?? ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Σε ρόλο παρουσιαστή ο Duncan Laurence;

Ο νικητής της Eurovision 2019, Duncan Laurence – Sebastian Scheiner/Associated Press

Μπορεί να μην ξέρουμε σε ποια πόλη της Ολλανδίας θα φιλοξενηθεί η Eurovision 2020, αν και το Ρότερνταμ συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή, αλλά έχει ήδη αρχίσει -έστω και ανεπίσημα- η συζήτηση για τους παρουσιαστές.

Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Duncan Laurence, του νικητή της Eurovision 2019. Ο ίδιος, πάντως, σε σχόλιο follower του στο Twitter, απάντησε πως θα «το ήθελε πολύ».

Στη σχετική λίστα αναφέρεται και η Ilse Delange, η οποία έχει πλούσια τηλεοπτική παρουσία συμμετέχοντας κυρίως σε μουσικές εκπομπές όπως είναι η ολλανδική εκδοχή του The Voice. Η ίδια εκπροσώπησε την Ολλανδία στη Eurovision 2014 με το τραγούδι Calm After The Storm ως μέλος του διδύμου The Common Linnets, φτάνοντας μέχρι τη δεύτερη θέση. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο και στη φετινή αποστολή της χώρας στον μουσικό διαγωνισμό.

Άλλα ονόματα, σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ, που φέρονται να εξετάζονται είναι του Cornald Maas, του Jan Smit, της Chantal Janzen και της Emma Wortelboer. Η επίσημη ανακοίνωση δεν αναμένεται πριν από τους τελευταίους μήνες του 2019.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΥΠΈΡΟΧΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ.. ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 0 ΣΤΟ ΒΡΑΒΕΊΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΎΤΕΡΟ. ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ.. ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΏΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΎ… ΚΑΙ ΝΑ ΔΊΝΕΙ 12 ΣΤΗ ΚΎΠΡΟ ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΜΑΡΊΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ..

    • Η Κύπρος είχε μακράν το πιο σύγχρονο και ωραίο ποπ τραγούδι του διαγωνισμού, σορρυ κιόλας που ψήφισαν την Ταμτα που κάνει καριέρα πάνω από 10 χρόνια…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ