ΤΟΥΡΚΙΑ: Δείτε το video clip του “Love Me Back”!

Το επίσημο video clip της συμμετοχής της Τουρκίας στην Eurovision 2012 προβλήθηκε σήμερα από την κρατική τηλεόραση της χώρας, σε πρώτη μετάδοση. Η οπτικοποιημένη εκδοχή του “Love Me Back”, με ερμηνευτή τον Can Bonomo, ολοκληρώνει την διαδικασία της προετοιμασίας της τουρκικής αποστολής εν όψει του φετινού διαγωνισμού, αφού αυτό είναι το βίντεο που θα συνοδεύσει την φετινή συμμετοχή τόσο κατά τη διάρκεια του promo tour, όσο και για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Η σκηνοθεσία του video clip ανήκει στον Can Saban, ενώ το styling επιμελήθηκε ο Umut Eker. Κλείνοντας, μπορούμε να παρακολουθήσουμε το τελικό αποτέλεσμα της συγκεκριμένης δουλειάς.

Θανάσης Νάκος

 

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αυτοι οι τουρκοι ρε παιδι μου ακομα και τα βινεο κλιπ τους υπερπαραγωγες..μπραβο τι να πω..
    τωρα για το τραγουδι δεν ξερω ακομα αν μαρεσει η αν με εκνευριζει..νομιζω καπου στη μεση ειμαι..βασικα ακουω το μισο παντα και μετα το βαριεμαι..

  2. Χαχα,ειναι τελειο!Πολυ ανεβαστικο τραγουδι και πολυ καλογυρισμενο βιντεο! Οι Πειρατες της Τουρκιας τωρα και στο Μπακου!

  3. Αχ θεε μου βγαλαν video clip για αυτη τη βλακια μπας και μαζεψουν καμια ψηφο. Μιλαμε μου τη σπαει απιστευτα αυτο το τραγουδι, κανω φιλοτιμες προσπαθειες για να το ακουσο ολο. Και δε το κανω επειδη το στελνει η Τουρκια. Η Τουρκια εστελνε πολυ καλα τραγουδια πως ξεπεσε ετσι τα δυο τελευταια χρονια και στελνει βλακιες δε μπορω να το καταλαβω. Παντως αν παω καμια κρουαζιερα και περναω διπλα απο αυτο το πλοιο με αυτη την αθλια μουσικη να ειστε σιγουροι οτι θα κανω το αδυνατο δυνατο για να το βυθησω

  4. Το video είναι πολύ καλό, το τραγούδι εξακολουθεί να μου θυμίζει παρακμιακές τουρκικές συμμετοχές της δεκαετίας του ’80 και ο τύπος μου είναι πολύ εκνευριστικός.

  5. Τελικά, το έχουν οι Τούρκοι με την οπτικοποίηση γενικότερα… Πάντως, ενώ το τραγούδι μου είναι ευχάριστο, ο ερμηνευτής, για κάποιον απροσδιόριστο λόγο, μου τη δίνει στα νεύρα πολύ άσχημα…

  6. Παντως μετα απο 2 βδομαδες στην Τουρκια εχω να πω πως πρωτη φορα οι Τουρκοι λυσσανε τοσο για την συμμετοχη τους!Τους εχω ικανους να μεταναστευσουν για να το ψηφισουν! 😛

  7. Μεγάλη πατάτα και το λέω σαν έμπειρος του διαγωνισμού όπου παρακολουθώ Eurovision από το 1987.

  8. Το φετινό μου 12άρι, και η τρίτη πιο αγαπημένη μου τούρκικη συμμετοχή (μετά το 1975-Seninle bir dakika, και 1986-Ηalley)!
    Πολύ επαγγελματικό φιλμάκι, όπου αναγράφονται όλοι οι συντελεστές! Εύχομαι να πάει εξαιρετικά καλά! Μετά την περσινή αηδία, που δίκαια παρέμεινε στον ημιτελικό, το TRT έβαλε μυαλό και στέλνει αυτό το αισιόδοξο τραγούδι με αυτόν τον χαρισματικό καλλιτέχνη! Μπράβο…

  9. Καλό το βιντεοκλιπ, οχι το καλύτερο βέβαια… Και το τραγούδι χαριτωμένο είναι, έχει ρυθμό και μ’ αρέσει κάπως, αλλά δεν είναι και σίγουρο αν περάσει στον τελικό. Για μένα είναι 50-50, αν σκεφτούμε οτι πέρυσι που έστειλαν ενα πολύ ωραίο τραγούδι δεν πέρασε καν τελικό, είναι δυνατό να μην πάει ούτε αυτό. Θα δουμε…

  10. Δε νομίζω οτι ένα τόσο έθνικ κομμάτι όπως αυτό μπορεί να χτυπήσει πρωτιά.Μέχρι τέταρτη θέση το βλέπω να φτάνει επειδή είναι Τουρκία…

  11. Ok.το λεω. Συγνωμη προπαπουλη μου,ομως ξερεις η μουσικη ειναι τεχνη κλπ,κλπ την ιστορια την αφηνουμε για λιγο στην ακρη.Μου αρεσει το τραγουδι και μου αρεσει ο τυπος που μου κλεινει το ματι.Το ομολογω αν δεν υπηρχε ο προπαπουλης μου σχεδον παντα Θα ψηφιζα Τουρκια.Δεν καταφευγουν σε φθηνιαρικες ,χιλιοτραγουδισμενες συνταγες οπως εμεις.Παντα ομως το καλυτερο τους για μενα ηταν το 2010 με τους Manga .

    • Πες τα γιατι οταν τα λεμε εμεις μερικοι μας λενε ανθελληνες και τουρκολαγνους!
      Υ.Γ. Οι maNga το 2010 απλα δεν υπηρχαν.Ακομα δεν εχω καταλαβει πως εκεινο το παρτσακλο απ’τη Γερμανια τους πεταξε στη 2η θεση…!

  12. ρε παιδιά έχετε κουφαθει όλοι?δεν ακούγεται το τραγούδι.άσε που θυμίζει μπρεγκοβιτς και όχι Τουρκία.θα πάει πεντάδα μόνο και μόνο επειδή είναι σε όλη την Ευρώπη η κολοφαρα τους!!!!!!!!!

  13. σωστες Marika και Laurinda οσον αφορα τις επιλογες τις τουρκιας που δοκιμαζει διαφορετικα τραγουδια και οχι ξαναμασημενη τροφη..οι maNga πριν 2 χρονια ηταν η καλυτερη τους συμμετοχη και για μενα απ τα καλυτερα κομματια του διαγωνισμου γενικα..εγω ποτε δεν ειχα κολλημα η μισος με την τουρκια..αντιθετα ειναι απ τις χωρες που συμπαθω και στην eurovision αλλα κυριως σαν χωρα..
    επισης christinaki33 αυτη η ”κωλοφαρα τους” οπως τη λες υπηρχε προφανως και περσυ αλλα η τουρκια εμεινε εκτος τελικου..οποτε πρωτα το τραγουδι μετραει..και δεν νομιζω να ειναι καλο να εχεις ομογενεις η φιλους σε ολη την ευρωπη..αν ηταν ετσι θα πρεπε ολοι να μας μισουν που εμεις κι αν εχουμε τις πολλες και στανταρ φιλεναδες μας σε ολη την ευρωπη..

  14. Καλά ρε Giannismits συγκρίνεις τις ορδές των Τούρκων στην Ευρώπη με τους λίγους Έλληνες?Δεν είναι καλό όπως λες να έχουμε κόλλημα με την Τουρκία αλλά όχι να είμαστε κ φιλοτουρκοι!Ντροπή και για την εκπρόσωπο μας την Κύπρια.Παρεπιπτόντως κ μένα μου άρεσαν οι ΜANGA αλλά και η SERTAB ERENER!
    Aαυτός

  15. Απλώς πρέπει και η ΕΡΤ να αλλάξει την τακτική της ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Μια εσωτερική επιλογή ενός καλλιτέχνη με κάτι διαφορετικό απ’οτι στέλνουμε συνήθως θα ήταν οτι καλύτερο.

  16. Οσο αφορα την περσινη συμμετοχη των τουρκων νομιζω εμειναν απ εξω γιατι περσι απαγορευοταν να ψηφισουν στα ημιτελικα οι χωρες που δεν συμμετειχαν στον ημιτελικο που διεξαγοταν την συγκεκριμενη μερα η κατι τετοιο τελος παντων(ισως καποιος πιο καλα πληροφορημενος μας διαφωτισει).οποτε οι Τουρκοι εχασαν ολες τις ψηφους της ομογενειας τουςαπο Δανια ,Γερμανια,Βελγιο που παραδοσιακα παιρνουν 10 η 8 λογω τουρκων μεταναστων παντα.Αυτο φυσικα εκανε μεγαλυτερη την προκριση του Λουκα ο οποιος αντιστοιχα δεν ψηφιστηκε απο μεταναστες δικους μας πχ Γερμανιας,Βελγιο και την Κυπρο αφου πολυ λιγες φιλικα προσκημενες προς εμας χωρες συμμετειχαν στον ημιτελικο μας. ετσι στον τελικο που ολοι ψηφιζαν υπηρξε ξανα η δυνατοτητα να δουλεψουν τα μπλοκς ,και απο μπροστα απο το Αζερμπαισταν στον ημιτελικο ,στο τελικο βρεθηκαμε 6 θεσεις πισω.Πραγμα που δειχνει οτι οταν κατι ειναι αξιοπρεπεστατο και αρκετα καλα στημενο ο αλλος θα το εκτιμησει .τωρα ποσο θα εκτιμησει το φορεμα μπλουζα που πιο κοντο δεν γινεται και το ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ μπαλετο των 4 muscular παιδων να πλαισιωνουν την αοιδο μας(μα που το εχω ξαναδει το εργο αυτο!!!! τετοια πρωτοτυπια!) θα το ξερουμε σε 2 μηνες.Ξερω ,Ξερω δικο μας ειναι θα το στηριξουμε ομως μεταξυ μας ακομη και η κουκουβαγια ξερει οτι το παιδι της δεν ειναι το ομορφοτερο φετος.

  17. Ρε παιδια αυτο το βιντεο,μου θημιζει κατι ταινιες που δειχνει το Πασχα με τα παθη του Χριστου με την σταυρωση την προδοσια και το μυστικο δειπνο!..το βλεπω Μεγαλη εβδομαδα να σαρωνει!!

  18. ti tourkos re paidia! evraios einai kai to tragoudi i mousiki kathara evraiki! oi tourkoi pamponiroi i malon koutoponiroi to riksan pali sto politiko! tora i gia na gleipsoun to israil to kanoun mias kai ton teleutaio hrono eihan pola provlimata mazi tous i gia na tous ekseftelisoun kai na tous kanoun na psifisoun to tragoudi! pantos to oti einai evraios einai 100% karatsekarismeno den to leo ego! sas moiazei auti i fatsa gia tourko?! 100% evraiki!

  19. pantos stin dekada nomizo mpainei aneta polu pithanon kai stin pentada! me tous evraious kai tous tourkous olou tou kosmou na psifizoun! se antithesi me mas autoi to diko tous to anagnorozoun apo hilia hiliometra!

  20. Εγώ παραδέχομαι τους Τούρκοτς για ένα πράγμα1Ενώ στέλνουν βλακείες,υποστηρίζουν με πάθος το τραγούδι τους,σε αντίθεση με μας που κράζουμε το δικό μας τραγούδι και κάνουμε θεούς τους ξένους!Κόμπλεξ κατωτερότητας και ψευτοκουλτούρα σε όλο της το μεγαλείο!!!

  21. Ελίνα, είναι Τούρκος που έχει ασπαστεί τον Ιουδαϊσμό, δεν είναι Εβραίος! Αρχικά είχαν αντιρρήσεις να τον στείλουν, αλλά όταν άκουσαν το τραγούδι ενθουσιάστηκαν και αποφάσισαν να τον στείλουν δόξη και τιμή, και πολύ καλά έκαναν!

  22. Φιλε ελλας- εurovision εγω οσον αφορα την καταγωγη μου μονο κομπλεξ ανωτεροτητας αισθανομαι,ισως γι αυτο και περιμενω κατι διαφορετικο απο εμας και οχι αναμασημενες προχειροτητες.και ποιος μιλησε για κουλτουρα; Ουτε τον Ελυτη μελωποιημενο θελω να δω στη Ευρωβισιον αλλα ουτε και την Νικολακοπουλου.Κατι ενδιαμεσο δεν νομιζω να ειναι δυσκολο να βρεθει.Οσο για τις τουρκικες βλακειες περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.Ο φετινος ειτε ειναι Εβραιος,μουσουλμανος, εξωγηινος η οτι αλλο ειναi μου αρεσει πολυ.Θα ειναι σιγουρα στην πενταδα.

    • Δεν είπα εγώ οτι είσαι κομπλεξική και τα τοιαύτα ,εσύ προσωπικά!Και σου ζητώ χίλια συγνώμη,ειλικρινά,αν σε έθιξα άθελά μου!Οκ.Γνώμη σου και τη σέβομαι,αλλά δε θυμάμαι να αναφέρθηκα προσωπικά σε σένα.Μου φαίνεται λίγο περίεργο που μου απαντάς σα να σε είπα προσωπικά ψευτοκουλτούρα κι έτσι.Κι αν δε νιώθεις πως σε αντιπροσωπεύει αυτό που γράφω απλά αγνόησέ με!Απλά μου φάνηκε λίγο ”Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται..” αυτό!Γενική διαπίστωση έκανα για κάτι που όντως ισχύει.Μα όντως!!!Δεν υπονόησα κάτι για σένα!Ούτε επιτέθηκα σε κάνέναν προσωπικά!Γενικά επικρατεί ένα τέτοιο κλίμα απο πολλούς σ’αυτή τη χώρα!(Όχι απαραίτητα απο σένα!!!!!!).

      • Μαλλον εγω διατυπωσα λαθος το σχολιο μου.sorry κι απο μενα ellas-eurovision.ξερω οτι δεν απευθυνοσαν γενικα σε μενα.απλα ηθελα να απαντησω οτι ολοι εμεις που δεν μας αρεσει το συγκεκριμενο ελληνικο τραγουδι (το καλυτερο πιστευω απο τις επιλογες που ειχαμε) δεν ειμαστε της υψηλης της κουλτουρας με τα πιανα και τους Παβαροτι μας.Μια διαφορετικη αξιοπρεπη συμμετοχη επιθυμουμαι.Σορρυ και παλι.

  23. Αυτό το πράγμα που ότι δεν είναι εύπεπτο, πιασιάρικο, πρόχειρα γραμμένο, κλαμπίστικο, ημί-αντεγραμμένο, ξεσηκωτικό, χορευτικό κ όσα άλλα επίθετα θέλετε, θεωρείται ψευτοκουλτουρίαρικο, βαρετό, ξενέρωτο κ συντηρητικό δεν το καταλαβαίνω με τίποτα.. Για ποιο λόγο αυτος ο διττός διαχωρισμός ; Τους ξένους όταν τους βλέπουμε να στέλνουν κάτι ιδιαίτερο κ πρωτότυπο με αξιοπρεπή οπτική παρουσίαση, φυσικά κ θα τους επαινέσουμε. Φυσικά κ δεν θα επαινέσουμε φέτος τη Γεωργία κ την Αυστρία πχ, αλλά δεν θα επαινέσουμε κ μία ακόμα ”έθνικ” συμμετοχή μας η οποία είναι μια αναμασημένη τροφή από τις 10 προηγούμενες μας συμμετοχές … Η διαφορετικότητα κ η πρωτοτυπία δεν έχουν καμία σχέση με την κουλοτύρα κ την ψευτοκουλτούρα…Με εξαίρεση την περσινή μας συμμετοχή κ το 2006, κινούμαστε μόνιμα σε pop-‘εθνικ στυλ κ ύφος. Και δεν αντιλέγω ότι κ οι Τούρκοι μετά τη νίκη τους κινούνται σε αμιγώς ανατολίτικους ρυθμούς με αρκετή δόση απο ροκ …
    Όσο για τη φετινή τους συμμετοχή μου θυμίζει κ Βαλκάνια και Τουρκία, έχει πρωτότυπους στίχους, κ το βιντεοκλίπ της Τουρκίας είναι για μία ακόμα φορά άρτιο κ εντυπωσιακό ..

  24. Η πλειοψηφία αποφάσισε πως φέτος δε γουστάρουμε να πρωτοτυπήσουμε!ΤΕΛΟΣ!ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ!Ό,τι και να είναι,δεν παύει να εκπροσωπεί τη χώρα μας εκεί έξω και πρέπει(ό,τι κι αν πιστεύουμε προσωπικά) να το στηρίζουμε και όχι να το θάβουμε!Αυτό θέλω να πω!Ψηφίσαμε!Δεν το επέβαλε κανένας!Άμα όντως θέλαμε να πρωτοτυπήσουμε θα το χαμε κάνει!Πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τη γνώμη των πολλών σ’αυτή τη χώρα και όχι να χαρακτηρίζουμε!ΤΕΛΟΣ!
    Θα θαυμάσουμε τους ξένους,ασφαλώς-αφού θα κληθούμε να ψηφίσουμε σε δυο μήνες-αλλά το τραγούδι μας θα πρέπει να το στηρίζουμε γιατί είναι της χώρας μας!Ούτε μία βδομάδα δεν έχει περάσει και η κοπέλα τα χει ακούσει απο όλους!Α!Φάνηκε το βρακί της.Α!Μιμείται την Καλομοίρα…Δεν ξέρει να χορεύει!Ψευτοπόπ,ψευτοέθνικ κττ.ίΜας πρήξανε!Ούτε οι ξένοι δεν κράζουν έτσι.Το να μη σέβεσαι τη γνώμη των πολλών είναι υποκουλτούρα και παρακμή,κατα τη γνώμη μου!Απλά λίγη στηριξη και στο τραγούδι μας δε βλάπτει νομίζω.

  25. Η πλειοψηφία για να λέμε κ μερικές αλήθειες εδώ μέσα, αποφάσισε να ακολουθήσουμε την πιο ασφαλή κ πετυχημένη μας συνταγή, αφενός λόγω των πολύ καλών θέσεων μας κ αφετέρου γιατί η ΕΡΤ φρόντισε να μην υπάρχει για πολλοστή φορά δυνατότητα επιλογών. Όταν βάζεις καθε χρονιά σε τελικό 3-4 τραγούδια, ή δεν διασφαλίζεις την αξιοπιστία των τραγουδιών σου -βλέπε 2010- και επίσης όταν διοργανώνεις τελικό πλέιμπακ χωρίς ποτέ να ανακοινώνεις τα αποτελέσματα, σαφώς κ δεν πρωτοτυπείς κ σαφώς επιβάλεις κάποια πράγματα… Και προσωπικά η ένσταση μου για φέτος δεν αφορά σε καμία περίπτωση την Ελευθερία, αφορά καθαρά το τραγούδι κ κυρίως τους στίχους του. Το να μη σέβεσαι τη γνώμη γενικότερα κάθε ανθρώπου που υποστηρίζει κάτι είναι υποκουλοτύρα κ παρακμή, και όσο κ να υποστηρίξει κανείς την Ελληνική συμμετοχή τουλάχιστον ας παραδέχεται παράλληλα ότι πρόκειται για την λιγότερο εμπνευσμένη συμμετοχή μας την τελευταία δεκαετία. Όσο για την περιβόητη πλειοψηφία, την αποδέχομαι αλλά δεν την ασπάζομαι κιόλας ..

    • Δυστυχώς η ΕΡΤ δε δίνει τόση σημασία στο διαγωνισμό,όπως παλιότερα και αυτό είναι πολύ άσχημο!Άλλωστε ασφαλής τρόπος να εκφραστούν όλο και περισσότεροι δεν υπάρχει δυστυχώς!Είναι ένα πρόβλημα αυτό!Δεν χαρακτηρίζω εσένα προσωπικά,αλλά κυρίως εκείνους τους γνωστούς-αγνώστους σε τηλεόραση,ραδιόφωνο και τα λοιπά που χιλιοθάβουνε το δικό μας και θεοποιούν τα ξένα!Εσύ απλά λες τη γνώμη σου!Εκείνοι όμως,το παρακάνουν!

  26. Εγώ έχω φτάσει σε σημείο να αμφιβάλλω για το πόσο καλή είναι η υπερ-προβολή του Διαγωνισμού από τα κανάλια, τα οποία για χάρη της τηλεθέασης πέραν του καθιερωμένου θαψίματος, επινοούν τελείως άκυρες πληροφορίες κ ειδήσεις κ γενικά κάνουν ό,τι θέλουν, έχοντας αντιληφθεί την πέραση που έχει ο Διαγωνισμός. Επίσης είναι ΄συνηθες το φαινόμενο να κράζεται κάθε χρόνο η ελληνική συμμετοχή από δήθεν ειδικούς που εκφέρουν απόψεις για τη μουσική κτλ, αλλά ξαφνικά προς το Μάιο, όλα να μεταμορφώνονται, η Ελλάδα να είναι το απόλυτο φαβορί, οι υπόλοιπες συμμετοχές να υποτιμώνται η μία μετά την άλλην κ να δημιουργούν προσοδκίες για μεγαλεία… Όσο για την ΕΡΤ, αμά θέλει λέω ΑΜΑ, μπορεί να κάνει θαύματα κ χωρίς λεφτά .. Αλλά το θέμα χρημάτων είναι ένα πρόσχημα κάτω από τον ”μανδύα” της σοβαρότητας κ του ανώτερου επιπέδου που έχει η κρατική τηλεόραση η οποία δεν καταδέχεται να δώσει βαρύτητα σε ένα πανηγύρι μουσικής : Γενική Σκέψη ΕΡΤ. Ακόμα κ οι Αλβανοί μας βάζουν τα γυαλιά φέτος. Διατηρόυν το δικό τους αντίστοιχο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, με 2 ημιτελικούς κ 20 τουλάχιστον τραγούδια, βελτιώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κομμάτι μουσικά, κ τα βίντεοκλιπ τους είναι αξιοπρεπή κ καλογυρισμένα, χωρίς σπατάλες κ υπερβολές. Όσο για την Ελληνική επιτυχία της δεκαετίας του 2000, λογικά κάποια στιγμή θα σταματήσει με μια κακή θέση, δίνοντας ένα βασικό έναυσμα για να ασχοληθεί πιο ενεργά ίσως η ΕΡΤ. -εκτός κ αν βρει την ευκαιρία να αποσυρθεί πιο άνετα.-. Η Ελλάδα αν προσέξει κανείς θυμίζει τον κύκλο της Μάλτας στα 90s που ερχόταν συνέχεια στη δεκάδα μέχρι κ το 2002, ή και τον κύκλο της Σουηδίας που με abba style συμμετοχές βρέθηκαν επίσης στη δεκάδα ουκ ολίγες φορές..

  27. alexandre den ksero ti lene oi tourkoi alla ksero oti panta prospathoun na parousiasoun ta pragmata opos tous sumferei! tora ton vaftisan tourko pou aspastike ton ioudaismo haha asteio! i fatsa tou einai 100% evraiki epimeno kai to tragoudi kai i mousiki to idio! kanei mpam apo makria oti einai evraios eksalou stin tourkia zoun poloi evraioi! halia einai pantos den mou aresei katholou!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ