https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

ΑΛΒΑΝΙΑ: Η τελική μορφή του Suus!

Δόθηκε στη δημοσιότητα το επίσημο videoclip της συμμετοχής της Αλβανίας στον 57ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με την τελική τρίλεπτη εκδοχή του τραγουδιού. Η παραγωγή και η τελική ενορχήστρωση του τραγουδιού έγινε στα διάσημα music studios Ocean Way Recording and Capitol Records στο Λος Άντζελες.

Rona Nishliu για την Αλβανία με το τραγούδι Suus, σε μουσική του Florent Boshnjaku και στίχους της Rona Nishliu.

Η Αλβανία θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του Α’ Ημιτελικού της Eurovision στις 22 Μαίου.

Λουκάς Βλαβιανός

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι φωναρα….ισως η καλυτερη φετος και εμενα προσωπικα με αγγιζει το τραγουδι(αν και δεν την θεωρω βαλκανικη μπαλαντα…).

    • Mα τι κοματαρα ηταν το αλβανικο κομματι!Δηλαδη απο τα καλυτερα που ακουσα ποτε σε διαγωνισμο!Να ειμαστε δικαιοι η φωνη της ειναι υπερπαραγωγη! Τα εδωσε ολα!Μπραβο και παλι μπραβο!Συγκινηση και ριγος!RESPECT

  2. Θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει το ουρλιαχτό και στη μουσική γέφυρα και να έβαζαν απλά το ορχηστρικό μέρος που είχε εκεί η αρχική εκδοχή του τραγουδιού, γιατί συνολικά το τσιροκόπημα παραπάει.

  3. Φωνάρα πραγματικά αλλά δεν το νιώθω το κομμάτι.Δεν με αγγίζει όπως θα θελα για να μου αρέσει πολύ…

    • όντως, και μένα δεν με αγγίζει. Θα θελα κατι περισσότερο στο τραγούδι. ίσως βγάζοντας τα ουρλιαχτά…!

    • Καλα δεν τρελενομαι κιολας με το βιντεοκλιπ… ειδικα το σημειο με τα ηλεκτρικα ματια εκτος μπριζας ειναι ολα τα λεφτα! Κοιταται το βιντεο για μενα δεν παιζει ρολο κανεναν!!! Αν εχεις καλο τραγουδι θα πας καλα, αν εχεις μαπα τραγουδι οσα προμο να κανεις οσα βιντεο να κανεις θα πατωσεις… θα δειτε την Γαλλια πως θα παει που ειναι χαααααλια!!!

  4. Υπέροχη συμμετοχή απ’ την Αλβανία, κατά τη γνώμη μου η δεύτερη καλύτερή της μετά το ανεπανάληπτο τραγούδι της το 2008.
    Αυτό που εντυπωσίασε είναι η αισθητική του video. Art με άποψη! Μπράβο Αλβανία!

  5. Συμφωνώ με τον Μάριο ως προς τη μουσική γέφυρα .. Κατά τα άλλα δεν έχω να βρω τίποτε άλλο αρνητικό για το τραγούδι αυτό. Υπέροχη φωνή, λιτό βιντεοκλίπ και μια πολύ προσεγμένη συμμετοχή για τους γείτονες μας που μας βάζουν τα γυαλιά φέτος …
    Ισλανδία κ Αλβανία ξεχωρίζουν στον πρώτο ημιτελικό ..

  6. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΜΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

  7. ΑΝΑΘΕΩΡΩ!!!!
    1000 φορές καλύτερο απ αυτό το τρομακτικό που είδαμε και ακούσαμε στον εθνικό τους τελικό. Παράδειγμα προς μίμηση!
    Δεν κουράζει η τριλεπτη, εμφανώς βελτιωμένο styling, το αυστηρό και μινιμαλ ύφος προσδίδει αυτοπεποίθηση, φωνητικά ΙΔΙΟ με το live!
    Τι να πρωτοπεί κανείς. Μπράβο. Όχι ότι και πάλι είναι το αγαπημένο μου, αλλά ένα albania 10 points…άνετα το ακούω..

  8. Η τραγουδίστρια οπωσδήποτε είναι καταπληκτική. Το τραγούδι, παρόλο που δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα, αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον κάτι συνταρακτικό θέλει να μεταφέρει. Ωστόσο, για κάποιο λόγο, δε μπορώ να το νιώσω, όπως είπε και ο Δημήτρης… Πιθανόν, βέβαια, αυτό να οφείλεται σε δική μου “ανεπάρκεια” και όχι στην ίδια τη συμμετοχή. Όπως και να ‘χει, εύχομαι καλή τύχη στη φίλη Αλβανία.

  9. Αποδεικνυουν οι Αλβανοι πως η εμπνευση και η αξιοπρεπη εμφανιση δεν θελουν υπερβολικες δαπανες.

  10. πραγματικη αισθητικη και αποψη το τραγουδι..σιγουρα με λιγοτερα ουρλιαχτα θα ηταν καλυτερο..προκαλει αισθηση παντως το κομματι..αλλη μια πολυ καλη συμμετοχη απ τη φιλη αλβανια..και για μενα το καλυτερο τους ειναι του 2008..
    ευχομαι να την δουμε στον τελικο..

  11. Καλή συμμετοχή σχετικά ωραία αλλα 2 πράγματα θα το διαλύσουν !!
    1) η αλβανικη γλώσσα που είναι χάλια ( σε αυτο το τραγούδι )
    2) το ουσία το που την κάνει να φαίνεται λες και γκαριζει!

  12. απλα υπεροχο .
    κομματι γεματο, με αρχη ,μεση ,τελος και μια ερμηνεια καθηλωτικη,απο τα τραγουδια που θα μεινουν στον θεσμο.δεν ξερω πως μπορει να παει και δεν με αφορα αλλα τετοια κομματια που πανω απο ολα η μουσικη εχει τον πρωτο ρολο ειναι υπερανω καταταξης

  13. δε μου αρεσει καθολου το κομματι μα η ρονα εχει φοβερη φωνη.Αν και πιστευω πως η φωνη της θα κερδισει εστω και λιγο το κοινο,θα επρεπε να μειωθουν αυτα τα ουρλιαχτα ,ειναι περιττα και κουραστικα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ