EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Αυστρίας!

Προτελευταία στην τρίτη ημέρα των πρώτων τεχνικών προβών – και πάλι έπειτα από αλλαγές στο πρόγραμμα – είναι η Αυστρία. Η Pænda λοιπόν στη σκηνή με το τραγούδι της “Limits“.

Στην πρώτη της πρόβα δεν είχαμε εικόνα λόγω τεχνικών προβλημάτων, ωστόσο μόνο ήχο και η φωνή της ακουγόταν εντυπωσιακή. Στην δεύτερη πρόβα που είχαμε οπτικό υλικό, ξεκινάει αρχικά σκοτεινό το φόντο με την τραγουδίστρια ντυμένη στα μαύρα και το μαλλί της κλασσικά μπλε, όπως το ξέραμε. Η Paenda κάθεται μόνη της στη σκηνή σε ασπρόμαυρο φόντο και όταν μπαίνει στο δεύτερο ρεφρέν, αρχίζει και χρωματίζεται όλη η οθόνη και πίσω εμφανίζονται στήλες φωτεινές. Στην σκηνή υπάρχουν όρθιοι λαμπτήρες που φωτίζουν και την περιβάλουν. Φωνητικά η τραγουδίστρια είναι αψεγάδιαστη!

Τη στιγμή της κορύφωσης το δάπεδο γίνεται χρυσαφί με τριγωνικά σχήματα, ενώ το υπόλοιπο background παραμένει στο ίδιο μπλε σκούρο φόντο. Η Paenda σε συνδυασμό με το μαύρο ρούχο κάνει τα μπλε μαλλιά της να ξεχωρίζουν καλά. Φαίνεται πανέμορφη. Το σκηνικό που αποτελείται από λευκά φώτα σε μια σειρά από στενές κολώνες κάνει το όλο θέμα να φαντάζει εξαιρετικά αριστοκρατικό.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Wohnzimmer, eurovision.tv 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για καποιο λογο δεν το γουστάρω Καθόλου ομως, ούτε το τραγούδι ούτε την τραγουδιστρια. Με τίποτα δεν θα ήθελα να περάσει. Ξεχωρίζω μόνο την Ελβετία και την Αρμενία. Περιμένω αύριο να δω Ολλανδία και Αλβανία. Η Σουηδία είναι επίσης αντιπαθητική έως μισητή για εμενα. Την συχαίνομαι. Επίσης απεχθάνομαι και το Σαν Μαρίνο με τον Ισλανδια. Λιγότερο αηδιαστικό είναι η Κύπρος και η Σερβία. Απαστραπτουσα η Ελλάδα και γλυκουλινι η Σλοβενία.

    • Αρκετά καλό το background, δένει πολύ ωραία με το τραγούδι και την ίδια την ερμηνεύτρια. Απλό μεν αλλά καλό, χωρίς υπερβολές και φανφάρες .Σαν περσόνα η Paenda φαίνεται να ξεχωρίζει . Το τραγούδι όμως το βρίσκω αρκετά αδιάφορο στο ρεφρέν. Αν περάσει θα είναι λόγω της σκηνικής παρουσίας και της ίδιας της ερμηνεύτριας.

  2. Χαίρομαι που αυτό το τόσο ξεχωριστό τραγούδι είχε μία εξαιρετική σκηνική παρουσίαση και μία ιδιαίτερα ευαίσθητη ερμηνεία και απέσπασε θερμότατη αντίδραση από το press room. Όλοι μιλούν για πιθανή πρόκριση στον τελικό πλέον και για ίσως την πιο άρτια σκηνική παρουσίαση σε σχέση με το τραγούδι.

  3. Ελπίζω να περάσει αλλά είναι αρκετά δύσκολο. Ήθελε ένα διαφορετικό τραγούδι, γιατί το limits ναι μεν ειναι καλο αλλα δεν ειναι για τηλεοπτικο διαγωνισμο με αλλα 20 τραγουδια. Κριμα αλλα ποτε δεν ξερεις…

  4. Τόσο ξεχωριστό, τόσο υπερβατικο, υπέροχο!! Στο top μου 5 για φέτος! Θα χαρώ υπερβολικά πολύ να περάσει!! Τραγούδι με ποιότητα, ερμηνεύτρια με φωνή, εκπέμπει συναίσθημα μέσα στην απλότητα του.. Go paenda!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ