ΚΥΠΡΟΣ: Η ανακοίνωση του ΡΙΚ για τα τεχνικά προβλήματα!

Μετά την δεύτερη τεχνική πρόβα, η κυπριακή αποστολή, ζήτησε από τους διοργανωτές νέο ηχητικό έλεγχο. Στην σημερινή πρόβα η συμμετοχή της Κύπρου αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα με τον ήχο. Το μεσημέρι έγινε εκ νέου sound check και όπως ανακοίνωσε το κρατικό κανάλι μέσω μιας ανακοίνωσης στα social media, το πρόβλημα λύθηκε.

Μπορείτε να δείτε το απόσπασμα, από την σημερινή τεχνική πρόβα της Κύπρου, παρακάτω:

Υπενθυμίζουμε ότι η Κύπρος εμφανίζεται πρώτη στον Α’ ημιτελικό, στις 14 Μαΐου.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της Κυπριακής συμμετοχής μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

Πηγή: CyBC
Φωτογραφία: Eurovision.tv

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ξερω γιατι στην Ελλαδα πολλοι νομιζουν οτι η Ταμτα ειναι πολυ καλη τραγουδιστρια. Προσωπικα πιστευω οτι εχει μετριες φωνητικες δυνατοτητες.

    • Πατε καλα? Επειδή αντιμετώπισε πρόβλημα με το μικρόφωνο της σημαίνει ότι δεν έχει φωνή? Αλλα λογικό εμείς οι έλληνες εξ όψεως κρίνουμε μια ζωη.. Εδω περσυ λέγαμε τι ωραίο τραγούδι ειναι το όνειρο μου και μόλις δε πέρασε είπατε βλακεία ήταν…

      • Δεν το λεω επειδη ειχε τωρα το τεχνικο προβλημα. Παντα ειχε μετρια φωνη. Τη θυμαμαι και στον ελληνικο τελικο που δεν τραγουδησε καλα. Η μοναδικη ποπ τραγουδιατρια με φωνη που μπορει να χορευει και να τραγουδαει ταυτοχρονα ειναι η Παπαριζου. Ολες οι αλλες χρειαζονται autotune voice effects και δυνατα φωνητικα που θα καλυπτουν τις ατελειες, βλεπε Ταμτα, Φουρειρα, Ντεμυ κτλπ

  2. Γιατι στην Ελλάδα το σύστημα και οι υψηλές γνωριμίες ειναι αυτοί που καθορίζουν ποιος θα προβληθεί και θα παει παρακάτω! Πολυ απλό! Γιαυτο γεμίσαμε σαχλοτραγουδιστες χωρίς φωνή και επίπεδο! Το όλο σύστημα το οποίο στηρίζεται και στηρίζει και τα Μ.Μ.Ε. Σε πολλα μεσα εκθειάζεται η συγκεκριμένη συμμετοχή κες και δνε εχουμε εμείς κριτήριο!!!!! Με το ζόρι να μας επιβάλουν τους γνώριμους τους !!!

    • οπως το πολιτικο συστημα συριζα και τσακνης-παπαδημητριου επεβαλαν τους αργκο την τερζη και την ντουσκα με το ετσι θελω. ε??????????????/ καλα τα λεω???????

    • συμφωνώ απόλυτα με την γνώμη σου!γι αυτο επελέγει και η ντουσκα εξαλλου με απευθειας αναθεση!

      • @ανδρεας και @στελιος, θα χρησιμοποιουσα μια λαϊκή έκφραση για να καταδειξω πως μπερδευετε πράγματα ανομοια μεταξύ τους. Θα προτιμήσω έναν πιο “μαλακό” τρόπο. Έχω την αίσθηση πως ολισθαινει σε μονομανια (μην πω ψυχωση) αυτή η συνήθεια να κραζετε σε κάθε ποστ την Ντουσκα και να στηλιτευετε τον τρόπο επιλογής της. Έχετε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι επελεγη λόγω γνωριμιών ή μέσω αθεμιτων πρακτικών? Αν όχι, καλό θα ήταν να μην λέτε ό, τι να ναι γιατί εκτιθεστε. Δικαιώμα σας να βρίσκετε φωναρα τη Ταμτα κ οποιαδήποτε άλλη αλλά θα ήταν καλό για σας να μην περιφερετε παντού την κακια σας για την ελληνική συμμετοχή. Ημαρτον δηλ…

  3. Aνόητες και περιττές τέτοιες ανακοινώσεις. Προσπαθούν να πείσουν για τί ακριβώς, “Δεν φταίμε εμείς για το χάλι που είδατε και ακούσατε”; Οι σοβαρές αποστολές δεν βγάζουν ανακοινώσεις, διορθώνουν τα λάθη και αποδεικνύουν εκ του αποτελέσματος την αξία της συμμετοχής της. Η ανακοίνωση μου κάνει προετοιμασία αποδοχής φιάσκου με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες.

    • Ακριβώς. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Αν αυτό που είδαμε και ακούσαμε επαναληφθεί την Τρίτη, ένας αποκλεισμός δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση. Κρίμα.

  4. Μια ζωή υπερβολικοί οι φανς. Είναι πρόβα. Στην πρόβα και τα λάθη επιτρέπονται για να μην πω ότι επιβάλλονται και δοκιμές και συντήρηση δυνάμεων και όλα. Συμφωνώ ότι δεν έπρεπε να βγάλει ανακοίνωση το ΡΙΚ για μια ΠΡΟΒΑ πολύ περισσότερο όταν τα προβλήματα όπως λένε λύθηκαν. Εξάλλου το 90% του κόσμου και οι κριτικές επιτροπές αγνοούν την ύπαρξη αυτής της πρόβας και αν στον ημιτελικό φωνητικά είναι εντάξει με αυτό θα την κρίνουν. Πιο πολύ με προβληματίζει το στήσιμο και η εικόνα που βγαίνει τηλεοπτικά και που δύσκολα αλλάζουν μετά την 2η πρόβα παρά οι φωνητικές δυνατότητες της Τάμτα. Επίσης λάθος που διάλεξαν το κλείσιμο της εμφάνισης στο κλιπ που δημοσιεύτηκε καθώς πάντα το κλείσιμο περιμένουν όλοι και το έκαψαν.

  5. Εγω δεν τοποθετήθηκα πολιτικά !!! Αλλα το σύστημα του χαζοLifestyle που θελει γυναίκες , να λικνίζονται μονο ως ενα κομμάτι κρεας στις πίστες, προωθεί τέτοια πρότυπα! Μακάρι να κερδίσει ο Ολλανδός φέτος και η ντουσκα να πάρει μοα καλη θέση , να επιβραβευτούν τα πραγματικά ταλέντα , και Οχι τα ταλέντα που σπρώχνονται απο το διεφθαρμένο σύστημα τόσα χρονια!! Στις χώρες του εξωτερικού οι τραγουδιστές Ευτυχως πρωτίστως επιλέγονται με βάση το ταλέντο του και τη μουσικη τους κατάρτιση κι Οχι με βάση την προϋπηρεσία σε εκπομπές πρωινάδικων τύπου τατιανα και στα σκυλάδικα

  6. Γράψτε συμπεράσματα χωρίς ουσία δέκα το πρωί είναι εύκολο να έχεις την ίδια απόδοση με το να τραγουδισεις μετά από από ασκήσεις στης φωνητικές χορδές με της κατάλληλες αναπνοές και ότι άλλο χρειάζεται για να έχεις ένα επιθυμητό αποτέλεσμα και όταν υπάρχουν και τεχνικά προβλήματα πολύ εύκολα τα θεωρείτε και από τις πέντε να έκανε ότι χρειάζεται δεν θα μπορούσε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα εύχομαι αύριο το πρωί να τα πάει καλύτερα η Κατερίνα μας και να μήν αντιμετωπίσουμε καί εμείς τα ίδια θέματα στη δεύτερη πρόβα. Καλή επιτυχία Κατερίνα ????????????????????

  7. Η Κύπρος θα απογοητεύσει πολύ φέτος. Η Τάμτα δεν είναι Φουρέιρα, η σκηνική παρουσία πολύ κατώτερη και το τραγούδι λιγότερο catchy.
    Για μένα από τις σημερινές χώρες ξεχώρισε η Ισλανδία. Δύσκολα θα χάσει την πρωτιά στο televoting του ημιτελικού, οι επιτροπές θα δείξουν αν θα προχωρήσει να διεκδικήσει την πρωτιά.
    Η Αυστραλία εξαιρετική μεν, υπερεκτιμημένη ως προς τις δυνατότητες της δε. Τοπ 5 στον ημιτελικό αρκετά πιθανό αλλά δύσκολη η πρώτη 3αδα.

  8. Μια εικονα της Ταμτα να καταρρει και ηχητικά και αισθητικα…ολο το στησιμο επι σκηνης τραγικα αδιαφορο και δυστυχως πλεον με δυσκολια τελικο…κριμα για την Ταμτα….κακο επιτελειο γυρω της

  9. Θεέ μου, αυτή η Κατσαΐτη την κατέστρεψε την Τάμτα. Δε φοράς σε ένα νεραϊδένιο ντελικάτο πλάσμα μια σαδομαζοχιστικής έμπνευσης στολή, πλουμισμένη με φτηνιάρικα κρύσταλλα πολυελαίου. Η Τάμτα επίσης δεν είναι under thirty με ένα υγιές νεανικό πρόσωπο ώστε να μπορεί να υποστηρίξει το γλυμμένο wet μαλλί. Κοντεύει στα σαράντα. Της τονίζει όλη την κούραση και την ταλαιπωρία που έχει περάσει η κοπέλα με τα προβλήματα που είχε. Δείχνει τόσο παλιακό και άθλιο και λίγο και την αδικεί κατάφορα. Τόσο μα τόσο κρίμα για την Τάμτα που όλοι γνωρίζουμε. Επίσης για το φλέγον θέμα των φωνητικών, είναι πασιφανές ότι δε μπορεί να υποστηρίξει χορό και τραγούδι, δεν της βγαίνουν οι ανάσες και χάνει τη μπάλα. Για ποιο λόγο να μην τη στείλουν με μια μπαλάντα (δείτε πόσο γλυκιά και άψογη είναι στη φωνητική version του replay) κι ένα λουκ που θα ήταν το κατατεθέν της; Έτσι θα απέφευγαν και τις συγκρίσεις με την Ελένη και το fuego, θα έκαναν και τη διαφορά. Τη χαντάκωσαν, χωρίς να είναι ανεύθυνη κι η ίδια που αποφάσισε να προδώσει το στυλ της και να γίνει ένα κακέκτυπο της “Φουρέιρα”.

    • Συμφωνώ.Κι εν τω μεταξύ-ως προς το μαλλί-αν παρατηρήσατε σε φωτογραφήσεις της και συνεντεύξεις της όλες αυτές τις μέρες στο Tel Aviv off stage, έχει ίσια τα μαλλιά της καί καλοχτενισμένα και το look αυτό της πάει τρελά!Μία όμως τόσο έμπειρη καλλιτέχνιδα όσο και να σέβεται τη γνώμη της στυλίστριάς της,δέν μπορεί να εκφέρει άποψη ΄έστω για το χτένισμα;Αρα πιθανόν να της αρέσει καί της ίδιας καί να πιστεύει ότι της πάει το συγκεκριμένο look για την παρουσίαση του τραγουδιού στη σκηνή.Συμφωνώ ότι φαίνεται καπως ταλαιπωρημένη καί κουρασμένη καί το αποδίδω περισσότερο στο θέμα της υγείας της που μάλλον ήταν αρκετά οοβαρότερο και για αυτό αν προσέξετε δεν χορεύει πολύ, βέβαια μπράβο της που καί μόνο μετά από μία τέτοια ταλαιπωρία με την μέση της και στην χειρότερη στιγμή που θα μπορούσε να της συμβεί, ανταπεξέρχεται σε όλο αυτό, όντως φωνητικά δεν ήταν καθόλου καλή σήμερα αλλά παρόλα αυτά προσωπικά πάντα μιλώντας πιστεύω πως υπάρχει ήδη ένα θετικό ρεύμα υπέρ της Κύπρου μας από πέρυσι καί είναι καί ρυθμικό και θετικό το τραγούδι καί συμπαθής η ίδια στους Eurofans,οπότε πιστεύω πως θα προκριθεί στον τελικό,

  10. Κάποιοι είστε λειτουργείτε τοσο ως φερεφωνα άλλων. Όταν βγήκε το τραγούδι της Γιάννας όλοι μιλουσατε για δεκάδα, αν δείτε και την δεύτερη πρόβα, πάλι πιστεύατε ότι θα πάει καλά και μετά την eurovision ορισμένοι δεν το θεωρείτε καν καλό. Αποθεωνατε την Ταμτα και τώρα μιλάτε για αποκλεισμό. Αποκτήστε μια άποψη και μείνετε σταθερή σε αυτήν. Όπως και με τη φουρειρα που αν δείτε σχόλια σε αυτή τη σελίδα μόλις βγήκε το τραγούδι, τι φθηνό ποπ λέγατε, τι άφωνη η Ελένη λέγατε και όταν βγήκε δεύτερο, ξαφνικά έγινε το καλύτερο τραγούδι και η Ελένη η καλύτερη φωνή. Αποκτήστε μια άποψη και μείνετε σταθερή σε αυτή. Αν ανέβει βίντεο αύριο με την ντουσκα να μην τραγουδάει καλά (υποθετικά μιλώντας) ξαφνικά θα πείτε ότι δεν είναι εμπειρη και αυτό φαίνεται. Έχετε κουράσει κάποιοι. Ναι η ταμτα είχε αστάθειες αλλά δεν ήταν τόσο τραγική για να μην περάσει. Θα προσπαθήσει να το φτιάξει και αν δεν, δεν πειράζει. Καριέρα έκανε, κάνει και θα κάνει στην Ελλάδα και στην Κύπρο και στην Γεωργία. Αυτά

    • Συμφωνώ 100% με όλα όσα γράφεις! Επιτέλους είπε κάποιος την πάσα αλήθεια!
      Πραγματικά οι περισσότεροι είναι τραγικοί.

  11. Δε νομίζω ότι η Τάμτα είναι καμία σούπερ προωθημένη από το σύστημα . Δεν έχω παρακολουθήσει τα τραγούδια της ποκυ αλλά μου φαίνεται μια καλή φωνή που μόνο σε πρόβλημα μπορεί να οφείλεται αυτό που ακούσαμε . Και να την απειλήσουν με δολοφονία δεν μπορεί να έχει αυτό το πρόβλημα . Είναι πασιφανές ότι υπήρχε πρόβλημα . Και μια ακόμα φορά μην βγάζουμε χολή . Μια κοπέλα από τη Γεωργία είναι που ότι κατάφερε το κατάφερε χωρίς πολλές γνωριμίες . Δεν παύει να είναι ταλαντούχα και αξία .

  12. Ο λόγος που έβγαλαν την συγκεκριμένη ανακοίνωση? ?? ?Κι άλλες χώρες έχουν θέματα, αλλά δεν το κάνουν τόσο θέμα! !! Πρέπει να καταλάβουν και να αποδεχτούν ότι δεν θα έχει την τύχη του Fuego! !!Φωνητικά μπορεί να διορθωθεί, αλλά η σκηνική παρουσία είναι μέτρια και η παρουσία της Ταμτα πάνω στη σκηνή, δεν έχει καμία σχέση με το περσινό! !! ! Οπότε αντί να βγάζουν ανακοινώσεις καλύτερα να λύσουν τα θέματα που έχουν! !! ! Ειδικά εκείνο το σημείο που λέει το Replay τρεις φορέςε είναι τρομερά ερασιτεχνικό!

  13. η ταμτα δεν προωθηθηκε ΠΟΤΕ απο το συστημα. γι αυτο ποτε δεν εγινε τοπ ονομα αλλα εμεινε χαμηλων τονων πιστη στις ποπ επιλογες της ακομη κ αν αυτες δεν μπορουσαν να την κανουν φιρμα σε ραδιοφωνα και μπουζουκια. δεν εβαλε νερο στο κρασι της να αλλαξει ρεπερτοριο για να υπαρχει σε σχηματα μπουζουκιων ως τοπ ονομα.προτιμησε να τραγουδα το στυλ που εκφραζει την ιδια. κανεις δεν την προωθησε. ηρθε μονη της εδω στην ελλαδα χωρις να ξερει ελληνικα με ενα μωρο και εκανε την καθαριστρια και την νταντα. ακομη θυμαμαι την πρωτη οντισιον της στο σουπερ αιντολ που δεν ηξερε να απαντησει στους κριτες τιποτα παρα μονο να τραγουδησει. κ αυτο εκανε. τραγουδαγε τραγουδαγε τραγουδαγε. δεν πουλησε ουτε τις σχεσεις της, ουτε στην εταιρεια του φιλου της πηγε κ να απαιτησει να γινει βασιλισσα της πανικ. αν ηθελε μονο τη σχεση της να εκμεταλλευοτανε θα ηταν οντως η βασιλισσα της πανικ. σε τετοιες κοπελες λεω ευγε. ενα κοριτσι που ηρθε σε μια χωρα χωρις να ξερει την γλωσσα και εφτασε σημερα να μιλαει καλυτερα απο πολλες ελληνιδες και να μεγαλωνει την κορη της αξιοπρεπως ως φοιτητρια στο πανεπιστημιο καμια eurovision και καμια προβα δε θα την κανουν να κλαψει και να στεναχωρηθει. εζησε τα χειροτερα και σημερα απλα κανει με χαρα αυτο που αγαπα. κρατω μονο τα λογια της πριν φυγει απο ελλαδα. ευχαριστω την ελλαδα για τις βασεις που μου εδωσε να ειμαι σημερα εδω και την κυπρο που βαζει χρωμα στην καλλιτεχνικη μου ζωη με αυτη την εμπειρια της eurovision.

    • Ναι, μόνο που δεν αναφέρθηκε κάνεις στην προσωπική της ζωή. Φυσικά και είναι αξιεπαινη για όσα έχει καταφέρει και όντως μιλάει καλύτερα από Έλληνες (έτυχε μάλιστα να το σχολιάσω σήμερα, βλέποντας μια συνέντευξη της όπου διόρθωσε το “πολύ συγκεκριμένη” και είπε “συγκεκριμένη”. Ελάχιστοι Έλληνες προσέχουν τόσο ουσιώδεις λεπτομέρειες) Αυτό δεν σημαίνει όμως πως είναι η “φωναρα” (αν θεωρείται φωναρα η Ταμτα, μάλλον έχουμε χάσει κάθε μέτρο πια – πόσο δίκιο είχε η Αλίκη που ελεγε πως εμείς οι Έλληνες “το νόστιμο το λέμε και κουκλακι”), ούτε πως δεν ανήκει στα” αγαπημένα “παιδια των ΜΜΕ.

  14. Αυτά τα τραγούδια με beat εύκολα ακούγονται “λίγα” χωρίς το autotune live.
    Η Τάμτα είναι μια οκέι τραγουδίστρια, αλλά η φωνή της δεν έχει όγκο. Έπρεπε να έχει πιο πολλά φωνητικά πιστεύω.
    Μακάρι να φτιάξουν τα προβλήματα που είχαν anyway.

  15. Κάθε χρόνο, ίδια φάση: ανεβαίνουν βιντεάκια με ελάχιστα δευτερόλεπτα πρόβας κι αμέσως δημιουργούνται βιαστικές εντυπώσεις που απέχουν μίλια απ’την τελική εικόνα.

    Ειδικά στην περίπτωση της Κύπρου, τα προβλήματα με τον ήχο εμφανίστηκαν με το καλημέρα απ’την πρώτη στιγμή και δυστυχώς επαναλήφθηκαν… προφανώς δεν φταίνε οι Κύπριοι γι αυτό, αλλά οι διοργανωτές.

    Επίσης, θεωρώ απίθανο να μην μπορεί η Τάμτα να ερμηνεύσει το κομμάτι, γιατί πολύ απλά είναι κομμένο και ραμμένο πάνω στις φωνητικές της δυνατότητες.

  16. Καλα κρασιά! Όσο και να υπάρχουν τεχνικά προβληματα, η κοπέλα ειναι εκτός τόνου!!!!!!! Φάλτσο το ενα μετα το αλλο!!! Εν τω μεταξύ στα στοιχήματα η κυπρος ειναι πλέον στην δέκατη θέση και η Αυστραλία πέρασε μπροστά

    • Αν λες για το “I know you miss the taste” στο κλιπάκι που έδωσε η EBU ηθελημένα το είπε πιο ψηλά,δεν φάλτσαρε.

  17. Ο καθενας εχει την άποψη του… μερικοί ας το αποδεχτούν επιτέλους!
    Η Τάμτα για μένα είναι αρκετά καλή ως ποπ τραγουδίστρια και θα ήθελα να είχε πάει με την Ελλάδα! Ωστόσο αυτό που είδα ως εικόνα δεν μου άρεσε… γούστα ειναι αυτά! Ειναι όπως ειπε καποιος σαδομαζοχιστικό … αυτό δείχνει κάτι που δεν ξέρω εάν σαν εικόνα (γιατί ο διαγωνισμός ειναι και εικονα) είναι καλό…. μου θυμίζει λίγο Ευρυδίκη εμφάνιση που ήταν γκόθικ κτλ…

    μακαρι να παει καλα

    • @Gus ήθελα να πω εδώ και καιρό πως εκτιμώ πολύ τον πολιτισμενο τρόπο που απαντάς και πως σε γενικές γραμμές είσαι αντικειμενικος.Μπραβο σου.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ