Οι Antique τραγούδησαν ξανά μαζί ύστερα από 16 χρόνια!

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιώτιδης, που αποτέλεσαν το συγκρότημα των Antique από το 1999 έως το 2003 – Instagram: @helenapaparizouofficial

Μας συστήθηκαν το 1999 με τη διασκευή του τραγουδιού «Ώπα ώπα» και κατέκτησαν αμέσως την κορυφή των charts στη Σκανδιναβία. Ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου και τον Νίκο Παναγιωτίδη που, είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους single, τραγούδησαν ξανά μαζί, απόψε, στο Γκέτεμποργκ, στο πλαίσιο της συναυλίας Vi Som Älskar 90-talet.

Έτσι, λοιπόν, οι Antique εμφανίστηκαν -πριν από λίγο- στη σουηδική πόλη και ερμήνευσαν κάποια τραγούδια από την πορεία τους, η οποία ολοκληρώθηκε το 2003, με την Έλενα Παπαρίζου έκτοτε να ακολουθεί σόλο καριέρα. Το δίδυμο εκτέλεσε και το (I Would) Die For You, τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2001, που κατετάγη στην τρίτη θέση.

Στη συνέχεια, η Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσε το My Number One, το τραγούδι με το οποίο κατέκτησε την κορυφή της μουσικής Ευρώπης για την Ελλάδα πριν από 14 χρόνια.

Τέλος, οι Antique ερμήνευσαν και την αγγλική εκδοχή του τραγουδιού «Μέρα με τη μέρα», αποσπώντας φυσικά το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Η Έλενα Παπαρίζου, μάλιστα, με ανάρτησή της στο Instagram, ευχαρίστησε το κοινό του Γκέτεμποργκ για την υποδοχή.

https://www.instagram.com/p/Bz3UoxfoapB/?utm_source=ig_web_copy_link

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Περάσμενα μεγάλεια.Το 2001 βγήκαμε 3η θέση παίρνοντας μεγάλους βαθμούς από χώρες όπως Σουηδία,Δανία,Νορβηγία και Ισλανδια που τώρα μας βγάζουν 24ους.Το 2001 πήραμε τους εξής βαθμούς.

    12αρια:Σουηδία,Ισπανία
    10αρια:Ισραήλ
    8αρια:Νορβηγία,Γερμανία,Ισλανδια,Βοσνία,Σλοβενία,Πολονια.
    7αρια:Βρετανία,Μαλτα
    6αρια:Δανία,Ολλανδία
    5αρια:Εσθονια,Τουρκία,Ρωσία,Λιθουανία,Ιρλανδία,
    Κροατια.
    4αρια:Πορτογαλία
    3αρια:Γαλλία
    2αρια:Λετονία

    Σύνολο:147 βαθμούς 3η θέση ανάμεσα σε 22 μέρες.

    Ας ελπίσουμε με την αλλαγή στην ΕΡΤ να δούμε πάλι στο μέλλον 10αδα.Μετα την 6η θέση του Αγάθωνα το 2013 καταρρευσαμε.

  2. Ο δε Νίκος Παναγιωτίδης πραγματικά αγνώριστος, έχει αδυνατίσει αρκετά. Όσο για την Έλενα όπως την ξέρουμε πάντα με την υπέροχη φωνή της (αν και ενδυματολογικά δεν μου άρεσε καθόλου). Ε…ναι λοιπόν συγκινηθήκαμε! Και ναι οι Antique είχαν βγάλει πολύ όμορφα τραγούδια (κορυφαίο για μένα το “Καινούρια Αγάπη” που το έχω συνδυάσει προσωπικά με τη στρατιωτική μου θητεία στη Ρόδο το 2002). Επί τη ευκαιρία: Ο Νίκος Παναγιωτίδης εργάζεται ακόμα ως μουσικός και τραγουδιστής? Τί κάνει γενικά στη Σουηδία? Γενικά όλα αυτά τα χρόνια ελάχιστες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές για την πορεία του

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ