EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Ισραήλ!

Στο πρόγραμμα των σημερινών προβών, περιέχονται και οι πρώτες τεχνικές πρόβες των χωρών που διαγωνίζονται απευθείας στον Τελικό της φετινής Eurovision. Την αυλαία των συγκεκριμένων προβών ανοίγει η διοργανώτρια χώρα, Ισραήλ με τον Kobi Marimi να βρίσκεται τώρα στη σκηνή του EXPO Tel Aviv! Στο πρώτο run δεν είχαμε εικόνα αλλά μόνο ήχο στο press  center.

O Kobi είναι ντυμένος στα μαύρα με ασημένιο παπιγιόν και αλυσίδα στον λαιμό. Πάνω στη σκηνή υπάρχουν έξι μαύρες κατασκευές οι οποίες φωτίζονται περιμετρικά. Πάνω στις κατασκευές προβάλλονται διάφορα πρόσωπα. Στο δεύτερο κουπλέ μαζί του σκηνή εμφανίζονται και τα άτομα από τα φωνητικά – 2 γυναίκες και 3 άνδρες- όλοι ντυμένοι στα μαύρα με τους άνδρες να φοράνε άσπρα πουκάμισα. Στη γέφυρα του τραγουδιού, ο Kobi διασχίζει την μία γέφυρα, να βρεθεί στο κέντρο της σκηνής όπου θα ολοκληρώσει την γεμάτη συναίσθημα ερμηνεία του, λουσμένος από φως!

Στο background κυριαρχούν λευκά φώτα ενώ στο τέλος υπάρχουν και κίτρινες/πορτοκαλί πινελιές. Ερμηνευτικά ο Kobi δεν έχει κανένα πρόβλημα να μας προσφέρει μία άρτια ερμηνεία. Θερμή υποδοχή από το press center. Στο τρίτο run βλέπουμε και την χρήση χρυσής βροχής στο background!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Ronen Akerman, eurovision.tv 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νομίζω το Ισραήλ θα συνεχίσει τη παράδοση των τελευταίων χρόνων που η διοργανώτρια χώρα καταλήγει στη τελευταία 5αδα.

  2. σοβαρή λιτη παρουσιαση οπως αρμοζει σε ενα σοβαρο τραγουδι!!ουτε σπαθια,ουτε τουλια,ουτε λουλουδονυφικά κ ψευτοεντυπωσιασμοι!κ ο νοων νοειτω!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ