολλά, σου εύχομαι τα καλύτερα τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά. Καλή επιτυχία στο Baku! Ας ελπίσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

  5. Παρα πολυ ωραιο αρθρο!Μπραβο! 🙂 Χρονια Πολλα στην Ελευθερια μας,αντε να της στειλουμε την θετικη μας ενεργεια να μας φερει το καλυτερο αποτελεσμα!Πραγματικα ποτε εφτασε ο καιρος???!!! 15 μερες μεχρι τον α’ ημιτελικο! 😀

  6. Χρονια σου πολλα κοπελα μου! Σου ευχομαι το καλυτερο αποτελεσμα!!! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ <3

  7. Κουκλιτσα μας ελπίζουμε να τα πας πολυ καλα στην eurovision και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ αν θυμάστε και ο rybak είχε γενέθλια και νίκησε

  8. Αρκετά με τις γκρίνιες..Φτάσαμε στην τελική ευθεία και καιρός να στείλουμε τη θετική μας ενέργεια για να φτάσει πολύυυ ψηλά η Ελλάδα μας!!!
    Ελευθερία μου χρόνια σου πολλά και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο μακρινό Μπακού!!
    Έχεις τις ευχές όλων μας!Σκίστους!!!!!
    “Αphrodisiac” Greece 12 points!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ