EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Δανίας!

H Leonora από την Δανία πραγματοποιεί αυτή την ώρα τη πρώτη της τεχνική πρόβα στη φετινή συμμετοχή της χώρας “Love is forever“.

Εδώ έχουμε ακριβώς το ίδιο σκηνικό και φόντο με αυτό που είχαμε δει στον εθνικό τελικό του Grand Prix Melodi. H Leonora αναρριχάται σε μια σκάλα πάνω στο διάσημο γιγάντιο θρόνο της, ωστόσο χάνεται μπροστά στην μεγάλη σκηνή της Eurovision. Εκεί την περιμένουν 2 χορεύτριες που κάθονται εκατέρωθεν της μεγάλης αυτής καρέκλας. Υπάρχουν και 2 άντρες χορευτές, ο ένας στην σκάλα σαν εργάτης και ο άλλος στην άλλη πλευρά. Στη συνέχεια παίρνουν τη σκάλα και φεύγουν και τις γυρνάνε γύρω γύρω χορεύοντας.

Το φόντο πίσω συννεφάκια με γαλανό ουρανό σαν σε παραμύθι και στο τέλος όταν είναι και οι 5 πάνω στη σκηνή, αυτό εμπλουτίζεται με έναν ήλιο και χρυσαφί ακτίνες. Και όλο αυτό αποτυπώνεται και στο δάπεδο. Η πλάτη της καρέκλας-θρόνου είναι ανοιχτή σαν πλαίσιο και από πίσω φαίνονται τα γραφικά. Φωνητικά ήταν μια χαρά και δείχνει αρκετά συμπαθητική στο φακό.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Thomas Cato, eurovision.tv 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συμπαθέστατη κοπέλα,καλή φωνή,συμπαθητικό τραγούδι,ρομαντικό staging,θετική διάθεση κλπ,δέν θα είναι έκπληξη για μένα αν προκριθεί στον τελικό και σε καλή σειρά.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ