ΚΥΠΡΟΣ: “Η Τάμτα θα είναι όσο σέξι πρέπει”!

Οι προετοιμασίες της Τάμτα για την εμφάνιση της στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Η ίδια η τραγουδίστρια έχει φροντίσει να μας κρατάει ενήμερους μέσω βίντεο που ανάρτησε  στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube.

Σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η Style Expert που έχει αναλάβει την εμφάνιση της Τάμτα στη σκηνή της Eurovision, έδωσε λεπτομέρειες σχετικά.

Το σύνολο που θα φορέσει η Τάμτα επί σκηνής θα είναι δημιουργία των Δημήτρη Μαστρόκαλου και Γιάννη Ράπτη (των γνωστών Mi- Ro). Η ίδια θα είναι στη σκηνή τόσο σέξι όσο πρέπει για να υπηρετήσει το concept του τραγουδιού καθώς δεν θα πρέπει να διαταραχτεί η ισορροπία μεταξύ σέξι και κλασάτης εμφάνισης.Όσον αφορά τα παπούτσια που θα φοράει η Τάμτα, δεδομένου του γνωστού προβλήματος που αντιμετωπίζει με τη μέση της, έχουμε βρει παπούτσια σε διάφορα ύψη. Τέλος, από την εμφάνιση δε θα λείπει το λευκό χρώμα το οποίο είναι και το χρώμα της νίκης άλλωστε.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Φωτογραφία: Youtube

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατσαίτη στο ενδυματολογικό; Μάλλον μερικοί πρέπει να σταματήσουν να αγχώνονται για τα τούλια της Κατερίνας και να αρχίσουν να αγχώνονται για αυτά που θα δώσουν να βάλει η Τάμτα.

    • Μόνο που της Τάμτα οτιδήποτε και να της δώσουν να βάλει μπορεί να το υποστηρίξει γιατί είναι κομψή σαν παρουσία συν ότι γράφει πολύ καλά στη κάμερα και σε καθηλώνει . Έχει star quality. Βρήκες πάλι να ρίξεις την χολή σου.

      • “Βρήκες πάλι να ρίξεις την χολή σου”.. Βρες μια φορά που έριξα χολή όπως λες. Να κοιτάμε τα ψευδώνυμα πριν απαντήσουμε. Δεν μίλησα άσχημα ούτε για την Τάμτα ούτε για την συμμετοχή της Κύπρου. Το σχόλιό μου ήταν καθαρά πάνω στην φαντασμένη ενδυματολόγο που πήρανε ενώ υπάρχουν ένα εκατομμύριο ενδυματολόγοι με περισσότερο φαντασία και δημιουργικότητα εκεί έξω. Βλέπετε εχθρούς παντού μερικοί εδώ μέσα.

  2. η Ταμτα οτι και να βαλει κερδιζει τον φακο εχει μεγαλο γκελ στην καμερα. θα ηθελα τα φωτα ή τα ρουχα να παιξουνε σε χρωματα λευκο, φουξια και χρυσο. ειναι 3 χρωματα που θα ηθελα πολυ να τα δω σε φωτισμους στην σκηνη. ακουγοντας το τραγουδι μου ερχεται στο μυαλο φωτισμος λευκου χρυσου και φουξια.. μακαρι να εχουνε διαλεξει κατι μοναδικο οπως αξιζει αλλωστε στη Θεα Ταμτα. αληθεια ποτε ειναι η πρωτη προβα της Ταμτα; ποτε φευγει για τελ αβιβ?

    • Λίγο μετά την Κυριακή του Θωμά, λογικά 7 του μηνός ξεκινούν οι πρόβες αφού ο πρώτος ημιτελικός θα γίνει στις 14. Θα παρουσιαστεί και πρώτη, άρα θα είναι και η πρώτη που θα ανέβει στη σκηνή για τα rehearsals και εφόσον θα είναι πρωί θα πρέπει να βρίσκεται από το προηγούμενο βράδυ στο Τελ Αβίβ.

  3. στο σκηνικο της ταμτα υπαρχουν 4 μαυρα κουτια ψηλα σα μπαρες δε μπορω να διακρινω καλα. παντως ειναι εμφανες οτι χορευουνε πανω στη σκηνη και εχουνε 4 μαυρα μεγαλα κουτια. εδω ειναι το προφιλ στο ινσταγκραμ που φαινεται λιγο καλυτερα αν και ειναι πολυ μακρινη ληψη. η ακουστικη της μουσικης εξαιρετικη. ευχομαι η ταμτα να το τραγουδαει καλυτερα απ αυτην που ακουω.

    https://www.instagram.com/p/BwmxxSaFgOO/

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ