Eurovision 2019: Πως σχολιάζουν Ελληνική και Κυπριακή αποστολή τη σειρά εμφάνισης του τελικού!

Χθες, λίγη ώρα μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού, από τον οποίο προκρίθηκαν άλλες δέκα χώρες για τον αυριανό μεγάλο τελικό, πραγματοποιήθηκε ο καθορισμός της σειράς εμφάνισης των χωρών του μεγάλου τελικού.

Όπως σας αναφέραμε αναλυτικά σε άρθρο μας εδώ, η Ελλάδα καθορίσθηκε να εμφανισθεί 13η στη σειρά εμφάνισης, μετά το μεγάλο φαβορί, τη συμμετοχή της Ολλανδίας και πριν τη συμμετοχή της διοργανώτριας χώρας, Ισραήλ. Επίσης, η Κύπρος τοποθετήθηκε να παρουσιάσει τη συμμετοχής της δύο θέσεις νωρίτερα, στην 11η θέση, αμέσως μετά τη συμμετοχή της Σλοβενίας. Και η 11η και η 13η θέση θα μπορούσαμε να πούμε πως θεωρούνται από τις καλύτερες που θα μπορούσε να έχει μια χώρα που κληρώθηκε να εμφανισθεί στο πρώτο ήμισυ.

Πώς σχολιάζουν, όμως, επισήμως η Ελληνική και Κυπριακή αποστολή την σειρά εμφάνισης της Κατερίνας Ντούσκα και της Τάμτα στον αυριανό μεγάλο τελικό της Eurovision 2019;

Η υπεύθυνη Τύπου της Ελληνικής αποστολής, κα. Ειρήνη Γιανναρά, όταν ρωτήθηκε από τους συντάκτες του OGAE Greece, για το πως αποτιμά η αποστολή τη σειρά εμφάνισης της συμμετοχής της Ελλάδας στον Τελικό, σχολίασε:

Πρόκειται για μια δυνατή σειρά κατάταξης! Κυρίως με την έννοια της παρουσίασης του τραγουδιού μας στη μέση της τηλεοπτικής ροής της βραδιάς και σε μια ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Η Κατερίνα και όλη η ομάδα είναι έτοιμες για να αποδώσουν το 100%. Ευχηθείτε μας το καλύτερο!

Επίσης, η αρχηγός της Κυπριακής αποστολής κα. Εύη Παπαμιχαήλ, σχετικά με τη σειρά εμφάνισης της Κύπρου δήλωσε στον OGAE Greece:

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τη θέση 11 στον τελικό. Δεν έχει σημασία η θέση για το τελικό αποτέλεσμα. Εξάλλου η ίδια η Τάμτα είπε ότι στις 11/11 πήρε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής της! Την κόρη της!

Για όλα τα τελευταία νέα από τη Eurovision 2019 καθώς και για τις συμμετοχές Ελλάδας και Κύπρου μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ