?? ΕΛΛΑΔΑ – Katerine Duska: «Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα»

Η Katerine Duska μίλησε στο σημερινό μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ για την πρώτη της πρόβα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Τελ Αβίβ και είπε ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα εκπρόσωπος στον φετινό διαγωνισμό χαρακτήρισε ως «παραγωγική» την πρώτη πρόβα που έκανε, χθες, και συμπλήρωσε: «Οι εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές, έχει αρέσει πολύ το δείγμα. Οι πρόβες υπάρχουν για να γίνονται δοκιμές και δουλεύουμε σε πάρα πολλά πράγματα».

Ιδιαίτερα, η Katerine Duska τόνισε: «Κάνω αυτό που κάνω πάντα. Η ΕΡΤ απευθύνθηκε σ’ έναν χώρο που δεν είχε απευθυνθεί». Επίσης, είπε ότι η σκηνική παρουσία έχει αναφορές στην Αναγέννηση και στο artpop στοιχείο. «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Katerine Duska, τέλος, υποστήριξε: «Η αποδοχή ήταν άνευ προσδοκιών. Πίστευα στον ήχο, στη μουσική, στο όραμα και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα».

Τα μέλη της ελληνικής αποστολής

Μια πέτρα που ανθίζει σαν λουλούδι, γραφικά που δημιουργούν ένα παραμυθένιο κήπο έτσι όπως το συνέλαβε η Έφη Γούση, creative and art director, και το υλοποίησε σε συνεργασία με τον Tom Denning παρουσιάζεται επί σκηνής το Better Love. Την ευθύνη του ήχου έχει ο Γιάννης Λαμπρόπουλος και ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος, ενώ τους φωτισμούς επιμελήθηκε ο Περικλής Μαθιέλλης.

Την Katerine Duska πλαισιώνουν οι τραγουδίστριες Ευγενία Λιάκου, Ερασμία Μαρκίδη και Ελένη Ποζατζίδου και οι χορεύτριες Δήμητρα Βλάχου και Φάνια Γρηγορίου σε χορογραφία της Ιωάννας Τουμπακάρη.

Για την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής εργάζονται ο Κωνσταντίνος Σακκάς στις κομμώσεις και η make up artist, Σοφία Σαρρηγιανίδου, ενώ οι Deux Hommes σχεδίασαν το μοναδικό κοστούμι της Katerine Duska.

Τι έγινε στο χθεσινό meet and greet

Tο meet and greet που ακολούθησε, χθες, έδωσε την ευκαιρία στους δημοσιογράφους των Διεθνών Μέσων που παρακολούθησαν την πρόβα από το Press Center να γνωρίσουν την Katerine Duska και να τις απευθύνουν τις ερωτήσεις τους.

«Τόλμησε να ονειρευτείς», όπως είναι το σύνθημα του φετινού διαγωνισμού, απάντησε η Katerine Duska όταν ρωτήθηκε τι συμβουλή θα έδινε στον 14χρονο εαυτό της, ηλικία που ανέβηκε για πρώτη στη σκηνή του σχολείου της, εάν μπορούσε να του δώσει τώρα ένα μήνυμα.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
[Φωτογραφίες: EBU]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

52 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επίσης από ό,τι κατάλαβα η κατασκευή που ανθίζει δεν υποτίθεται πως είναι πέτρα αλλά μπουμπούκι από τριαντάφυλλο…

  2. Δηλαδή τι ακριβώς θα δούμε εκτός απο αυτά που έχουμε δει ως τώρα;

    • Καλό θα ήταν να κρατήσει τη μπάλα λίγο πιο χαμηλά! !! ! Στην Ελλάδα είμαστε πρωταθλητές στις κωλοτουμπες και σε περίπτωση που δεν παρουσιάσει κάτι το εντυπωσιακό, όλοι αυτοί που την αποθεωναν, θα την κράξουν! !! ! Οπότε καλό θα ήταν να μην λέει μεγάλα λόγια. ..

  3. Thunder που είσαι;Πριν γράψεις θυμίσου Αυστραλία και Ουκρανία 2016 χαχαχαχα.

    Πάμε Κατερίνα.

  4. Νομίζω πρέπει να εμφανιστεί πιο εύθυμη η Κατερίνα στις επόμενες πρόβες γιατί όπως έγραψε ένα γνωστό στοιχηματικό blog “and the look of pain etched all over Katerina’s face.”, από τα λίγο κοντινά που έδειξε το κανάλι της eurovision και εμένα έτσι μου φάνηκε.

  5. ξεκαβαλα κοπελια γιατι ετσι ελεγες για υπερθεαμα και βγηκες με το λελουδικο. κρατα χαμηλο προφιλ μη βρεθεις εκτος τελικου και δε ξερεις με τι μουτρα να γυρισεις στην ελλαδα. τετοια λογια καλο ειναι να της πει ο κυκλος της να μην τα κανει πριν βγουνε τα αποτελεσματα του ημιτελικου. επισης αντι να δινει συνεντευξεις σε ξενα τηλεοπτικα μεσα καθεται κ δινει συνεντευξη στην ελλαδα;;;; η ελλαδα θα την ψηφισει;;; ευγε τι να πω

      • Ισχύει. Και επίσης έχει δώσει από χθες τόσες συνεντεύξεις να μν δώσει κ εδώ κάποιες; Τι άσχετα σχόλια είναι αυτά. Γενικά για κάποιο λόγο είσαι εμπαθής προς την Ελλάδα ανεξαρτήτως γεγονότων κ εκθειάζεις την Κύπρο. Δεν ξέρω από που είσαι δεν με νοιαζει κιόλας αλλά το να έχεις αρνητική άποψη είναι δεκτό. Το να είσαι εριστικός (όπως είσαι πάντα γιατι σε θυμάμαι) όχι. Προσωπικά θεωρώ οτι έχουμε δει παρά πολύ λιγο από την πρόβα και δεν έχουμε δει και πως θα φαίνεται όλο αυτό στην κάμερα όπου εκεί θα αναβαθμιστεί. Όχι ότι θα βάλουν κάτι έξτρα. Ηρεμήστε όλοι οι ειδήμονες εδώ πέσατε να τη φάτε την κοπέλα. Από όλα τα μπλογκς του εξωτερικού λενε τα καλύτερα για αυτή (τραγούδι, σκηνοθεσία, χαρακτήρα κ κοινωνικότητα που δείχνει σε συνεντεύξεις κτλπ) κ μόνο εδώ την έχουμε χιλιοθαψει. Γιατι είναι τόσο συχνό στην Ελλάδα να κράζονται οι άξιοι;

    • Ανδρεουλη ηρέμησε λίγο έτσι? Τελικά δε μας είπες τη διεύθυνση σου να σου στείλουμε ξύδι! Κάτσε λοιπόν με την Τάμτα και άσε την Κατερίνα στην ησυχία της! Εντάξει??? Επίσης τσέκαρε που έχει δώσει συνέντευξη και που οχι και μετά ξαναελα! Μην ξεχάσεις να μας γράψεις την διεύθυνση!!

    • έχει δώσει σε ξένα σάιτ συνέντευξη ψαξτω λίγο και σταματά πια να βρίσκεις αρνητικά για την συμμετοχή μας δεν έχετε τι αλλο να πείτε και μας έχετε πριξει με το λουλουδικο ενώ δεν παρουσιάζετε μόνο αυτό και τώρα σας ενόχλει και η συμπεριφορά της ,καλά κάνει και πήγαινει με το θάρρος του νικητή αυτό της δίνει αυτοπεποίθηση και θα την κάνει να αποδώσει καλύτερα ,ελεος οκ δεν αρέσει σας αρέσει η φετινή συμμετοχή μας σεβαστό αλλά σταματήστε να σχολιάζετε σε κάθε άρθρο τα ίδια και τα ίδια!!!
      Εγώ προτείνω να πέφτουν λουλούδια και από το ταβάνι!!!

    • Καλως τον Ανδρεα τον ”ανθελληνα”,τι κανετε εκει κατω στην Κυπρο?Ολα καλα?

      Δεν ντρεπεσαι λιγο λεω εγω…σε εχω παρακολουθησει…..παραμονευεις σε καθε βημα να πεις την Ντουσκα αφωνη και αλλες βλακειες….τοση κακια εχεις μεσα σου?Αντε τραβα να κανεις τιποτα πιο χρησιμο

    • Εχεις καταντησει αηδια πια! Σε βαρεθηκαμε, πολύ επιεικώς. Είναι θεα!! Και αυτο που παρουσίασαν υπερθέαμα! Στον μόνο που δεν αρεσει είσαι εσυ συμπέρανε τώρα ποιος είναι ο κακόγουστος!
      ΥΓ πρόσεξε φέτος μην κατα λάθος δαγκώσεις τη γλώσσα σου και εκχύσεις το δηλητήριο στον ίδιο σου τον οργανισμο!
      Κατά βάσην γελάμε μαζί σου τελικά οι γραφικοί είστε πολύ χρήσιμοι!

      • Αυτό να το κοιτάξετε κάποιοι, ότι οποίου δεν του αρέσει αυτή η μπούρδα που τραγουδάει η Ντουσκα είναι εμπαθείς και ανθέλληνες, αντε μπράβο!

    • Καλά, πηγαινε youtube, δες πόσες συνεντεύξεις έδωσε χθες και μετά μιλα. Επίσης, υπάρχει και ένα κρατικό κανάλι που την στηρίζει, στο οποίο δεν είναι τόσο παράλογο να δίνει συνεντεύξεις.

  6. Ελπίζω να μην έχουμε δει τίποτα ακόμα σε φωνητική απόδοση, γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι ήδη too much για να προσθέσουν και άλλα.

  7. Συγνώμη ρε παιδιά διάβασα πρώτα τα σχόλια και μετά είδα το βίντεο? Από που βγάλατε συμπέρασμα ότι η Κατερίνα το καβάλησε ??? Εγώ συγκρατημένη την ειδα και δε θέλει ακομη απ ότι κατάλαβα να αποκαλύψει πολλά ενώ η δημοσιογράφος τα πετούσε …τι είπε η κοπέλα ότι η αποδοχή είναι ότι η πρόβα άρεσε? Βγάλατε κακια παλι Ελεος πόσο κακιες μπορείτε να είστε? ΕΛΕΟΣ ….ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ !!! Εχθες βλέποντας τις αντιδράσεις των ξένων συγκινήθηκα….ΦΕΤΟ ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ ΕΔΩ ΛΥΣΑΞΤΕ ΤΡΕΛΈΣ ??????

  8. Η Ντούσκα δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής δείγμα υπερφίαλης σταρλετίτσας σαν κάποιες που μας εκπροσώπησαν στο πρόσφατο παρελθόν. Το αντίθετο μάλιστα, οι εμφανίσεις και δηλώσεις της είναι προσεκτικές και δείχνουν επαγγελματισμό και σοβαρότητα που αποδείχθηκε και στην χτεσινή 1η πρόβα.

    Μπορεί προσωπικά να μην είναι του γούστου μου το στήσιμο που είδα χτες – “πρόβα νυφικού” το χαρακτήρισα, αλλά είμαι περίεργος να δω τι είναι αυτό που ακόμα δεν έχουμε δει και η παρουσιάστρια των ειδήσεων το ανέφερε σαν πρωτοποριακό εφέ…
    Φυσικά μετά τις μάπες των τελευταίων ετών κρατάω καλάθι μινιατούρα, οπότε…
    εντυπωσίασε μας λοιπόν Κατερίνα!!
    Άντε να δούμε!:-)

  9. Έχω τοποθετηθεί για την πρόβα δεν θα επαναλάβω απλά τελικό θα μαστε καλώς εχόντων των πραγμάτων
    Σκηνοθετικά πρέπει να δούμε γιατί από αυτό κρίνουν επιτροπές και κοινό
    Απλά μην εριζεται τον Thunder ο οποίος τουλάχιστον μπορεί μα μην σας αρέσει η ωμότητα αλλά έχει επιχειρήματα
    Επιπλέον το να κατηγορείτε έναν άνθρωπο για το στυλ του, τουλάχιστον μην κάνετε το ίδιο
    Πάντως περιμένω το σχόλιο του αν και δε του άρεσε αν το βλέπει για τελικό
    Πιστεύω πως ναι

    • Κατά πάσα πιθανότητα τελικό θα πάει αλλά η καλύτερη δυνατή θέση είναι η 15 παραπάνω δεν έχει .Άσε τους άλλους να ονειρευοντε 10 αδες και 5 αδες .Και για να έχουμε καλό ερώτημα είδες εσυ τιποτα εξωπραγματικό όπως μας έταζαν γιατί εγώ κάτι τέτοιο δεν είδα.

    • Σύμφωνα με το site Escaz που είναι μέσα στα 10 κορυφαία site της Γιουροβίζιον βρήκαν το σκηνικό φορτωμένο . Ειπώθηκε ότι υπάρχουν πολλές πληροφορίες, με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουν το όλο concept. Μπερδεύτηκαν. Επίσης ειπώθηκε το γεγονός ότι δεν κοιτουσε καθόλου στην κάμερα, τα μάτια της ήταν συνεχώς κλειστά, γενικά δεν φαινοταν να έχει επαφή με το κοινό. Στα θετικά έβαλαν την απόδοση της όσον αφορά το φωνητικό κόμματι. Ότι περνάει τελικό περναει
      Πάντως συμφώνησαν ότι ο νικητής δεν βρίσκεται στον πρώτο ημιτελικό. Επίσης όποιος βγει πρώτος στον πρώτο ημιτελικό δεν θα έχει και μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο η τον τρίτο. Με λίγα λόγια καμία συμμετοχή δεν έκανε το μπαμ που λέμε, νσ ξεχωρίσει με διάφορα .Απλώς η Αυστραλία ανέβηκε στις προτιμήσεις, αυτό. Είμαστε σε έναν χλιαρο ημιτελικό Δεν είναι σαν την 3η μέρα των προβών που Σουηδία και Ελβετία μάζεψαν όλες τις ψήφους των δημοσιογράφων, και έκλεψαν τις εντυπώσεις σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αλλά ούτε και αυτοί τους έβγαλαν winner vibes. Ο νικητής βρίσκεται ξεκάθαρα στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού .

  10. Προφανώς η κοπέλα εννοεί ότι δεν έχουμε δει τίποτα από θέμα τηλεοπτικής κάλυψης για το πώς θα φαίνεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλουν κάτι ακόμα. Το πολύ πολύ να κάνουν μικροαλλαγές στο φωτισμός στα γραφικά κλπ. Επίσης σίγουρα δεν έχουμε ακούσει το 100% των δυνατοτήτων της που είναι λογικό αφού πρόκειται για τεχνικές πρόβες.
    Αλλά βέβαια…Οι γνωστοί καλοθελητες έριξαν ακόμα και τώρα ( μετά από μια αρκετά καλή πρόβα κατά γενική ομολογία) το φαρμάκι τους περί αποκλεισμό και για “καβαλήκεμα” της κοπέλας.
    Το μόνο “καβαλήκεμα” που υπάρχει πιθανότητα να δούμε είναι το νευροκαβαληκεμα ορισμένων κοιτάζοντας την να τερματίζει ψηλά και όχι εκείνο της Ντουσκα στο καλάμι.

    • Εγώ ρε μάγκα αυτό δεν το καταλαβαίνω, φαρμάκι στάζει οποίος δεν γουστάρει το τραγούδι, δηλαδή από που κι ως που εκρποσωπειεμενα ένα τραγούδι που το θεωρώ μπούρδα

  11. Προφανως και δεν εχουμε δει τιποτα ακομα. Ο,τι μας εδειξε το σαιτ της Γιουροβιζιον ειναι το 10-20% του συνολικου αποτελεσματος. Δεν εχουμε δει ως τωρα ουτε την μπαλα που θα φευγει στο κοινο, ουτε το πως θα ανθισει η πετρα, ουτε το interaction αναμεσα στην Κατερινα, τα φωνητικα και τις χορευτριες. Οσοι το ειδαν εμειναν με ανοιχτο το στομα και μονο καποιοι Ελληνες και ειδικα εκεινος ο κακιασμενος στο πανελ της Καραβατου λενε τα χιλια μυρια κακα. Ας ειμαστε συγκρατημενοι, συμφωνω, αλλα οχι κι ετσι.

    • Την μπάλα που φεύγει στο κοινό την έκανε η Ρωσία το 2013 και ήταν μικρότερου μεγέθους…Τι τους άρεσε από αυτή την ιδέα δεν μπορώ να καταλάβω.

      • Δεν θα είναι το ίδιο κάπου είπαν ότι θα υπάρχει ένα εφέ της κάμερας με την μπάλα δηλαδή αυτό θα το δούμε μόνο μέσο της καμερας θα είναι λες και αναπηδαει από μπροστά πίσω δηλαδή από άτομο σε άτομο δεν ξέρω πως θα το κάνουν αυτό αλλά κάτι τέτοιο διάβασα δεν ξέρω και αν ισχύει

      • οι μπαλες που πετουσαν το 2013 οι ρωσοι ηταν μπαλες του μποουλινγκ ουτε καν φαινονταν στο κοινο, καπου χαθηκαν. Η φετινη δικη μας κανει μπαμ απο χιλιομετρα και αν πηγαινει απο ανθρωπο σε ανθρωπο (δεν ξερω πώς) θα φαινεται ωραιο λογικα. Στην προβα παντως ειπαν οτι βγηκε αυτο που ηθελαν οσον αφορα την μπαλα. 🙂

      • @Μαριος ναι συμφωνώ ότι το έκανε η Δανία αλλά λένε ότι θα είναι κάτι με εφέ σαν να αναπηδά κάτι ιδιαίτερο και αυτό το άκουσα την ώρα που γίνονταν η πρόβα από το press center που το έλεγαν ξένοι δημοσιογράφοι τώρα πως θα φαίνεται δεν γνωρίζω θα δούμε

      • Οι ρώσοι πετούσαν μπάλες του μπόουλινγκ στο κοινό; Πάλι καλά που δεν σκοτώθηκε κανένας…Μα τι διαβάζουμε. Και τον άλλο τον πληρώνουν για να λέει στην τηλεόραση με ενθουσιασμό «δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό!» λες και μιλάει για το πρώτο βήμα του ανθρώπου στο φεγγάρι. Δημοσιογράφος που καλύπτει τον διαγωνισμό και δεν ξέρει ούτε τα βασικά σκηνογραφικά κλισέ που έχουν γίνει ψωμοτύρι εδώ και χρόνια. Σε λίγο θα μας πει ότι δεν έχει ξαναγίνει που σκίζουν το φόρεμα της Τάμτας.

      • @Βαγγελης “μπάλες του μπόουλινγκ” όσον αφορα το μέγεθος ρε παληκάρι μου αν είναι δυνατόν..

  12. Δυο λόγια:
    Η Κατερινα Ντουσκα εχει ενα πολυ δυσκολο εργο φετος και αυτο ειναι να βγαλει την Ελλαδα απο την καταχνια των τελευταιων ετων στην γιουροβιζιον και να κατακτησει μια πολυ καλη θεση!Συνεπως εχει να κανει δυο τεραστια ΑΛΜΑΤΑ και να καλυψει την αποσταση τουλαχιστων 5 χαμενων ετων για την Ελλαδα στο διαγωνισμο!

    Οπως και να εχει φετος εχει σημανει η αναγεννηση της Ελλαδας στη γιουροβιζιον,εχουμε περασει σε νεα φαση και αυτο το οφειλουμε στην συμμετοχη αυτη!Απο δω και περα οι ελληνικες συμμετοχες θα ειναι πολυ πιο ποιοτικες,ο ακρογωνιαιος λιθος μπηκε!

    Υστερογραφο:Κατι κακιασμενοι ζηλιαριδες Κυπριοι ας μαζευτουν…δεν ειναι καθε χρονο πασχαλια να ειστε στο επικεντρο!

    Καλη επιτυχια Ελλαδα!

  13. Όσοι το έχουν δει τηλεοπτικά (press center) τους άρεσε και μάλιστα υπήρχαν και επιφωνήματα θαυμασμού! Προφανώς και θα “στηριχτώ” στην άποψή τους, αλλά και στην καλή (εως τώρα) δική μου εντύπωση και όχι στα σχόλια μερικών “φαν” εδώ μέσα.

    Τα φραιδρότατα σχόλια κάποιων, που έχουν και άποψη τρομάρα τους, είναι για να περνάει η ώρα… και να χαμε να λέγαμε….

    Μέχρι τώρα ΟΛΑ και ΟΛΟΙ που συμμετέχουν ενεργά με την συμμετοχή μας δείχνουν πόσο σοβαρά και υπεύθυνα έχουν δουλέψει! Και το κυριότερο; Υπάρχει μεγάλη αποδοχή εντό κι εκτός της χώρας!
    Η ευχή μου είναι από δώ και πέρα να έχουμε τέτοιους ανθρώπους (όπως φέτος) σε κάθε συμμετοχή μας, είτε ασχολούνται με το δημιουργικό κομμάτι, είτε με το οργανωτικό.

    Πολλά μπράβο σε ΟΛΟΥΣ!!!

  14. Όταν λέει δεν έχετε δει τίποτα, εννοεί φυσικά για το κλιπάκι που είδαμε, είναι μόνο ένα πλάνο και κάποια δεύτερα… Επίσης είπε πόσες φορές ότι πρέπει διορθώσουν κάποια φώτα…Έλεος είστε μερικοί!

  15. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ να πεταχθεί μπάλα στο κοινό είπε ο Πουλόπουλος σήμερα και Ένας Φίλος απο το Λονδίνο κάπου στη Δανία κάγχασε κρυφά (Δανια 2011).
    Ωραίο εφέ, μακάρι να την πετάνε τη μπάλα μεταξύ τους οι θεατές και να το πιάσει η κάμερα.

    Καλή επιτυχία στην Κατερίνα και την ομαδάρα της να βγει ότι έχουν σχεδιάσει με τον καλύτερο τρόπο!!!

  16. Επειδή ο λόγος γίνεται για την εμφάνιση,τα ρούχα και γενικά το στήσιμο των τραγουδιών, είπα να εστιάσω σε κάτι εξίσου σημαντικό:την ψυχολογία
    Ας προσπαθήσουμε να μπούμε έστω και για λίγο στην θέση αυτών των κοριτσιών (Κατερίνα, Τάμτα).. φαντάζομαι ότι δεν και λίγο να σε βλέπουν μισό δις ή μπορεί και παραπάνω άνθρωποι στα τρία ίσως σημαντικότερα λεπτά της μέχρι τώρα καριέρας σου.. εδώ στο σχολείο ένα ρημαδο-ποιημα λέγαμε και έτρεμαν γόνατα, χέρια, στόμα κ λέγαμε να τελείωσει το μαρτύριο να ανέβει ο επόμενος.. πόσο μάλλον να είσαι σε αυτήν την σκηνή..θα μου πείτε τότε γιατί πήγαν; Γιατί ο καθένας μας έχει δικαίωμα να εκπληρώσει τα όνειρα του και να αρπάξει την οποιαδήποτε ευκαιρία του έρθει μπροστά του..το ίδιο πράγμα κάνουν και αυτές οι κοπέλες..το ίδιο έκανε και η άσημη το μακρινό 1988 Celine Dion..το παρόν της το ξέρουμε όλοι,δεν χρειάζεται να πω κάτι και όχι δεν βάζω στην ίδια ζυγαριά ούτε την μια ούτε την άλλη κοπέλα γιατί δεν συγκρίνονται τα μεγέθη..για την ευκαιρία κάνω λόγο και για την προσπάθεια.. οπότε ας είμαστε λίγο πιο συγκρατημένοι στις εκφράσεις μας..ας μην προσβάλλουμε ούτε τις καλλιτέχνιδες αλλά ούτε και μεταξύ μας οι φίλοι του θεσμού να γράφουμε με εμπαθή τρόπο και να βγάζουμε απωθημένα..ας επικροτησουμε την προσπάθεια με όποιο αποτέλεσμα.. συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο μου απλά ήταν οι σκέψεις μου που ήθελα να τις εκφράσω..
    Καλή επιτυχία σε Κατερίνα και σε Τάμτα.. εύχομαι πραγματικά το καλύτερο!

    • Βασιλική θα συμφωνήσω μαζί σου. Η μόνη μου ένσταση στηρίζεται στο γεγονός οτι οι καλλιτέχνες και μιλώ γενικά και όχι ειδικά δυστυχώς ειναι άβουλα όντα και αναφέρομαι στο γεγονός ότι δεν σκέφτονται αν τους αρέσει ένα τραγούδι και κυρίως ακολουθούν πιστά τον σκηνοθέτη χορογράφο όπως πέρυσι που την έβγαλε η άλλη με το μπλε χέρι
      Να διευκρινίσω ότι η Ντούσκα από οτι φαίνεται έχει κρίση και το σκηνικό είναι κάτι εφάμιλλο με το βίντεοκλιπ άσχετα αν ειναι φορτωμένο ή όχι.
      Χωρίς να θέλω να πω κάτι αρνητικό ως προ την Τάμτα γενικά το στυλ της ειναι το προκλητικό αλλά ντύνεται ωραία. Δε ξέρω αλλά χτένισμα και το όλο ντύσιμο της στην γιουροβίζιον προσωπικά δεν μου αρέσει και έπρεπε να πατήσει πόδι. Βέβαια επιφυλάσσομαι πως όλο θα εμφανιστεί στην TV όπου αν θέλει ο σκηνοθέτης (σουηδός) μπορεί να σε ανυψώσει ή να σε χαντακώσει

    • Τι συγγνώμη λες καλή μου?! Άτομα συγκροτημένα και νηφάλια σαν και σένα τα χρειάζεται το σάιτ να σχολιάζουν, ει δυνατόν, κάθε μέρα!
      Έχεις δίκιο, όσο έμπειρος κι επιτυχημένος κι αν είναι κάποιος στην πατρίδα του, η Γιουροβίζιον του προσθέτει άπειρο φαντάζομαι τρακ που πρέπει να το διαχειριστεί έτσι ώστε να μη φανεί τα 3 εκείνα λεπτά. Είναι ενδεικτικη η δήλωση που έκανε σε μια συνέντευξη η Φουρέιρα όπου είπε πως τα δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει ενιωθε πως θα πεθάνει.
      Και φυσικά συμφωνώ ότι πρέπει να επικροτήσουμε την προσπάθεια αυτη με όποιο αποτέλεσμα. Άλλωστε φέτος βλέπουμε επαγγελματισμό αν μη τι άλλο και φοβερό ταλέντο. Κι αν ακόμα δεν πάρει μια ψηλή θέση η Κατερίνα, τι έγινε; Θα πάψει να θεωρείται μια καλοδουλεμενη/ άρτια συμμετοχή; Ή μήπως θα της κάνει κακό σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο; Α ναι ξέχασα θα μας κάνει κακό σε εθνικό επίπεδο..
      Παντως, λέμε συχνά για κάποιους που έκαναν λαμπρή καριέρα μετά τη Γιουροβίζιον αλλά πιστεύω πως ο ταλαντούχος που δουλεύει σκληρά και δεν παραιτείται από το όνειρό του θα τον βρει το δρόμο του με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, ή μήπως πιστεύετε πως η Celine Dion δε θα έκανε διεθνή καριέρα αν δεν πήγαινε Γιουροβίζιον; Παρεμπιπτόντως, θυμάστε τη Glennis Grace, η οποία αδικήθηκε κατάφορα με τον αποκλεισμό της το 2005; Έπεσα πάνω της χθες στο YouTube και είδα ότι ανταμείβεται τώρα, ζει μεγάλες στιγμές μετά από τόσα χρόνια.

      • Νομίζω ότι αυτό το είχε πει η Ελένη για τα τελευταία δευτερόλεπτα του τραγουδιού (στην γέφυρα) όπου χόρευε επί τόση ώρα έντονα και είπε ” ή θα το βγάλω ή θα πεθάνω” κάτι τέτοιο.

  17. Ρε χαϊβάνια θα με τρελάνετε τελείως που το είδατε ότι η κοπέλα λέει μεγάλα λόγια; Ενα “δεν έχετε δει τίποτα” είπε και τελείωσε ,που ακούσατε εσείς ότι είπε πολλές φανφάρες και είχε και τουπέ… για ελάτε στα συγκαλά σας

    Κάτι άσχετο… καθώς παρακολουθούσα το live με την πρώτη πρόβα μας είδα αρκετούς Έλληνες να βρίζουν και να μιλούν άσχημα για τραγούδια άλλων χωρών αλλά και σε όποιον τολμούσε να πει ότι δεν του άρεσε το τραγούδι μας… αν έστω και ένας από αυτούς δει το σχόλιο θέρμη παράκληση να το σταματήσει, είναι ντροπή

  18. @C’est tout 🙂 αν θυμάμαι καλά, που νομίζω ότι θυμάμαι, αναφέρθηκε και στα δύο αυτά μέρη. Επειδή μιλούσα για το άγχος ειπα για το πρώτο, όπου δήλωσε πως τα δευτερόλεπτα που περίμενε στη σκοτεινή σκηνή ορθια με σκυφτό το κεφάλι και ενώ άκουγε τον παλμό του κόσμου που ήδη είχε αρχίσει τον ένθερμο πανζουρλισμό -λογικά όσο εμείς βλέπαμε την κάρτ ποσταλ- και μέχρι να πέσει η πρώτη νότα και να ανάψει το “τούνελ” ενιωθε από το άγχος και την ταχυπαλμία ότι θα πάθει έμφραγμα κι εγκεφαλικό μαζί επιτόπου κι ότι ανασυγκροτήθηκε και συγκρατήθηκε λέγοντας στον εαυτό της “θα το κάνεις! Είσαι γεννημένη γι’αυτό”. Όσο για το σημείο στη γέφυρα, που θυμάσαι ήταν καθαρά τεχνικο κι όχι ψυχολογικό. Καλούνταν από κει που χοροπηδούσε και τραγουδούσε για δύο λεπτά και κατι να διαχειριστεί τις ανάσες της έτσι ώστε να πει τη γέφυρα μ’αυτο το πιο αργό και σεξυ στυλ, τραβώντας τις λέξεις, όπου αναποφευκτα, στο τέλος “..fly fly fly ye-e-eh” δεν είχε καθόλου αέρα στα πνευμόνια και φυσικά σκέφτηκε ότι πεθαίνει /σωριάζεται.

  19. ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ,ΕΝΩ Η ΠΡΟΒΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ EUROFANS; ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 28 ΣΤΟ 60 ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ…ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;

    • Ανεβαινει συνεχως η Μαλτα και αυτο μας επηρεαζει αρκετα. Επισης αν δεις στις στοιχηματικες για νικη στον ημιτελικο ειμαστε πρωτοι με πολυ μεγαλη διαφορα απο την Κυπρο. Τα στοιχηματα της καταταξης στον τελικο θα αλλαξουν σιγουρα μετα τους ημιτελικους οποτε μην τα πολυβλεπεις τωρα χαλας την ψυχουλα σου. 😛

  20. Επειδή πέρυσι το φαινόμενο Φουρέϊρα ανέβηκε όπως ανέβηκε μετά από πρόβες, νομίζετε ότι θα γίνεται κάθε χρόνο ??????? Πέρυσι παιχτήκανε σε dt τεράστια ποσά πάνω στην Κύπρο.

    Πολύ λογικά κινούνται τα στοιχήματα γιατί ο διαγωνισμός είναι ανοικτός και το ρίσκο μεγάλο. Όλοι σχεδόν κοκκινίζουν μετά τις πρόβες τους (καλές, μέτριες ή κακές) εκτός από Αυστραλία που πήγε από το 1% στο 3% και Μάλτας από το 2% στο 4% (μοιάζει με dark horse για να χωθεί στην πεντάδα)…σιγά τα αυγά. Υπόψιν ότι δεν υπάρχει τόσο ενδιαφέρον όσο πέρυσι.

    Αντιθέτως κινούνται τα στοιχήματα μικρότερου ρίσκου όπως για τους ημιτελικούς (που πάμε μια χαρά) top3 και top10 (επίσης πάμε μια χαρά).

    Κάποιοι από τους πρώτους 15 επίσης θα αποτύχουν να περάσουν πιθανότατα (συμβαίνει κάθε χρονιά). Οτι κινηθεί για τον νικητή θα κινηθεί μετά τους ημιτελικούς και αυτό γιατί ενώ υπάρχει φαβορί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. Είναι ανοικτός ο διαγωνισμός για αυτό και δεν βλέπω να αλλάζει κάτι στις πρώτες θέσεις. Έτσι θα πάει μέχρι τέλους.

    Η Ελλάδα έχει ταβάνι την δεκάδα, άντε οκτάδα και αυτό αντανακλούν οι αποδόσεις αυτή την στιγμή.

  21. Η κατρακύλα στα στοιχήματα συνεχίζεται. 11η θέση η Ελλάδα τώρα. Όχι, ήταν που θα ανεβαίναμε αμέσως μετά τις πρόβες στη σκηνή του Τελ Αβίβ τρομάρα σας. Αζερμπαϊτζάν σαρώνει, Ολλανδία και Ρωσία κρατούν τις 2 πρώτες θέσεις στα στοιχήματα με μικρές απώλειες.

    • Φαντάζομαι τα μαθηματικά δεν ήταν και το καλύτερο σου μάθημα στο σχολείο ε;
      Όσο για την “τρομάρα” μας, μην σε πιάνει άγχος για μας που μας αρέσει η συμμετοχή μας και αισιοδοξούμε για ένα καλό αποτέλεσμα επι σκηνής και φυσικά θέσης.
      ¨Κοίτα” κάπου αλλού… και θα δεις τι τρομάρα θα σου ρθει…

    • Και επειδή μας το παίζεις και “δίκαιος”, γιατί δεν μας λες και για τα στοιχήματα του ημιτελικού μας;; Α… με συγχωρείς εκεί είμαστε πρώτοι οπότε είναι λογικό να μην ασχολείσαι με αυτά.
      Κουράγιο μπορεί κι εκεί να πέσουμε κανα δυο θέσεις και χαμογελάσει λίγο το χειλάκι σου. Υπομονή… χαχαχαχαχαχα!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ