EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Ελβετίας!

Ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για φέτος, ο Luca Hänni από την Ελβετία είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει τη πρώτη του τεχνική πρόβα στο τραγούδι “She got me“.

Πολύ ωραία είσοδος από τον Luca (πασαρέλα), ο οποίος είναι ντυμένος με μαύρο γιλέκο και μαύρη φόρμα με λευκή ρίγα στο πλάι. Το φόντο πίσω είναι όλο κόκκινο και πλαισιώνεται από 4 χορευτές, 2 άντρες και 2 γυναίκες ντυμένοι όλοι στα κόκκινα. Η χορογραφία θυμίζει σε μερικά σημεία την περσινή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα και το “Fuego”, ωστόσο ο τραγουδιστής έχει επικεντρωθεί κυρίως στο φωνητικό σκέλος και οι πολλές κινήσεις περιορίζονται στους χορευτές. Σε κάποια φάση οι 2 άντρες χορευτές απομακρύνονται προς τα πίσω και τον Luca πλησιάζουν οι 2 γυναίκες χορεύτριες που επιδίδονται σε dirty dancing μαζί του. Τα φωνητικά ήταν καλά και αυτό φτάνει μέχρι τον τελικό. Υπάρχουν μερικά ωραία εφέ που γράφουν στο φακό και είναι αρκετά εντυπωσιακές αυτές οι εναλλαγές στην οθόνη. Ωστόσο ήταν μία καθαρά δοκιμαστική πρώτη πρόβα, δίχως φωτιές ή πυροτεχνήματα. Οι δε χορευτικές κινήσεις του Luca στα σημεία του ρεφρέν είναι εντυπωσιακές, καθώς είναι γνωστό ότι είναι δεινός χορευτής.

Η δεύτερη πρόβα πολύ πιο δεμένη και πολύ πιο δυνατή και στην τρίτη επίσης όλα κύλισαν μια χαρά, χωρίς κάποια επιπλέον εφέ. Λίγο ο χρωματισμός στην έναρξη του κομματιού άλλαξε και έγινε πιο έντονος με λευκό χρώμα επιπλέον και στη γέφυρα είδαμε μία ριπή από λευκούς καπνούς, αλλά ήταν στιγμιαίο.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: SRF/Lukas Maeder, eurovision.tv 

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Xαχαχαχαχαχα να ναι καλά οι αμέτρητοι τρασοκλαμπιστες που θα τον ψηφίσουν αλλιώς ούτε τελικό δεν πηγαινε

  2. ΟΚ, νομίζω αρκετά σεβαστό το γεγονός πως θέλουν να θυμίζει Fuego… Είναι οφθαλμοφανές. Απλά έχω ένσταση για το συνολική μέτρια εικόνα.

  3. Μάλιστα… Τι να πω; Δεν μπορεί να γίνει Φουρέιρα όσο και να το θέλει… Πιστεύω θα μπει 10άδα αλλά όχι 5άδα…

    • Δε θα τον βάλω σε διαδικασία σύγκρισης με τη Φουρέιρα και το fuego…Θα πω μόνο ότι είναι ένας πολύ καλός χορευτής,με καλές φωνητικές δυνατότητες και είχε μια ικανοποιητική σκηνική παρουσία με έντονο ενθουσιασμό…Θα ήθελα βέβαια να προσθέσουν κι άλλα εφέ…

  4. Εγω μπερδεύτηκα κάποια στιγμή. Νόμιζα ότι από κάπου θα πεταχτεί η Φουρειρα. Καλά αυτή η Σάσα μηδενική φαντασία πια;; Ας κάνει και κάτι διαφορετικό. Πάντως πεντάδα θα είναι σίγουρα, μπορεί και τριάδα.

  5. Ωστόσο, θυμίζει Imri και Ισραήλ 2017 το ντύσιμο και το όλο κόνσεπτ τίποτα το φρέσκο.

  6. Είναι αρχή της Σάσα να κάνουν όλες οι συμμετοχές της πασαρέλα;
    Τα φωνητικά μέτρια οι χορευτικές του κινήσεις επίσης(τουλάχιστον από ότι είδαμε στα πάρτυ) ο τίτλος του φαβορί θα τον φέρει στην 10αδα

  7. επίσης του έβαλαν τις ίδιες χορεύτριες που είχε η Φουρέιρα πέρσι. Έλεος. Ήδη το σχολίασαν αρνητικά οι eurofans αυτό. Σε σχέση με το videoclip που τα έδωσε όλα, αυτό εδώ φαίνεται λίγο. Όσο για την αθλητική φόρμα τι να πω? Βέβαιως θα τον σώσει η ομορφιά του και η μέτρια διοργάνωση και συμμετοχές φέτος.

  8. Οκ θα γίνω και εγώ κουραστική αλλά κάνει τόσο μπαμ,καλώς τον φουρειρα ας άλλαζαν τουλάχιστον τα χρώματα ελεος,10αδα σίγουρα αλλά όχι πολύ ψηλά

  9. Θυμίζει που θυμίζει σα τραγούδι το fuego το έστησαν και παρόμοια σκηνοθετικά. Καμία πρωτοπορία! Κατά τα άλλα του Ελβετού το “replay” του θύμιζε fuego σε δηλώσεις του.
    10αδα θα μπει αλλά 5αδα δεν αξίζει και απορώ γιατί τα στοιχήματα συνεχίζουν να το έχουν τόσο ψηλά. Ααα ξέχασα οι τρελαμενοι eurofans με όσα μεταδίδουν τα καθορίζουν αυτά τουλάχιστον μέχρι τους ημιτελικούς!
    Σε πτωτική τάση στη κατάταξη μου.

  10. Οι στοιχηματικές τι πίνουν και δεν μας δινουν; Με τέτοια μέτρια εμφάνιση ο Ελβετός ανεβαίνει στα στοιχήματα, ενώ εμείς χθες, με μια αντικειμενικά πολύ καλή πρόβα και κάνουμε ελεύθερη πτώση. Τι να πω. Για να μην σχολιάσω ότι η Αυστραλία ανεβαίνει επικίνδυνα καθαρά και μόνο από την εμφάνιση, γιατί το τραγούδι είναι για πέταμα για μένα.

    • που είδες ότι ανεβαίνει? ήταν τριτος και τώρα πάει για τέταρτος ισοφαρίζοντας με Ιταλία που σίγουρα θα τον περάσει.

    • Τα στοιχήματα φέτος είναι τελείως ότι να ναι… Σχεδόν καμιά χώρα δεν ανέβηκε-κατέβηκε μετά την πρώτη πρόβα (εκτός από την Αυστραλία). Με εμάς πιστεύω ότι περιμένουν να το δουν πρώτα πως θα φαίνεται τηλεοπτικά. Άρα μετά τους ημιτελικούς πιστεύω θα αλλάξουν οι θέσεις. Τώρα όλες οι χώρες μένουν όπως ήταν πριν.

    • Καταρχας η Ελβετια πανω κατω στασιμη παρεμεινε στα στοιχηματα. Γενικα εμπειρικά μιλωντας αυτη την χρονικη στιγμη μην δινεται και πολυ σημασια στα στοιχηματα που αφορουν το τελικο. Οι μεγαλες αυξομειώσεις γινονται σε αυτα που αφορουν τους ημιτελικους.
      Για τον πρωτο ημιτελικο που εχουμε μια πρωτη συνολικη εικονα κερδισμενη ειναι η Ελλαδα που η αποδοσεις για νικη στον ημιτελικο πεφτουν με ταυτοχρονη ανοδο της Κυπρου και της Ισλανδιας.Επισης σε αποδοσεις προκρισης οι μεγαλυτερες κερδισμενες ειναι η Αυστραλια και η Τσεχια και μεγαλη χαμενη η Πορτογαλια

  11. Επρεπε να χρησιμοποιησει την κοπελα απο το βιντεο που ηταν κουκλαρα. Αυτες οι χορευτριες δεν ειναι η καλυτερη επιλογη. Η μια ειδικα φαινεται αρκετα βαρια. Το κονσεπτ του βιντεο ηταν καλυτερο. Επισης, μας τα πρηξατε με το Fuego, που ηταν ενα μετριο χορευτικο τραγουδι με μετρια φωνητικη αποδοση και μονο ο σεξι χορος της Φουρειρα το εσωσε. Το ελβετικο συγκριτικα ειναι καλυτερο αλλα η χορογραφος το σκοτωσε

  12. Καλα σιγουρα αντιγραφει Φουρέιρα. Δεν πιστευω να κερδισει αλλα θα τα παει καλα. Ειναι γλυκας και εχει attitude. Ισως να μπει και 5αδα αλλα δεν νομιζω να κερδισει

  13. Ένα πολύ καλό χορευτικό τραγούδι που όπως φαίνεται με καλό χορευτή αλλά και τραγουδιστή μόλις καταστράφηκε!
    Θυμίζει όλη η εικόνα fuego ακόμα και οι χορευτές ιδιοι είναι και παράλληλα πιστεύω θα είναι πανω κάτω ίδιο με το replay της Τάμτα
    Έλεος πια κάθε χορευτικό τραγούδι κλασικά να έχει 4 χορευτές και να κάνουν ακριβώς τα ίδια
    Δυστυχώς το χαντάκωσαν…σίγουρα θα μπει 10αδα αλλά νικητής ΤΕΠΟ

    • έλεος το κόλλημα με την Τάμτα. Καμία σχεση δεν έχουν οι δυο χορογραφίες και καμία σύγκριση δε γίνεται μεταξύ Κύπρου και Ελβετίας.

      • Και τα δυο είναι ποπ χορευτικά τραγούδια
        Και σκηνικά και οι 2 απαρτίζονται από 4 χορευτές
        Πως γίνεται κάποιος να μην κάνει κάποια σύγκριση ;;; Φυσικά αυτά τα 2 θα κονταροχτυπηθούν στην βαθμολογία

  14. Κανονικά δε πρέπει να μπει τοπ 5 αλλά θα μπει. Σπρώχνεται πολύ. Είναι το πιο χορευτικο τραγούδι φέτος αλλά όλα θυμίζουν κάτι…. Καμία πρωτοτυπία. Μόνο του Ρώσου είναι πιο υπερεκτιμημενο από αυτό.

  15. Απ ότι βλέπετε αγαπητοί μου, όλα δουλεύουν φέτος για την Ολλανδία.. κρίμα..
    Εντάξει θα βελτιωθεί προφανώς, πρεπει να αλλαξει μπλουζα όπως και δήποτε, και με τη φωνή να είναι πιο συγκεντρωμένος..

  16. Πάντως όταν ένας χορογράφος που έχει αποδείξει την άξια του (μιλάω την κύρια Σάσα) και είναι σε δυο και βάλε συμμέτοχες (σχεδόν κάθε χρόνο) υπεύθυνη … αυτό με φέρνει σε ηθικό δίλημμα. Ειδικά φέτος που ήταν η Κύπρος και η Ελβετία ως φαβορί, να επιμελείται και τους δυο και καλά αμερόληπτα με την δικαιολογία ότι είναι επαγγελματίας (για τα λεφτά γίνονται όλα). Για να πω αυτό που θέλω πιο ξεκάθαρα πέρσι η Φουρέιρα όποιων και να είχε σκηνοθέτη και χορογράφο πάλι θα έσκιζε. Δεν συμφωνώ ούτε και με τον Φωκά που κάθε χρόνο σχεδόν είναι αυτός υπεύθυνος για την σκηνική παρουσία της Ρωσίας ή του Αζερμπαϊτζάν Και δεν του συγχωρώ το 2008 που ήταν υπεύθυνος με Ρωσία και Ουκρανία (1η και 2η θέση αντίστοιχα) και εμείς 3η με την Καλομοίρα διότι πιστεύω πως εάν δεν είχαν τον Φωκά θα κέρδιζε η Ελλάδα το 2008. Και τον καλεί η ΕΡΤ με Ρουβά άθλια σκηνική παρουσία και με Demy (πιο άθλια) Τελος πάντων αυτό που ήθελα να πω είναι ότι κάλο είναι να συμμετέχουν με μια αποστολή. Περσινά ξινά σταφύλια… Anyway πιστεύω πολύ φέτος στην σκηνική παρουσία της Ρωσίας διότι βοηθάει πολύ το τραγούδι τους. Αχ Φωκά Φωκά ασυγχώρητος

  17. Προσωπικά μέχρι πριν λίγες μέρες θεωρούσα (κ το είχα γράψει) πως μάλλον θα αρκεστεί σε μια θέση μεταξύ 4-8! Αρχίζω πια να νοιώθω πιο έντονα τα winning vibes του. Ναι μετά από αυτό που είδα θεωρώ ότι απειλεί κανονικότατα τον Ολλανδό

  18. Παιδιά η Τάμτα θα πάει καλύτερα θα είναι πιο ψηλά στανταρ απλά πιστεύω πως οι φετινές μπαλάντες θα τα πάνε καλύτερα ίσως λίγο μετά τη Φουρειρα πέρισυ σα να το βαρέθηκαμε λίγο και μας φενεται το ίδιο σε όλα…

    • ηταν τετοια η σαρωτικη επιτυχια της φουρειρα που μεχρι και σε μπαλαντες θα πει ο κοσμος μοιαζει με φουεγκο. πραγματικη νικητρια η ελενη.

  19. Θα ειναι πολυ κριμα να βγει ο Ελβετος πιο πανω απο Ελλαδα, Αυστραλια, Ιταλια. Ξερει να χορευει, αλλα ειναι διαγωνισμος τραγουδιου οχι το so you think you can dance. Φωνητικα δεν μου λεει τιποτα, σκηνικα βαρετο μια απ τα ιδια, αλλα να ‘ναι καλα το target group της Eurovision που θα ριξουν ουκ ολιγα ψηφαλακια για την ομορφαδα του. Το τραγουδι του αδικειται αρκετα στο συνολο.

  20. Ξεσηκωτικο, δυναμικο, καλος ερμηνευτης και χορευτης, λιγο ξεπατικουρα – αλλα ποιος νοιαζεται – σιγουρα στην πρωτη τριαδα. Αν δεν ηταν η Ολλανδια, ισως να μιλουσαμε και για πρωτια. Ισως βεβαια επειδη προκειται για μια χωρα με δυσμενη παραδοση να παει κατι στραβα, αλλα καθαρα λογω στατιστικων. Ειδωμεν.

  21. Η μια χορεύτρια πρέπει να το ράψει γιατί βλέπω μέχρι τον ημιτελικό να γίνεται η διπλάσια
    Καλύτερες δε βρήκε;;;

    • Ναι απλά θα σου πω ότι είναι η ίδια με μια από τις 4 της φουρέιρα και έχει γαματο σώμα… Είναι πιο ογκώδης αλλά γυμνασμένη μην τα ανακατεύουμε όλα! Επίσης όντως ρε φίλε είναι 90% αντιγραφή fuego είναι απίστευτο… Γέφυρα πιθανόν με εφέ και μετά έρχονται οι 4 χορευτές κλπ κλπ… Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό αλλά σε εμάς τους φαν φαίνεται κάπως και είναι λογικό?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ