🇮🇱 ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΚΑΝ κέρδισε Χρυσό Βραβείο στο Venice TV Award για τη Eurovision 2019!

© venicetvaward.com

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Ισραήλ, KAN, διακρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο Venice TV Award για τη διοργάνωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2019 τον Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Τρίτη και τυχερή

Ο 64ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision ήταν ο 3ος που έλαβε χώρα σε ισραηλινό έδαφος. Τη διοργάνωση και παραγωγή ανέλαβε ο KAN και, παρά τις όποιες δυσκολίες, του έφερε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best of Technology and Innovation (Οι καλύτεροι στον τομέα Τεχνολογίας και Καινοτομίας). Οι υποψηφιότητες σ’ αυτή την κατηγορία ήταν 4 και ο ΚΑΝ κατάφερε να διακριθεί, αφήνοντας πίσω το RTÉ (Ιρλανδία), το Al Jazeera Media Network (Κατάρ) και το Smithsonian Channel (Σκωτία).

Τα πρόσωπα πίσω από την επιτυχία

Τρία ήταν τα κεντρικά πρόσωπα, χάρη στην προσπάθεια των οποίων ήρθε αυτή η επιτυχία:

  • Yuval Cohen – Διευθυντής Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision 2019
  • Zivit Davidovitch – Εκτελεστικός Παραγωγός
  • Meytal Cohen – Τηλεοπτικός Παραγωγός

Ο 64ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision διεξήχθη στο Συνεδριακό Κέντρο του Τελ Αβίβ στις 14, 16 και 18 Μαΐου με τη συμμετοχή 41 χωρών. Την παρουσίαση έκαναν οι: Erez Tal, Assi Azar, Bar Refaeli και Lucy Ayoub. Μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η Ολλανδία με τον Duncan Laurence.

πηγή: esctoday.com, venicetvaward.com

Related posts

2 Thoughts to “🇮🇱 ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΚΑΝ κέρδισε Χρυσό Βραβείο στο Venice TV Award για τη Eurovision 2019!”

  1. Ας γελάσω, η πιο στημένη και λάθος διοργανώνει Eurovision κέρδισε βραβείο! Αν υπάρχει χρυσό βατόμουρο για διοργανώσεις το έχει κερδίσει και με το παραπάνω!

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ