OGAE INTERNATIONAL POLL: Οι βαθμοί του OGAE Λουξεμβούργου!

Μπορεί η τελευταία συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό της Eurovision να πραγματοποιήθηκε το 1993, ωστόσο οι οργανωμένοι fans του θεσμού που απαρτίζουν τον OGAE Luxembourg συνεχίζουν μέχρι και σήμερα την ενασχόλησή τους με αυτόν, με την ίδια αγάπη και αφοσίωση. Έτσι, στα πλαίσια του poll που διενεργεί το δίκτυο του OGAE International, τα μέλη του αντίστοιχου παραρτήματος του Λουξεμβούργου καταθέτουν τη βαθμολογία τους για τις αγαπημένες συμμετοχές της Eurovision 2012, αποτελώντας το 26ο Σωματείο που κατοχυρώνει τις ψήφους του.

Η δεκάδα του OGAE Luxembourg, λοιπόν, έχει ως εξής:

12 βαθμοί στη Νορβηγία

10 βαθμοί στην Ουκρανία

8 βαθμοί στην Ιταλία

7 βαθμοί στη Γερμανία

6 βαθμοί στην Ισλανδία

5 βαθμοί στη Σουηδία

4 βαθμοί στη Ρωσία

3 βαθμοί στην Ιρλανδία

2 βαθμοί στην Ελλάδα

1 βαθμός στη Μάλτα

Συσχετίζοντας τη δεκάδα αυτή με την γενική βαθμολογία των χωρών, βλέπουμε την άνοδο της Νορβηγίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας, οι οποίες πλασάρονται στη πρώτη δεκάδα του πίνακα, ενώ η Ουκρανία αποσπά 10 βαθμούς που της δίνουν σημαντική ώθηση. Η συμμετοχή της Μάλτας κερδίζει των πρώτο της βαθμό για φέτος, ενώ η Ιρλανδία αποσπά τρεις ακόμα βαθμούς. Η Ελλάδα επιβραυέυεται με δύο βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 15η θέση, σε ισοβαθμία με τη Δανία.

Αναλυτικότερα, με τη βαθμολογία των 26 από τα 41 Σωματεία του Δικτύου, η συγκεντρωτική κατάταξη διαμορφώνεται ως εξής:

 

1.Σουηδία283
2.Ιταλία162
3.Ισλανδία151
4.Σερβία141
5.Νορβηγία117
6.Ισπανία104
7.Κύπρος77
8.Γερμανία58
9.Εσθονία54
10.Γαλλία49
11.Ρωσία40
12.Ην. Βασίλειο34
13.Ρουμανία32
14.Ολλανδία29
15.Δανία26
Ελλάδα26
17.Αζερμπαϊτζάν18
18.Αλβανία15
Ουκρανία15
20.Σλοβενία13
21.Ελβετία12
22.Π.Γ.Δ.Μ.11
23.Ουγγαρία8
Τουρκία8
25.Βοσνία Ερζεγοβίνη5
Ιρλανδία5
27.Σλοβακία4
28.Άγιος Μαρίνος3
Φινλανδία3
Λετονία3
31.

Ισραήλ

Μάλτα

1

1

 

Θανάσης Νάκος

 

100 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστουμε Λουξεμβουργο για τους 2 βαθμους που μας εδωσες! Αν και τι να το κανεις αφου δυστυχως το Λουξεμβουργο δεν συμμετεχει πια.

  2. ΝΟΡΒΗΓΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!! 😀 Μπραβο ρε Λουξεμβουργο,επιτελους! Αγαπαμε Tooji!!!! 😀 Na na na na STAY!(sorry για το παραληρημα,ανωτερα βια! :P) Και thanks για τους 2 βαθμους!

  3. Kata th gnwmh mou h kalyterh va8mologia fetos!!!
    Prwta o Tooji(Laurinda se katalavainw:P),meta to 5 sth Souhdia(kai oxi to 12),telos oi va8moi sthn Ellada pou sxedon kaneis den dinei twra….
    Mpravo re Louxemvourgo!!!!!!

  4. ti periergi vathmologia einai auti? oute sta apotelesmata ton xtesinon eklogon dn eixe toso akira apotelesmata ahahaha!!

  5. Παιδια ασχετο,αλλα ποσο ηλιθιοι παιζει να ειναι στο star? Ειχαν link την Ηβη και λεγαν για την Λοριν οτι εχει κουρασει την φωνη της και οσοι την ακουνε λενε οτι δεν εχει καλη φωνη και μετα λεγαν οτι αυτο θα ειναι καλο για την Ελλαδα και την Κυπρο!!! Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!

  6. Έχω όρεξη για να πω το δικό μου top10:
    12pt. Cyprus
    10pt Sweden
    8pt Greece
    7pt Norway
    6pt Romania
    5pt France
    4pt Italy
    3pt Spain
    2pt Iceland
    1pt Germany
    🙂

  7. Επιτέλους ψηφίστηκε καλά η Ουκρανία!!! Στο top μου είναι 3η, επομένως το αξίζει και με το παραπάνω!

  8. Ευχαριστούμε Λουξεμβούργο για τους 2 βαθμούς! Βασικά περίμενα και στην Κύπρο να δώσεις κάτι….

  9. What???Nomizo pos sas ta lega alla kaneis den me pisteve!Paidia as min to kourzoumai allo,to Loyxembourgo tha simmetasxei kanonika,apla i simmetoxi tu 8a einai ekpliksi(για να υπαρχει senpens)tha me thimithite,akoma kai sto facebook to leei!AmericanTvNews,o nearos David Guetta me to tragoudi tou ”Fly to the sea”Kali Epitixia!!<3

  10. Παιδιά, τι λέμε? Για να έχει σασπένς λέει δεν μας το λένε. Ότι άκυρο, εδώ μέσα…

    Πάντως ευχαριστούμε για τους 2 βαθμούς από Λουξεμβούργο. Άντε, μπήκαμε 15άδα…

  11. file xrhsto sugnwmh pou tha se stenaxwrhsw alla auth einai h aleithia kai h ephshmh thesh tou rtl ”Στις 31 Δεκεμβρίου 2011, η RTL του Λουξεμβούργου επιβεβαίωσε ότι το Λουξεμβούργο δεν θα συμμετάσχει στην προσεχή της Eurovision στο Μπακού”

  12. Επιτέλους πήραμε έστω και 2 βαθμούς από το Λουξεμβούργο. Είχαμε τόσο καιρό να ψηφιστούμε. Τελικά όμως πήραμε ψήφους έστω και αν είναι μόνο 2. Τουλάχιστον μπήκαμε στην πρώτη 15άδα. Πόσο καιρό να είμαστε στην θέση 16!!!!!!!!!!!!

  13. Μόνο λίγους ψήφους θέλουμε ακόμα και θα πάμε πάρα πολύ ψηλά, ειδικά εάν πάρουμε 12άρι. Πάντως δυστηχώς δεν ψηφιζόμαστε πολύ. Ψήφισαν 26 σωματεία και μόνο 26 βαθμούς πήραμε ενώ η Σουηδία έχει πάρει το 20πλάσιο από εμάς δηλαδή 283.

  14. Ελα ρε παιδια,τα εχουμε πει,τα ιδια θα λεμε?Το Λουξεμβουργο θα την πατησει απο τη Ρωμαικη Αυτοκρατορια!Παρ’ολο που η Χαμενη Ατλαντιδα ειναι το φαβορι…!!!! 😛

  15. Αχ βρε Αντωνια πιο πολυ μου αρεσε “ο ΝΕΑΡΟΣ David Guetta”.Παιδι αμουστακο βλεπεις ειναι ακομα.Ειμαι σιγουρη θα του αρεσει και του ιδιου ο χαρακτηρισμος.

    • Χαχα,44 ειναι! 😛 Και φυσικα θα ειναι σε ντουετο με την Nicki Minaj ή με την Fergie γιατι ο ιδιος δεν τραγουδαει! 😛

  16. πλαστικό και ανέμπνευστο το τραγουδάκι της Νορβηγιας αλλά πιασάρικο.Χάλια ο OGAE Luxemburg!

  17. Παιδιά btw,στο facebook υπαρχει μια σελίδα για το Λουξεμβούργο στο διαγωνισμό 2012,και ζήτεισα να εγγραφώ,χαχα!!

  18. Καλά,κοροιδεύετε εσείς,θα δείτε πως λέω αλήθεια,δεν ξέρω γιατί στα Polls είναι πολύ κάτω,αλλά θα ευελπιστώ στην σκηνικά παρουσία..

  19. Παιδί αναφερόμαστε στο David Guetta,oxi se kamia HBH,kamia ELEFTHERIA,i kamia LORENN,3eroume pos 8a einai aristourgima,anipomono gia thn skinikh parousia..Elpizo na einai fantasmagoriki i parousiasi!Arage me posous 4ifous 8a termatisei ston Teliko..!!I LOVE DAVID GUETTAAAAA

    • Κυριάκο,ποια είναι η πηγή σου??Είναι σιγουρα έγκυρα,παντως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το 2 στη Ελλάδα,αλλά μην ανησηχείτε το 12αρι,στον τελικό είναι δεδομένο!Να μην τρελαθούμε τωρα..!Στην Εσθονία δεν νομίζω να δώσουμε βαθμούς,αντιθέτως σε Βουλγαρία,καπου στο 5-7,και περισσότερους στο Η.Β

    • Παιδια παντως το esctoday τα δημοσιευει ολα σωστα,δεν εχει κανει λαθος στις ψηφοφοριες των ogae!

  20. Κυριάκο και Αντωνία σταματήστε αυτο το κακογουστο αστίο,σιγουρα θα δωσουμε 12 στην Ελλάδα,ας μην το ξενερώνουμε! 😉

  21. I LOVE LUXEMBURG!PRAGMATIKA TO AKSIZEI FETOS!PREPEI NA TO SIKOSEI TO TROPAIO,OOOO!!DAVID GUETTA O DJ THS EUROVISION,MHN ZHLEVETE EPD DEN EXOUMAI KAI EMEIS Dj!Aisxos

  22. OGAE POLAND POLL:
    12 points go to Norway
    10 points go to Cyprus
    8 points go to Luxembourg
    7 points go to Russia
    6 points go to Azerbaijan
    5 points go to Sweden
    4 points go to Greece
    3 points go to Serbia
    2 points go to Ukraine
    1 points go to Romania

  23. Ρε ΑΝΤΩΝΙΑ ΩΣ ΕΔΩ ΠΑΨΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΤΕΣΠΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ??ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ?ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΚΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ,ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ..

  24. Κατι εντελως ακυρο θελω να ρωτησω,που μπορει να ειναι και βλακεια!Ο νικητης του διαγωνισμου πληρωνεται? Και ο καθε εκπροσωπος αντιστοιχα? Ρωταω γιατι ετσι και αλλιως με επιλογη τους πανε και δινει ωθηση στην καριερα τους…σορρυ αν ρωταω βλακεια! 🙂

    • laurindakh o ekprosopos ths kathes xwras pah me dikia tou epilogh kai den plhrwnete pou ekprosoph thn xwra tou sthn eurovision to mono pou plhrwnh h xwra einai to promo tour,thn skhnhkh parousia mazi me ta rouxa kai ta eksoda diamonhs kai metaforas sto bakou twra an ekprosopos nhkhsh sthn eurovision an thelei mpwrh na parh kapoio poso ws epivraveush gia thn nhki tou(nomizw den eimai pollu sigouros alla sto lew giati eixa akoush oti otan h paparizou nhkhse phra kapoio poso)

  25. andonia ante na etoimaseis valitses gia luxemburg 2013! axax ektos kai an i portorikani dimokratia pari tin protia AXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXA POSO KAMENI EISAI

  26. Laurinda, η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω να απαντήσω με απόλυτη βεβαιότητα στην ερώτηση σου, αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα σχετικό τόσα χρόνια. Από όσο ξέρω, η κρατική τηλεόραση χρηματοδοτεί (συνήθως…) την προώθηση της συμμετοχής και την αποστολή, αλλά το αποκλείω να πληρώνονται οι καλλιτέχνες (άμεσα τουλάχιστον) για την εκπροσώπηση της χώρας.
    Άσχετο: Το βίντεο κλιπ της Ιταλίας δε με ξετρέλανε, αλλά έχω την εξής απορία: Έβαψε το μαλλί η Νίνα ή είναι περούκα???

    • Περουκα!Εκτος και αν η Vivienne Westwood που θα την ντυσει για τη σκηνη ανελαβε και ολο το λουκ και την κατεστρεψε! (σε περιπτωση που δεν τη ξερετε γραψτε το ονομα της στο google και θα καταλαβετε τι εννοω…) 😛 Α,ευχαριστω για την απαντηση σου,ναι και γω δεν εχω ακουσει κατι σχετικο…

      • Πράγματι περούκα είναι, πήρα και γνώμη ειδικού! 😀 Τα αποτελέσματα του google με φρίκαραν λιγάκι…

      • Kopeles,moy spaei ta nevra afti i italida,den mou aresei!Ta agapimena mou einai luxemburg,norway,malta..Pos pistevete 8a einai i skiniki parusia tou Guetta?

      • Χαχαχα,Σταυρουλα λογικο να τρομαξεις! 😛 Aαααα,Αντωνια νομιζω δεν θα ειναι τοσο καλη οσο την σκηνικη παρουσια της Βυζαντινης Αυτοκρατοριας!Ασε που οι Βικινγκς μπορει να κανουν την εκπληξη! 😛

  27. Laurinda θελω να ζητησω στην Nina Zilli να με παντρευτει..θα δεχτει?
    την αγαπαω ειναι ..ας μη το πω…ειναι ολα τα λεφτα και μακαρι να το ελεγε ολο στα ιταλικα.

  28. Avtωνια εμενα ενα πραγμα με στεναχωρει οτι το Λουξεμβουργο δεν θα προλαβει να χαρει τη νικη του και να διοργανωσει την Γιουροβιζιον 2013 γιατι συμφωνα με την προφητεια των Μαγιας 20 Δεκεμβριου 2012 ερχεται η συντελεια του κοσμου.Και οχι τιποτα αλλο αλλα ο νεαρος dj David Guetta deν θα προλαβει να ενηλικιωθει κιολας.

  29. Ναι βεβαια το Λουξεμβουργο το κραταν για εκπληξη. Μαλιστα εχουν και αλλες εκπληξεις το big 5 δε θα ειναι πια 5 αλλα 6 γιατι θα μπει στο διαγωνισμο και το Πακισταν με το τραγουδι <>. Θα ειναι μια μιξη με εντεχνο και παραδοσιακο μαζι. Το βλεπω για φαβορι. Του χρονου eurovision 2013 στο Πακισταν!!!!!!!!!!

    • Andonia,το λουξεμβουργοο εχει καλό ερμηνευτη,αλλά η νική θα πάει δεν ακουσα ακόμη το τραγο΄θδι του Λουξεμβουργο,οπως και πολλά αλλά δεν είμαι τοσο ενημερωμένη ΟΣΟ εσεις.Αφου είσαι θαυμαστρια του λουξ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  30. Συγνώμη ρε παιδιά τι αηδίες λέτε για το λουξεμβούργο;;;;;αιντε αιντε αντωνία έλεος σταματα πια

  31. Help!ζαληστηκα,ειμαι ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟΝ OGAE ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΟΡΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ..ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ?ΤΙ ΘΑ ΓΗΝΕΙ ΑΛΛΟΙ ΛΈΝΕ ΠΩς ΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΟΧΙ..Ας ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ

  32. TI SYMBAINEI AKOMA EDW???TELIKA TI GINETE?AKOMA?PAIDIA MHN AKOUO ALLA KOUFA,DEN 8A ITAN ADIKO GIA THS OIPOLIPES SYMMETOXES AN TO LUXEMBYRG ARGISE NA DILOSEI SIMMETOXH?

  33. Καταρχην νομιζω πως δεν γραφει η αληθινη Αντωνια,αλλα καποιος αλλος που απλα σπαει πλακα! Η Αντωνια ειχε αλλο εικονιδιο αν θυμαμαι καλα,αλλα και mail να αλλαξε,τοσο δουλεμα ακομα δεν ειναι λογικο! 😛 Ποτε θα σταματησει αυτη η πλακα?Γελασαμε,κοροιδεψαμε,φτανει ομως!

    • nai laurinda alla3a e-mail exeis kanena problem???an exeis kali mu na pas na to liseis ston 4ixologo??4ixopa8eis oloi edo mesa,kai 8a sas faei i zilia otan dite to GUETTA <3

      • Καλα πας καλα?Με ειδες να λεω οτι εχω προβλημα?Μαλλον εσυ εχεις προβλημα και θες ψυχολογο,δε μιλαω δε μιλαω,αλλα νισαφη πια με αυτο το Λουξ!Ποσοστα παιρνεις?PROOOOBLEM!Θα τελειωσει ο τελικος,θα βγαλουν τον νικητη και συ θα λες ‘α δεν ειναι δικαιο,δεν βγηκε στην σκηνη ο Guetta να πει το τραγουδι του!!!!’ 😛 Μηπως θα παρεις και στην ΕΡΤ τηλεφωνο να ρωτησεις ποιος ειναι ο κωδικος για να ψηφισεις Λουξεμβουργο? 😛 Αντε γεια ρε παιδι μου δηλαδη…

      • Ακου,μην μιλάς ετσι στην Laurinda και σε αλλα παιδιά,συγνώμη αλλά δεν είμαστε εμείς ψυχοπαθής αλλά εσυ.αμαν.

    • Nai vre Laurinda eisai 4yxopa8hs kai zhleyeis, paradexou to…
      Vre ainte apo dw me thn Antwnia, toulaxiston mhn thn akous:P
      kai oloi mhn dinete shmasia, gia farsa prokeitai.

      • Χαχαχα,ναι εχεις απολυτο δικιο…ζηλευω που ο Guetta θα τσακισει την Ελευθερια μας…θα παρει τα σωβρακα του Tooji,θα κανει την Loreen να χτυπιεται,οι Ισλανδοι ηδη σκεφτονται να μην πανε Μπακου! 😛 Ακομα και οι φαρσες εχουν τα ορια τους βρε παιδι μου,ημαρτον… 😛

      • TROMARA SAS XAZOI!DEN GNORIZETE GIA AFTO KAI MILATE,KAI DEN 8A ROTISO TON KODIKO HLH8IA GIA TON LOGO POS DEN EIMASTE STON HDIO HMHTELIKO.

      • Κοπελια ηλιθια να πεις τον εαυτο σου οταν κοιταχτεις στον καθρεφτη!

  34. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ:
    Ενημερώνω όλα τα παιδιά που ρωτάνε παραπάνω, πως πρόκειται για φάρσα από συγκεκριμένο χρήστη, όπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί σε παλαιότερο post. Το Λουξεμβούργο ΔΕΝ πρόκειται να πάρει μέρος στο φετινό διαγωνισμό, όπως έχει ανακοινωθεί επίσημα από την κρατική του τηλεόραση, εδώ και μήνες.

  35. Ρε Αντωνία ξεπέρασες και το όριο,μεν λές μαλακίες(συγνώμη για την εκφραση),αλλα..!αν είναι αλήθεια που Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ι-Ε-Τ-Α-Ι, θα ξαφνιαστουμε στο 2ο ημιτελικο,ελαα ρε μην μας χαλάς την εκπληξη,χαχα

      • Καλά παιδί μου είσαι ηλήθια??Δεν φτανει που σου απευθυνόμαστε όσο πιο κόσμια μπορούμε(ενω θα έπρεπε να σε κατασπαράξουμε στις βρισιές εσυ μας βρίζεις κι’ απο πάνω!Και δεν κοροιδευω τον ”νεαρο” David Guetta,αλλά εσένα..

      • Καλά παιδί μου είσαι ηλήθια??Δεν φτανει που σου απευθυνόμαστε όσο πιο κόσμια μπορούμε(ενω θα έπρεπε να σε κατασπαράξουμε στις βρισιές εσυ μας βρίζεις κι’ απο πάνω!Και δεν κοροιδευω τον ”νεαρο” David Guetta,αλλά εσένα….

  36. Laurinda μου, μη δίνεις σημασία και μην απαντάς, γιατί η επιδίωξη της “κοπελιάς”, που δεν είναι καν κοπελιά, είναι αυτή ακριβώς, να ασχολούμαστε μαζί “της”.
    Αγαπητέ χρήστη, δυστυχώς για σένα, θυμάμαι πολύ καλά την προηγούμενη συζήτηση και γνωρίζω και το nickname που χρησιμοποιείς συνήθως, αλλά δε θα ήθελα να σε εκθέσω τόσο πολύ, εκτός αν με αναγκάσεις… Θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις αυτήν την πλάκα και κυρίως να μη βρίζεις τους υπόλοιπους χρήστες γιατί, όχι μόνο είναι γελοίο να φέρεσαι έτσι στα παιδιά για μία φάρσα, αλλά επιπλέον, αν συνεχίσεις, προβλέπω οι διαχειριστές της ιστοσελίδας να σου κάνουν μόνιμο αποκλεισμό (συμπεριλαμβανομένου και του μέιλ που χρησιμοποιείς κανονικά, επειδή ως “Andonia”, έχεις “ποικιλία…) και θα είναι κρίμα, γιατί τα κανονικά σου σχόλια έχουν ενδιαφέρον. Δεν είναι ούτε έξυπνο, ούτε και αστείο πλέον αυτό που κάνεις. Φιλικά.

    • Εχεις δικιο Σταυρουλα μου και δεν ξερω αν ειναι Αντωνια ή Αντωνης και δεν ξερω για ποιον χρηστη προκειται,αλλα εγω εδω μπαινω για να μιλαω με αλλους φανς για τη Eurovision και οχι για να με βριζει ο καθε βαρεμενος που επειδη προφανως εχει λυσει ολα του τα προβληματα καθεται και σπαει πλακα δημιουργωντας 100 nicknames!Ελπιζω οι διαχειριστες του site να κανουν τις απαραιτητες κινησεις

      • Χμμ,μεγαλη κουβεντα ειπες τωρα!Φετος δυσκολευομαι απιστευτα να καταταξω ακριβως τα αγαπημενα μου σ’ενα τοπ 10! 😛 Στο περιπου:
        1.Νορβηγια
        2.Ισλανδια
        3.Σουηδια
        4.Ισπανια
        5.Σλοβακια
        6.Ιταλια
        7.ΠΓΔΜ
        8.Αζερμπαιτζαν
        9.Ελλαδα
        10.Φινλανδια
        Γενικα μεχρι το τοπ 3 ολα καλα,μετα οι θεσεις γινονται λιγο αχταρμας,δηλαδη μπορει να μην ειναι και ακριβως ετσι αλλα στο περιπου τωρα! 😛 Εσενα?

  37. Να σου πω κι εμένα με δυσκόλεψε, αλλά κάτι έκανα:
    10: Bulgaria
    9: Moldova
    8: Latvia
    7: Ukraine
    6: Spain
    5: Romania
    4: Iceland
    3: Norway
    2: Greece
    1: Cyprus
    Ελπίζω να πάνε καλά και τα δικά σου και τα δικά μου φαβορι:P

  38. Κόψε το ως εδώ!ΤΕΡΜΑ!σου δώσαμε υπερβολική σημασία,μην τολμήσεις να ξανά γράψεις σε όποιον διποτε αρθτρο μαλακίες για το Λουξεμβουργο,σταματα ρε παιδί μου,εγινες πολύ κουραστική/ος τις τελευταίες ημέρες..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ