?? Καλωσήρθατε στο Rotterdam τελικά;

Ένα “λάθος” στη σελίδα της Ολλανδίας στο  Eurovision.tv ήταν απ’ ό,τι φαίνεται αρκετό για να αποκαλυφθεί η πόλη που θα φιλοξενήσει το διαγωνισμό του 2020 στην Ολλανδία. Σύμφωνα λοιπόν με αυτή τη διαρροή, το Ρότερνταμ είναι η πόλη που έκοψε πρώτη το νήμα από το Μάαστριχ και το Μάιο θα φιλοξενήσει το φετινό διαγωνισμό.

Αν και η συγκεκριμένη σελίδα έχει ήδη “κατέβει” από το Eurovision.tv φαίνεται ότι η “ζημία”  έχει ήδη γίνει!

Η ανακοίνωση της πόλης πρόκειται να γίνει επίσημα αυτή την Παρασκευή 30 Αυγούστου και η μάχη δίνεται μεταξύ του Ρότερνταμ και του Μάαστριχ.  

Update – 19:40 CET: Απ’ ό,τι φαίνεται η EBU στην προσπάθεια να καλύψει το δικό της λάθος , έδωσε στην δημοσιότητα μία παρόμοια σελίδα στη οποία σαν διοργανώτρια πόλη αναφέρεται το Μάαστριχ. Και η συγκεκριμένη σελίδα μετά από λίγη ώρα κατέβηκε από το Eurovision.tv.

[Πηγή: escxtar / eurovoix]

Εσείς τι πιστεύετε; Λίγες ώρες πριν μάθουμε οριστικά τη διοργανώτρια πόλη, ποια νομίζετε ότι θα είναι αυτή; Μάαστριχτ ή Ρότερνταμ;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision 2020!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Από χθες το απόγευμα, ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου όταν οι fans της Eurovision ανακάλυψαν μια σελίδα του Ρότερνταμ το 2020 στο επίσημο site της Eurovision,  Eurovision.tv. Αμέσως σήμανε συναγερμός, και το Ρότερνταμ φάνηκε να κέρδισε το Μάαστριχ στον αγώνα για την πόλη του 2020. Όλο το παρασκήνιο στο χθεσινό μας άρθρο ΕΔΩ. […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ