EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Σλοβενίας!

Μετά το προγραμματισμένο lunch break, σειρά έχει η πρώτη τεχνική πρόβα για τους Zala Kralj και Gašper Šantl που εκπροσωπούν φέτος την Σλοβενία. Η παρουσίαση τους θυμίζει την αντίστοιχη τους στον εθνικό τελικό. Οι δυο τους κάθονται αντικριστά στο κέντρο της σκηνής, κοντά ο ένας με τον άλλο, ντυμένοι στα άσπρα. Η Zala φοράει μια μπλούζα ζιβάγκο και παντελόνι, ενώ ο Gašper άσπρη μπλούζα και παντελόνι. Υπάρχει έντονη οπτική επαφή, ερωτική θα λέγαμε, μεταξύ τους κατά την διάρκεια της ερμηνείας της Zala ενώ ο Gašper τη συντροφεύει ρομαντικά με την κιθάρα του. Το φόντο χαρακτηρίζεται από άσπρα, μπλε και μωβ χρώματα ενώ αστέρια και νεφελώματα συγκροτούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό. Η Σλοβενία καταφέρνει να παρουσιάσει μια άκρως ερωτική συμμετοχή με πολύ όμορφο τρόπο, η οποία ενισχύεται από τα αρκετά κοντινά τηλεοπτικά πλάνα στα πρόσωπα των δυο. Φωνητικά είναι άψογοι.

 

 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Ana Šantl , Eurovision.tv

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οπτικά είναι πολύ ωραίο και ρομαντικό το θέαμα…Το φόντο πίσω με τα αστέρια και τα σύννεφα είναι εντυπωσιακό τονίζοντας την συναισθηματική ατμόσφαιρα του τραγουδιού…

  2. Απο την αρχη το ειχα ξεχωρισει κ αυτο που ειδα(αν κ περιμενω πιο ολοκληρωμενη την προβα για να βεβαιωθω)μ’αρεσει πολυ.Νεα προταση για Eurovision που ευχομαι να εκτιμηθει!!!

  3. Αυτό το ζευγάρι είναι ό, τι πιο όμορφο έχω δει εσχάτως οπτικά και ηχητικά. Ελπίζω να πάνε εξαιρετικά και να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα της Σλοβενίας διαχρονικά! (ήτοι top 5) Δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ