Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή της Γερμανίας στη Eurovision 2019!

Η Γερμανία θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2019 από τις S!sters και το τραγούδι «Sister», σε σύνθεση και στίχους των Laurell Barker, Tom Oehler, Marine Kaltenbacher και Thomas Stengaard.

Οι S!sters είναι ένα μουσικό ντουέτο από το Ανόβερο της Γερμανίας. Αποτελούνται από τις Laurita Spinelli και Carlotta Truman.

Η Truman γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1999 και κατάγεται από το Ανόβερο. Έχει ήδη στο ενεργητικό της πέντε Γερμανικά Rock & Pop βραβεία. Η ενασχόληση με τη μουσική ξεκίνησε στα 12 της χρόνια. Το 2014, συμμετείχε στο Papenburg Festival που διοργάνωσε το NDR 2 μαζί με το συγκρότημα Revolverheld. To φεστιβάλ παρακολούθησαν 25.000 θεατές! Την ίδια χρονιά, ήταν μία εκ των φιναλίστ του talent show “The Voice Kids” της Γερμανίας.

Η Laurita Spinelli (πραγματικό όνομα Laura Kästel)  γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 1992. Προέρχεται από τον δήμο Königsau της περιοχής Rhineland-Palatinate της Δυτικής Γερμανίας. Η περιοχή αποτελεί το 7ο πολυπληθέστερο Γερμανικό κράτος. Ωστόσο, η Spinelli πλέον ζει στο Wiesbaden. Το 2002, συμμετείχε στον παιδικό διαγωνισμό τραγουδιού του κρατικού καναλιού ZDF κερδίζοντας τη πρώτη θέση. Αφού ολοκλήρωσε το σχολείο, η Laurita ξεκίνησε να ασχολείται με τη συγγραφή των δικών της τραγουδιών ενώ παράλληλα ξεκίνησε να εργάζεται ως back-up vocalist στο The Voice Germany. Πλέον, συνεργάζεται με τη Lena (νικήτρια της Eurovision 2010) κάνοντάς της φωνητικά ενώ ετοιμάζει τη κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού δίσκου.

Το 2019, οι δύο τραγουδίστριες συνεργάστηκαν για τις ανάγκες του Γερμανικού τελικού για τη Eurovision, δημιουργώντας το ντουέτο S!sters. Με το τραγούδι τους “Sisters” θα εκπροσωπήσουν τη Γερμανία στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Πηγές Φωτογραφίας: (1) Thomas Bartilla |(2)  NDR / Christoph Pellander, SpotOn

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά το περσινό αριστουργημα η Γερμανία θέτει ξανά υποψηφιότητα για bottom 5.
    Το τραγούδι δε με ενοχλεί ιδιαίτερα αλλά το θεωρώ πολύ αδιάφορο. Σκηνικά επίσης περνάει αδιάφορο και φωνητικά η ξανθιά κοπέλα νομίζω χρειάζεται λίγη δουλίτσα. Το έχω γύρω στη 35η θέση της κατάταξης μου.
    Αγαπημένες συμμετοχες:2010/2011/2012/2014/2015/2018
    Πρόβλεψη: 22η-26η θέση στον τελικό.

  2. Συγγνώμη που θα το πω αλλά είναι χάλι. Μετά την περσινή συμμετοχή (που δεν ήμουν και ένθερμος υποστηρικτής) νόμιζα είχαν βρει τον δρόμο τους, αλλά μάλλον πεθύμησαν τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Πραγματικά δεν βρίσκω κάποιον λόγο να το ψηφίσει κάποιος, ούτε απ το κοινό, ούτε απ’ τις επιτροπές. Δεν θα σοκαριστώ αν τερματίσει τελευταίο με το απόλυτο 0.
    Καλή τύχη!

  3. Συμπαθητικές, αλλά κλισέ στίχοι, μηνύματα κλπ…
    Νομίζω ότι ούτε οι επιτροπές, ούτε και το κοινό θα το εκτιμήσουν…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ