?? ΕΛΒΕΤΙΑ: Αριθμός ρεκόρ στις συμμετοχές της προεπιλογής για τη Eurovision 2020!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, η Ελβετία ήταν από τις πρώτες χώρες που επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στον 65ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το SRF, ο τηλεοπτικός σταθμός της χώρας, κάλεσε, νέους καλλιτέχνες και δημιουργούς να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τη συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό του 2020 από τις 2 μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου. Σήμερα με ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το SRF ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην προεπιλογή  της συμμετοχής της χώρας για την ερχόμενη χρονιά.

https://www.facebook.com/srfesc/videos/2491075621121599/?t=2

 

Οι υποβληθείσες συμμετοχές ανήλθαν στον αριθμό ρεκόρ των 515, 95 περισσότερες σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά! Η περσινή επιτυχία του Luca Hänni ο οποίος κατέκτησε την τέταρτη θέση με 364 βαθμούς στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη σε πολλούς νέους δημιουργούς οι οποίοι ελπίζουν σε αντίστοιχες επιτυχίες.

Η Ελβετία ακολουθώντας την περσινή επιτυχημένη συνταγή θα χρησιμοποιήσει ένα πάνελ 100 ακροατών και μια εικοσαμελής διεθνή κριτική επιτροπή ειδικών, οι οποίοι και θα αναλάβουν να επιλέξουν τον εκπρόσωπο και το τραγούδι της Ελβετίας για το 2020. Τόσο ο καλλιτέχνης όσο και το τραγούδι θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία από τους τηλεοπτικούς φορείς SRF, RTS, RSI και RTR.

[Πηγή:SRF]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ