?? ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ – Serhat: «Αυτή είναι η τελευταία μου Eurovision»

Ο εκπρόσωπος του Αγίου Μαρίνου στη φετινή Eurovision, Serhat, δήλωσε πως η συμμετοχή του αυτή θα είναι η τελευταία στον διαγωνισμό, τουλάχιστον ως τραγουδιστής.

«Ξέρω πώς λειτουργεί το σύστημα της Eurovision πια»

Σε συνέντευξή του στο eurovisionworld.com, ο Serhat υποστήριξε για τη σκηνική παρουσία του Say Na Na Na: «Υποστηρίζουμε ότι όλα είναι αγνά. Στην πραγματικότητα, ο άνθρωπος είναι μια αγνή οντότητα. Όλα όσα κάναμε στη σκηνή, ήταν σκόπιμα γιατί αντικατοπτρίζονται όλα όσα θέλω να πω με το τραγούδι».

Για το τι έμαθε από την προηγούμενη συμμετοχή του στον διαγωνισμό (σ.σ. Άγιος Μαρίνος 2016), o Serhat ανέφερε: «Το 2016, έμαθα τη Eurovision, αλλά δεν ήξερα πώς λειτουργούσε το σύστημα. Έμαθα πολλά τότε και γι’ αυτό αισθάνομαι πιο άνετα φέτος. Οι προσδοκίες είναι διαφορετικές, δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα».

«Δεν ήρθαμε για να νικήσουμε, αλλά το Say Na Na Na πρέπει να είναι στον τελικό»

Ο Serhat αναφέρθηκε και στις προσδοκίες που έχει από τη φετινή του συμμετοχή στον διαγωνισμό: «Το Say Na Na Na πρέπει να είναι στον τελικό. Δεν νομίζω ότι κάποια χώρα ήρθε εδώ για να νικήσει. Είναι ένας διαγωνισμός! Πιστεύω ότι είμαστε όλοι νικητές σε αυτό το σημείο, επειδή είμαστε οι καλύτεροι στις χώρες μας. Έχω εμπιστοσύνη σε ό, τι κάνω εδώ και αυτό είναι κάτι περισσότερο από αρκετό».

Όσο για το μέλλον, ο Serhat ανέφερε: «Δεν θα επιστρέψω στη Eurovision, αρκεί. Ίσως ως συνθέτης ή παραγωγός, αλλά δεν θα τραγουδήσω και πάλι».

Θυμηθείτε τη χθεσινή πρόβα του

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
[Φωτογραφίες: EBU]

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί γιατί γιατί;

    Είπε, όντως, ότι όλοι εκεί ξεχωριστά, είναι ο καθένας τους οι καλύτεροι στη χώρα τους; ?
    Και για να έχουμε καλό ερώτημα, σε ποια χώρα είναι ο Σερχατ ο καλύτερος; Στον Άγιο Μαρίνο; Στην Τουρκία μήπως;
    Πάντως είπε και κάτι σωστό: αρκεί/φτάνει όντως παλληκάρι μου “bu kadar yeter”

  2. Θα φύγει λογικά για να παραχωρήσει τη θέση του στη Βαλεντίνα. Δυο χρόνια έμεινε εκτός. Η σκηνή της Γιουροβιζιον τη ζητάει :DD

  3. Αθωε μου Σερχατ. Δεν πηγαινει κανεις για να νικησει; Δεν θυμαμαι ποτε ο πρωτος σε ψηφους να φωναζει “Δεν το θελω το ρημαδι το βραβειο, δεν ηρθα εδω για να νικησω”. Στο οτι ειστε οι καλυτεροι της καθε χωρας το αφηνω ασχολιαστο και θα συμφωνησω μονο στο οτι το συστημα της Γιουροβιζιον δεν δουλευει οπως πιστευες. Ναι, δεν ειναι μουσικος διαγωνισμος πλεον το εχουν αποδεχθει και οι πετρες. Χαρακτηριστικο παραδειγμα η Σουηδια, η Ιταλια και η Αυστραλια που ειναι μονιμα στο τοπ5.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ