EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Αυστραλίας!

Η ώρα για τη πρώτη τεχνική πρόβα της Αυστραλίας έφτασε και στη σκηνή βρίσκεται ήδη η εκπρόσωπος της χώρας, Kate Miller-Heidke!
Στο φόντο της σκηνής υπάρχει ολόγραμμα του διαστήματος, με ροζ και μωβ φωτισμούς και μπλε αστέρια. Δεξιά και αριστερά της σκηνής βρίσκονται δυο χορεύτριες, φορώντας σκούρα μπλε φορέματα με στρας. Η τραγουδίστρια φοράει άσπρο φόρεμα με στρας και την κορώνα που φορούσε στον εθνικό τελικό της Αυστραλίας και βρίσκεται στο κέντρο της σκηνής, υπερυψωμένη πάνω σε κοντάρι, όπως και οι χορεύτριες, δίνοντας την αίσθηση ότι πετάνε. Μπροστά τους υπάρχει σε ολόγραμμα μια υδρόγειος σφαίρα που εναλλάσσεται σε μέρα και νύχτα.
Οι χορεύτριες και η τραγουδίστρια ταλαντεύονται πάνω στα κοντάρια κατά την διάρκεια του τραγουδιού και όσο φτάνει στο τέλος του τραγουδιού οι κινήσεις τους γίνονται όλο και πιο έντονες. Επίσης στο τέλος, όταν κορυφώνεται το τραγούδι, η υδρόγειος πηγαίνει στο πίσω μέρος, μέχρι που εξαφανίζεται και η χορεύτριες σου δίνουν την εντύπωση ότι ταξιδεύουν στο διάστημα.
Όλη η σκηνική παρουσίαση, σου δίνει την εντύπωση ότι παρακολουθείς video clip. Φωνητικά ήταν καλή αλλά υπήρχαν προβλήματα με τον ήχο στην πρώτη της πρόβα, που διορθώθηκαν στην δεύτερη ερμηνεία της.  Στο Press η συμμετοχή της Αυστραλίας άφησε καλές εντυπώσεις.

 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Jo Duck , Eurovision.tv

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ διάστημα-αστέρια κτλπ παίζει φέτος κακό αυτό για τις χώρες που το επέλεξαν

  2. Το τραγούδι μου πήρε αρκετό καιρό να το συνηθίσω. Εν τέλει κατέληξα ότι δεν είν’ κακό απλώς με ενοχλούσε η σκηνική παρουσία στην εθνική επιλογη.Που ευτυχώς άλλαξε προς το καλύτερο… Φαίνεται εντυπωσιακό και σίγουρα με τα κατάλληλα πλάνα τα εφέ κι τα γραφικά θα φαίνεται ακόμα πιο ωραίο με τη τηλεοπτική κάλυψη! Μπράβο Αυστραλία! Φωνητικά εξαιρετικη όπως πάντα! Άλλη μια πρόκριση για τη χώρα και πιστεύω ότι θα βρεθούν πολύ ψηλότερα από πέρυσι ( αισχρό το περυσινο). Ενδεχομένως να πλησιάσουν τη δεκάδα αλλά δε νομίζω να μπουν σε αυτή.

  3. Zero Gravity:Χαίρομαι που θα έχουν τέτοια εντυπωσιακή ουράνια σκηνική παρουσία να εναρμονίζεται πλήρως με το τραγούδι…

  4. Ο μονος λογος για να περασει ειναι επειδη ειναι η Αυστραλια. Μπορει και να κανω λαθος…

  5. Πολύ αστέρι και διάστημα πέφτει. Κακό αυτό για την Σλοβενία η οποία εμφανίζεται πρώτη με αυτή τη θεματολογία και με μια αδιάφορη ερμηνευτικά τραγουδίστρια, κινδυνεύοντας να ξεχαστεί εν τέλει

  6. Ευτυχως ”πεταξε”το φορεμα του εθνικου τελικου που παρεπεμπε σε Ελινα Νετσαγεβα και Αλιονα Μουν και εκανε εκανε κατι διαφορετικο κρατωντας ομως στοιχεια απο τον εθνικο τελικο. Συνιστω να την παιξετε στοχημα οτι περναει τωρα που εχει καλες αποδοσεις χαχα

  7. Όσο και να έχω προσπαθήσει τόσο καιρό, πραγματικά δε βρίσκω κάτι που να με εντυπωσιάζει στη συγκεκριμένη συμμετοχή. Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η κοπέλα έχει τρομερή φωνή! Αλλά όπως όλοι τείνουν να συγκρίνουν συμμετοχές (βλ. Replay – Fuego) έτσι και εδώ δεν μπορώ να μην παραβλέψω τη σύγκριση μεταξύ Zero Gravity – La Forza, όπου προφανώς το δεύτερο κερδίζει με διαφορά.

    Προσωπικά θεωρώ ότι το staging, ενώ είναι ξεχωριστό με το δικό του τρόπο και παραπέμπει στο όλο μήνυμα του τραγουδιού, δεν παύει να μου θυμίζει τσίρκο. Το ίδιο και στον εθνικό τους τελικό. Είναι πολύ κρίμα που απ’ό,τι φαίνεται, όχι μόνο στάθηκε τυχερή η Αυστραλία που βρίσκεται στον 1ο ημιτελικό (κατ’εμέ ο 2ος είναι πολύ πιο δύσκολος, κυρίως λόγω των χωρών που συμμετέχουν εκεί), αλλά για ακόμη μία φορα θα ευνοηθεί από τις επιτροπές… Ας τους αφήσουμε και μια φορά εκτός τελικού, δε θα πάθουν και τίποτα!

    • Μολονότι κρατώ μια επιφύλαξη για το τηλεοπτικό αποτέλεσμα, συμφωνώ απολύτως σε όλα.

    • Δεν αξίζει αυτό το τραγούδι να μείνει εκτός τελικού. Πρώτον δεν είναι καλύτερο από το la forza (κατ εμε) και δεύτερον είναι καιρός στη Γιουροβίζιον να αρχίζουμε να αποδεχόμαστε κ αλλα είδη μουσικής. Αυτό το τραγούδι ανήκει στην εναλλακτική ποπ και έχει μια εξερετικη τραγουδίστρια. Καλύτερα να περάσει αυτό παρά ακόμη μια βαρετή βαλκανική μπαλάντα (βλέπε Σερβία)

      • Βασικά και εγώ αυτό είπα, ότι το La Forza είναι σαφώς καλύτερο, εκτός και αν δεν έγινε κατανοητό από το σχόλιό μου… Τέλος πάντων, όσον αφορά τη ‘διαφορετικότητα’, αυτή την καραμέλα νομίζω ότι είναι καιρός να την πετάξουμε στα σκουπίδια. Δεν εννοώ σε καμία περίπτωση να θάβουμε ό,τι είναι εναλλακτικό και διαφορετικό, αλλά όχι και ό,τι δεν είναι τόσο συμβατικό να το επικροτούμε. Δεν έχει να κάνει με θέμα αποδοχής και νομίζω ότι αυτό έχει ξεπεραστεί σε μεγάλο βαθμό, αλλά με το τι είναι όντως καλό και τι όχι. Σίγουρα πρόκειται για υποκειμενικές έννοιες αλλά πρέπει να γίνεται και ο διαχωρισμός και να μη βαφτίζουμε ό,τι διαφέρει από τα υπόλοιπα ως ‘τέχνη’ ή ‘κουλτούρα’. Εντούτοις συμφωνώ με το σχόλιό σου ότι και το άλλο άκρο (π.χ. Σερβία με μία τυπική βαρετή Βαλκανική μπαλάντα) δεν είναι ό,τι καλύτερο επίσης. 🙂

  8. Σαν ιδέα μου ακούγεται καλή. Αλλά περιμένω πρώτα να το δω πως θα φαίνεται τηλεοπτικά.

  9. αυτό που παρουσίασαν, που μπορέσαμε να δούμε, μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ.. το τραγούδι για μένα πάντως, παραμένει εκνευριστικό.. που έχω και τέτοια ακούσματα.. πολύ κακή αντιγραφή της περσινής θεάς ελίνας από την Εσθονία.. δυστυχώς θα περάσει, μόνο επειδή είναι η Αυστραλία.. αν το έστελνε ο άγιος Μαρίνος, το Μαυροβούνιο, η Τσεχία, θα το είχαμε όλοι για τελευταίο.. τέλος πάντων, σκηνικά πάντως ήταν πολύ όμορφο αυτό που είδαμε, μου άρεσε πάρα πολύ.

  10. Περιμένω και τις άλλες χώρες ελπίζω να μην έχουν όλες τους κοινό θέμα στο background πχ αστέρια και διάστημα, γιατί θα γίνει όπως περισυ που δεν είχε LED οθόνη αλλά μόνο φώτα και σχεδόν οι περισσότερες χώρες του Α’ ημιτελικού είχαν μπλε και μωβ φωτισμούς

  11. Δεν μου αρεσει σαν τραγουδι αλλα η παρουσιαση ηταν εντυπωσιακη.Ευχομαι να μην παει καλα γιατι εκτος οτι με το ζορι σπρωχνουν καθε χρονο την αυστραλια(η οποια κακως παιρνει μερος στον διαγωνισμο επειδη οι σουηδοι θελουν λεφτα και ανταλλαγες στους βαθμους)δεν μας δινει ποτε βαθμους.Για οσους δεν ξερουν δεν ειναι το καναλι εκει οπως εδω λιγοι το βλεπουν και λογω ωρας κοιμουντε οποτε μια στημμενη επιτροπη κανονιζει τα παντα.

  12. Απο τις πιο ωραίες φωνές φέτος, το τραγουδι δεν είναι στα γούστα μου, αλλά η προβα της ηταν άρτια. Ισως θέλει καποιες διορθώσεις το γκελ που κάνουν δεξια κι αριστερά. Περνάει σίγουρα τελικο και στο poll των δημοσιογράφων βρίσκεται μέχρι στιγμής 1η αν δεν κάνω λάθος.

  13. Γιατι δεν περνουν τα μηνυματα μου;;;Τι φασισμος ειναι αυτος;Δεν εβρισα καποιον.

  14. Είχα πει από πολύ νωρίς ότι η Αυστραλία θα διεκδικήσει την πρωτιά. Επιβεβαιώνομαι.

  15. Αν δεν ειχε το ze ze ze ro ro ro θα ηταν νικητηριο!!!!! Το σημειο εκεινο χαλάει πολύ το τραγούδι!!!! Παρολαυτα δυνατη πρόβα!!!!!! Άψογο στησιμο!!!!!!!! Well done!!!!

  16. Από την πρωτη στιγμή που το άκουσα αυτό το τραγούδι με τράβηξε. Έχει ένα τρομερό μαγνητισμό. Οι στίχοι επίσης έχουν ένα υπέροχο νόημα και εναρμόνιζονται με την σκηνική παρουσία. Για μενα θα περάσει στον τελικό και πιστεύω ότι θα είναι και μέσα στις χώρες της δεκάδας… Επίσης η εκδοχή που αναρτήθηκε πριν λίγες ημέρες με το πιάνο την θεωρώ εκπληκτική και θα έλεγα ότι αν διάλεγε αυτή θα τα πήγαινε ακόμα καλύτερα. Όπως και να έχει καλή επιτυχία!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ