Eurovision 2019: Πώς σχολιάζουν οι δημοσιογράφοι στο press center την Ελληνική συμμετοχή!

Ο πρώτος ημιτελικός της φετινής Eurovision είναι μόλις λίγες ώρες μακριά και οι προβλέψεις και τα στοιχήματα για τους 10 φιναλίστ που θα τα καταφέρουν δίνουν και παίρνουν. Ο OGAE Greece, μέσα από το Press center, ρώτησε την άποψη των δημοσιογράφων τόσο για την Ελληνική συμμετοχή και την Katerine Duska όσο και για το αν πιστεύουν ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει να επιστρέψει έπειτα από ένα χρόνο απουσίας, στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου.

Δείτε στο video που ακολουθεί τι δήλωσαν οι δημοσιογράφοι από τις υπόλοιπες χώρες, στην κάμερα του OGAE Greece.

Συνεντεύξεις: Χαρπαντίδης Στέφανος / Κάμερα: Πολυσόπουλος Κωνσταντίνος 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον διαγωνισμό της Eurovision 2019! 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παιδιά εμένα δεν μου ακούστηκαν φωνητικά όλοι οι διαγωνιζόμενοι πολύ καλά δεν ξέρω γιατί

    • Έχεις δίκιο, το παρατήρησα κι εγώ. Η ένταση του ήχου από τα μικρόφωνα των τραγουδιστών ήταν λίγο πιο χαμηλά σε σχέση με το playback της μουσικής, με αποτέλεσμα να μην ακούγονται όσο ευκρινώς θα έπρεπε. Φανερό ότι υπήρχε πρόβλημα στην ηχοληψία… Κρίμα…

  2. Γενικά όμως η εμφάνιση μας μου άρεσε πολύ και ήμουν σίγουρη ότι θα περνούσαμε στον τελικό

  3. Οντως παιδιά, πόσες φορές το είπα χθες, δεν είναι Σουηδία. Και για τον ήχο, αλλα και γενικότερα. Αλλου επιπέδου το θέαμα εκείνο. Αυτοί διοργανώνουνε αριστουργήματα. Παντως όντως το θέμα ήχου, όλοι μα όλοι οι ερμηνευτές ακουγόντουσαν κάπως “σκληροί”. Βγαίνει η Ταμτα, έλεγα θα φταίει αυτή, αμ έβγαινε ο ένας πίσω από τον άλλο και είδα ότι ήτανε γενικευμένο. Και στη Ντούσκα το παρατήρησα.

  4. Συμφωνώ με τους προηγούμενους. Γενικά φέτος (και απο ο,τι φαίνεται μέχρις στιγμής) οι χώρες που έχουν τα λιγότερα προβλήματα είτε ήχου είτε πλάνων θα τα πάνε καλύτερα. Γθα αυτό π.χ η Σουηδία είναι ψηλά, επειδή έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα τηλεοπτικά και απο οτι έχω ακουσει απο σχόλια ο ήχος τους είναι πολύ καθαρός κτλ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ