Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στη Eurovision 2019!

O Άγιος Μαρίνος θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2019 από τον Serhat και το τραγούδι «Say Na Na Na», σε σύνθεση και στίχους του ιδίου.

Ο Ahmet Serhat Hacıpaşalıoğlu, γνωστός απλώς και ως Serhat, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, στις 24 Οκτωβρίου 1964.

Εκτός από δημοφιλής τραγουδιστής, εργάζεται επίσης και ως τηλεοπτικός παρουσιαστής και παραγωγός. Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε το 1994 με την ίδρυση της εταιρίας End Productions. Έχοντας αναλάβει τη παραγωγή και την παρουσίαση της Τουρκικής εκδοχής του τηλεοπτικού παιχνιδιού “Jeopardy!” (“Riziko”), o Serhat το 1995 παρέλαβε το βραβείο του Παρουσιαστή της Χρονιάς, στα τηλεοπτικά βραβεία της Τουρκίας.

Ακολούθησαν στη πορεία και άλλες τηλεοπτικές εκπομπές ανάμεσα στις οποίες και το “Kalimerhaba” το οποίο συμπαρουσίασε με την Ελληνίδα ηθοποιό Κατερίνα Μουτσάτσου. Η δισκογραφία μπήκε στη ζωή του το 1997 με τη κυκλοφορία του δίσκου “Rüya-Ben Bir Daha”. Σταθμός στη μουσική του καριέρα θεωρείται η συνεργασία του με την Vikror Lazlo (παρουσιάστρια της Eurovision 1987) στο τραγούδι “Total Disguise”, το οποίο γνώρισε τεράστια εμπορική και ραδιοφωνική επιτυχία παγκοσμίως.  Το 2009, ο Serhat σχημάτισε τη δική του ορχήστρα (Caprice the Show) ξεκινώντας την οργάνωση μουσικών event. Από το 2014 ταξιδεύει ανά την Ευρώπη και την Αμερική – ανάλογα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις – έχοντας όμως σαν μία πιο μόνιμη βάση πλέον τη Γερμανία. Το 2016, συμμετείχε στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision εκπροσωπώντας τον Άγιο Μαρίνο με το τραγούδι “I Didn’t Know”.

Πηγές Φωτογραφίας: (1) Eurovision.tv | (2) KLAUS ROETHLISBERGER

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το φετινό μου guilty pleasure! Είναι πολύ πιασαρικο και ανεβαστικο αλλά σαφώς το αντιλαμβάνομαι μόνο σαν joke entry! Ο άγιος Μαρίνος βρίσκεται μέσα στην 20αδα μου και πραγματικά θα χαρώ αν προκριθεί. Το 2016 με ένα πιο αδύναμο τραγούδι ο serhat έφτασε ως την 12η θέση εμφανιζόμενος ανάμεσα στα φαβορί του ημιτελικού,σε ένα ημιτελικό πολύ πιο δυνατό από τον φετινό! Σε συνδυασμό με την 17η θέση εμφάνισης νομίζω ότι ο άγιος Μαρίνος βρίσκεται πολύ κοντά στη δεύτερη πρόκριση του…
    Αγαπημένες πρόσφατες συμμετοχες:2011/2013/2014
    Πρόβλεψη: νομίζω θα περάσει οριακά (8η-10η θέση) κυρίως λόγω televoting αλλά στο τελικό θα βρεθεί στο bottom5

  2. Δε μου αρέσει.
    Καθόλου όμως.
    Με όλο το σεβασμό, μου βγάζει κάτι το… (πως να το πω τώρα για να μη γίνω κακός)… μη σοβαρό (πέρα από τη μουσική του σύνθεση που δεν είναι καθόλου του γούστου μου).
    Αλλά οκ, γούστα είναι αυτά, σε άλλους αρέσει.

    Αυτό όμως που δε μπορώ να καταπιώ με τίποτα είναι η προσπάθεια συγκεκριμένων “κύκλων” (“διαμορφωτών κλίματος” -κάποιοι τους λένε “influencers”), να δημιουργήσουν κλίμα ότι και καλά αυτό το πράμα είναι πολύ πιθανό να περάσει στον τελικό!!!
    Το ακόμα χειρότερο δε, είναι ότι τελικά αυτοί οι “διαμορφωτές κλίματος” να πετύχουν το σκοπό τους και να καταφέρει να περάσει.

    #40/41

    Μόνο στο ντεμπούτο τους το 2008 μου άρεσε η συμμετοχή τους. Μετά, το απόλυτο χάος.

  3. Mία βλακώδης υποψία τραγουδιού που δεν θα μπορούσε να επιβιώσει εν έτει 2019 πουθενά αλλού παρά μόνο στη Eurovision.

  4. Ανήκει στην κατηγορία “So bad, it’s good”. Κάτι η γραφική ρετρό παρουσία του Serhat και της συμμετοχής, κάτι η τρολ διάθεση του Σαν Μαρίνο γενικά, κάτι ότι ο Serhat έχει μια creepy συμπαθητικότητα, κάτι ότι στους ημιτελικούς οι ψήφοι είναι πιο χαλαροί και πολλές joke συμμετοχές τις βλέπουμε να περνάνε και να πατώνουν συνήθως στον ημιτελικό, κάτι το ότι πρώτος ημιτελικός αφήνει χώρο για προκρίσεις μη αναμενόμενες, μπορεί και να περάσει. Εδώ το τρις χειρότερο “I didn’t know” του 2016 κόντεψε να περάσει βγαίνοντας 12ο στα 18 (πολύ μακριά βέβαια από το 10ο αλλά και πάλι). Το γεγονός ότι εμφανίζεται τελευταίο με ένα παρτυ ντίσκο κομμάτι σε έναν ημιτελικό με πολύ εναλλακτικότητα ίσως αυξάνει τις πιθανότητες του.

    Δεν θα ξαφνιαστώ αν περάσει ούτε θα εκνευριστώ. Έχω δει να περνάνε “τέρατα” και να μένουν κομματάρες έξω.

  5. Νταξει, σαν joke entry το αντιμετωπίζω προσωπικά, δεν εχω να του προσαψω κατι. Καλύτερο απο του 2016, και εφοσον εκεινο εφτασε μεχρι την 12η θεση του ημιτελικου, ειναι πολυ πιθανον φετος να παει τελικο μετα απο 5 χρονια (λογω και της θεσης εμφανισης )
    Καλη επιτυχια!

  6. Σταματήστε επιτέλους εσύ και ο Thunder να βγάζετε χολή συνέχεια γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει .Κατάλαβες βλαχαρα???

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ