OGAE INTERNATIONAL POLL 2019: Οι βαθμολογίες OGAE Ισπανίας & OGAE Κροατίας!

Άλλα δυο σωματεία παραδίδουν τις βαθμολογίες τους για το OGAE International Poll 2019. Το έβδομο κατά σειρά σωματείο είναι ο OGAE Ισπανίας!

Με βάση τη ψηφοφορία 369 μελών του, η τελική δεκάδα του Ισπανικού σωματείου έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  • 1 βαθμός: Μάλτα
  • 2 βαθμοί: Ελλάδα
  • 3 βαθμοί: Αζερμπαϊτζάν
  • 4 βαθμοί: Ρωσία
  • 5 βαθμοί: Νορβηγία
  • 6 βαθμοί: Κύπρος
  • 7 βαθμοί: Ολλανδία
  • 8 βαθμοί: Σουηδία
  • 10 βαθμοί: Ιταλία
  • 12 βαθμοί: Ελβετία

Το επόμενο σωματείο που παραδίδει την βαθμολογία του, είναι ο OGAE Κροατίας. Με βάση τη ψηφοφορία 37 μελών του, η τελική δεκάδα του Κροατικού σωματείου, έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  • 1 βαθμός: Ρωσία
  • 2 βαθμοί: Σουηδία
  • 3 βαθμοί: Ισπανία
  • 4 βαθμοί: Ολλανδία
  • 5 βαθμοί: Ελλάδα
  • 6 βαθμοί: Ιταλία
  • 7 βαθμοί: Αζερμπαϊτζάν
  • 8 βαθμοί: Νορβηγία
  • 10 βαθμοί: Κύπρος
  • 12 βαθμοί: Ελβετία

Η Ελβετία παίρνει τα 2 πρώτα της 12άρια και πλησιάζει την σταθερά πρωτοπόρο, Ιταλία, που μπορεί να μην παίρνει ακόμη ένα «12άρι» αλλά με τους 10 βαθμούς που λαμβάνει  από την Ισπανία και 6 από την Κροατία, διατηρεί σταθερά τη θέση της στην κορυφή του Poll. Καμία αλλαγή δεν παρατηρείται στις θέσεις 2-4 επίσης (Ολλανδία, Ελβετία, Σουηδία) όμως από την 5η θέση φεύγει η Νορβηγία – η οποία κατεβαίνει στην 6η θέση – και τη θέση της παίρνει η Κύπρος. Η Ελλάδα παραμένει στην 7η θέση με 21 βαθμούς.

Μετά από τις βαθμολογίες οκτώ εκ των 44 σωματείων που ψηφίζουν φέτος στον OGAE International Poll η κατάταξη διαμορφώνεται ως εξής:

  1. Ιταλία 82 βαθμοί
  2. Ελβετία 70 βαθμοί
  3. Ολλανδία 58 βαθμοί
  4. Σουηδία 44 βαθμοί
  5. Κύπρος 41 βαθμοί
  6. Νορβηγία 39 βαθμοί
  7. Ελλάδα 21 βαθμοί 
  8. Ρωσία 19 βαθμοί
  9. Αζερμπαϊτζάν 17 βαθμοί
  10. Ισλανδία 14 βαθμοί
  11. Δανία 12 βαθμοί
  12. Ισπανία 12 βαθμοί
  13. Πολωνία 7 βαθμοί
  14. Πορτογαλία 7 βαθμοί
  15. Βέλγιο 6 βαθμοί
  16. Σλοβενία 5 βαθμοί
  17. Γαλλία 4 βαθμοί
  18. Μάλτα 4 βαθμοί
  19. Βόρεια Μακεδονία 1 βαθμός
  20. Άγιος Μαρίνος 1 βαθμός

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για τις υπόλοιπες ανακοινώσεις των δεκάδων των σωματείων OGAE! 

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.. Ειδικά η ψηφοφορία της Ισπανίας είναι πολύ σημαντική μιας και είναι πολλά τα μελη που ψήφισαν.. Φαίνεται ότι τα τραγούδια έχουν αποκτήσει ένα fanbase το οποίο θα τα υποστηρίξει αν η σκηνική παρουσία είναι καλή.. (πάθαμε και μάθαμε χεχε… Επί τη ευκαιρία εδώ είναι μια πρόβα της Κατερίνας από ένα στορυ της ερασμιας μαρκιδη.. https://youtu.be/1Nw0gTEYwU8

  2. Ευχαριστούμε και τα δύο σωματεία!!
    Στα πολύ θετικά ότι ως ώρας έχουμε ψηφιστεί από όλα τα σωματεία πλην Γερμανίας και Γαλλίας…
    Το φαβορί- Ολλανδία- σα να μένει λίγο πίσω αλλά θεωρώ (σχεδόν) απίθανο να μη κερδίσει το Μάη όπως απίθανο θεωρώ να κερδίσει η Ιταλία η η Ελβετία.

  3. Για ποιον λόγο ψηφίζεται η Νορβηγία και η Σουηδία τόσο πολύ δεν το καταλαβαίνω. Ειδικά η Νορβηγία που έχει και πιο αδύναμο τραγούδι από την Σουηδία (που θα ψηφιστεί και από τις επιτροπές) δεν βλέπω να παίρνει καλύτερη θέση από την 13η αν περάσει στον τελικό.

    • Συμφωνώ με αυτό που λες, όσον αφορά το κομμάτι της Νορβηγίας, για τον λόγο ότι υπάρχει ο yolkίστας, που δεν έχει κανένα ενδιαφέρον! Γενικά όμως το κομμάτι της Νορβηγίας είναι πολύ ωραία μουσικά, προσωπικά αυτό θεωρώ! Το κομμάτι της Σουηδίας να σε πω την αλήθεια, μου φάνηκε πολύ τύπου χρόνων 2000-2005. Δεν ξέρω γιατί έχει αποκτήσει μεγάλη απήχηση!

  4. Ούτε ένα 12αρι στην Ρωσία αν και αναμενόμενο προσπαθούν να ρίξουν και να μειώσουν τον Sergey με κάθε ευκαιρία αλλά δεν θα τους περάσει .

    • Ετοιμάσου για Άμστερνταμ η Ζυριχη του χρόνου καθώς Ολλανδία και Ελβετία είναι οι δυο πιθανές νικήτριες.Η Ρωσία γύρω στην 4η-6η θέση θα είναι.

      Η Γερμανία θα δώσει βαθμούς στην Ελλάδα στο τελικό.

    • απλα εσυ εθελοτυφλεις… 😉 οσο καλα και να παει τοπ5 δεν πιανει με τιποτα… τον ουρανο με τα αστρα να κατεβασει ο φωκας, το συγκεκριμενο τραγουδακι ειναι μαπα. ο κροατης ειναι κλασεις καλυτερος τραγουδιστης και κατ εμε αν ειχαν ιδιο budget ακλαφτος θα πηγαινε ο σεργκει! γενικα καλη καρδια…!!! 🙂

      • Αν δεν νικήσει ο Sergey θα είναι επειδή οι κριτικες επιτροπές θα τον σαμποτάρουν όπως και την άλλη φορά και θα επιβεβαιώσουν ότι η eurovision είναι ένα gay party

      • Thunder and lighting and its getting exciting φιλε μου επειδη οι κριτικες επιτροπες δεν θα ψηφισουν το ρωσο ειναι γκει παρτυ?τι λες?μωρε λυσσα που εχεις,μηπως εισαι συγγενεις του σεργκει?χωνεψε το επιτελους δεν εχει τραγουδι για νικη.χωνεψε το.
        Η Ρωσια φετος βασιστηκε στην επιτυχια του 16,νομιζαν οτι εχουν στο τσεπακι τους τους ψηφους του κοινου και εκαναν μια απελπισμενη κινηση γραφοντας μπαλαντα μπας κ τους ψηφισουν οι επιτροπες αλλα τους βγηκε στην γωνια ο ολλανδος.
        Δεν υπαρχει θεμα συγκρισεως ρωσου ολλανδου.Το τραγουδι του ολλανδου ειναι σημερινο ακουσμα ενω του ρωσου βγαλμενο απο 90s.
        Απο την πρωτη στιγμη που ακουσα οτι συνθετης της επικης μπαλαντας ειναι ο Κοντοπουλος ηξερα οτι θα ειναι πατατα

      • @Thunder and lighting and it’s getting exciting. ..Λες για gay party, αλλά γνωρίζεις ο Σεργκέι τι είναι? ?? Για ψάξε καλύτερα. ..

      • @Nikolas
        Ότι δεν είναι φέτος η Ρωσία το μεγάλο φαβορί (εως τώρα) για νίκη ισχύει.
        Πάντως για να λέμε τα πράγματα ως έχουν, το τραγούδι που ερμήνευσε ο Sergey το 2016 ήταν των ίδιων συνθετών και ήταν κι αυτό 90s και στο κοινό σάρωσε λόγο της παρουσίασης. Οπότε ας περιμένουμε μέχρι να αρχίσουν οι πρόβες και βλέπουμε…

    • Ίσως αν ασχολούμασταν με διαγωνισμό με τραγούδια για soundtrack ταινίας της Disney να πήγαινε καλύτερα. Για την ώρα η όγδοη θέση είναι και πολύ του, όπως κ η δεύτερη θέση στα στοιχήματα φυσικά.

      • Η Ντίσνεϊ έχει βγάλει αριστουργήματα από τα soundtrack της, αυτό ακόμα και σε αυτή την κατηγορία θα έβγαινε εκτός 10αδας

    • Εγώ προτιμώ να κερδίσει η Ρωσία παρά η Ολλανδία… Ο Sergey φέτος έχει μακραααν την καλύτερη φωνή! Τέλος πάντων, εγώ ψηφίζω Ρωσία, Ελλάδα και Κύπρο φέτος, μιας που θα είμαι Τελ Αβίβ…

    • Προσωπικά και που είναι εντός δεκάδα των ogae το θεωρώ κατόρθωμα αν και προφανώς οφείλεται στο όνομα του Lazarev( που κι εμένα μου είναι συμπαθής σαν προσωπικότητα)και όχι τόσο στο τραγούδι.
      Κακά τα ψέματα το 2016 ήταν το απόλυτο φαβορί και είχε μαζική αποδοχή από eurofans, odds και polls και πάλι δεν κατάφερε να κερδίσει λόγω επιτροπών.
      Με ένα τραγούδι σα το φετινό που ναι μεν δε το λες κακό αλλά παρά είναι αδιάφορο για νίκη δε νομίζω να καταφέρει κάτι καλύτερο από την 4η θέση. Ακόμα και παπάδες να (ξανά) κάνει ο Φωκάς. Πάντως αν το τραγούδι αυτό ήταν μιας οποιαδήποτε άλλης χώρας θα αποτελούσε ερωτηματικό η πρόκριση της από το δυνατό δευτερο ημιτελικό.Θεωρω ότι εκτός απροόπτου θα πάμε Άμστερνταμ του χρόνου.
      Ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό για τη φετινή συμμετοχή της Ρωσίας…”Ρουβάς 2009″! Μια θέση μεταξύ 4ης-7ης είναι πιο ρεαλιστική….

    • Φίλε απλά πρέπει να καταλάβεις ότι σαν τραγούδι δεν άρεσε ιδιαίτερο στον κόσμο. Κανείς δεν νοιάζεται να ρίξει τον Σεργκέι, ειδικά μέλη του ogae που είναι χρόνια φανς του θεσμού.

      • Α ώστε δεν νιαζεται κανείς να ρίξει τον Sergey το βρήκες…….Το είδαμε το 2016

  5. Η Ιταλία λογικά θα κερδίσει το poll από ότι φαίνεται το Μάιο όμως θα το πάρει η Ολλανδία (ελπίζω )

    • Το poll δεν λέει τίποτα.
      Το 2008 έβγαλε νικήτρια την Σουηδία (18η στον τελικό).
      Το 2017 που η Πορτογαλία έκανε ρεκόρ βαθμών (758) την έδειχνε 6η.

      Ολλανδία-Ελβετία οι δυο πιθανές νικήτριες οι κεντρική Ευρώπη θα ψηφίσει μαζικά αυτές τις 2.

  6. Μπράβο Και στις δύο χώρες που πάνε αρκετά καλά στην ψηφοφορία ελπίζω το Μάιο να το πάρει η Ολλανδία!! Πάντως στην ισπανική τηλεόραση έδωσε συνέντευξη ο Φωκάς και όταν ρωτήθηκε για την Ελλάδα είπε ότι θεωρεί πως η Κατερίνα μπορεί να κερδίσει την Eurovision δε ξέρω αλλά όταν το ακούς αυτό από έναν νικητή της Eurovision έχει άλλη βαρύτητα!!!

  7. Δεν καταλαβαινω γιατι αρεσει τοσο πολυ το εκκλησιαστικο τραγουδι που εστειλε η Σουηδια που ειναι και φουλ στο autotune.

  8. Για την Ισπανία συμφωνώ με το 12 το 10 το 8 το 7 το 6 το 5 το 4 και το 2 για την Κροατία συμφωνώ με το 12 το 10 το 8 το 6 το 5 το 4 το 3 το 2 και το 1

  9. Έχετε ακούσει τον ελβετο να λέει live το τραγούδι στο Άμστερνταμ ; Το είπε χάλια . Αν το πει τόσο χάλια και στη eurovision σιγά μη νικήσει…

  10. Το πιο πιθανό είναι να νικήσει η Ολλανδία και είναι το αγαπημένο μου αλλά κατά βαθός θέλω να νικήσει ο Σεργκέι. Του άξιζε να νικήσει το 2016 και ελπίζω (σκηνίκης παρουσίας εξαρτουμένου) ότι οι επιτροπές και το televoting θα τον στηρίξουν εξίσου.

  11. το ότι ψηφίζεται από τα σωματεία η Σουηδία πραγματικά με ξεπερνάει.. κάτι μου λέει ότι ο κόσμος που θα ψηφίσει θα της δώσει ό,τι και πέρσι.. μάλλον οι φανς των σωματείων ψηφίζουν ως επιτροπές, για γλείψιμο το κάνουν χαχαχα! το λέω χαριτολογώντας, αλλά το εννοώ.. Νορβηγία μακράν το πιο υπερτιμημένο τραγούδι.. οκ μαζί με τη Σουηδία.. αν και συγκρίνοντας τα, θεωρώ της νορβηγίας καλύτερο.. οι απόψεις του Φωκά έχουν τρομερή βαρύτητα.. θυμάμαι τί έλεγε τότε με τη τζαμάλα την ουκρανή και τον πορτογάλο.. όπως και να το κάνουμε έχει αντίληψη..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ