ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Ακούστε την τελική version του “Run with the Lions”!

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε η τελική έκδοση του “Run with the Lions“, του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Λιθουανία στον διαγωνισμό της Eurovision 2019. Το τραγούδι έχει υποστεί αλλαγές τόσο στη σύνθεση του όσο και στα φωνητικά.

Ο Jurijus ταξίδεψε στην Ελβετία στις αρχές Μαρτίου για να συναντηθεί με τους τραγουδοποιούς Ashley Hicklin, Eric Lumiere και Pele Loriano. Ο τραγουδιστής δήλωσε σε συνέντευξή του, στο LRT, ότι μαζί άκουγαν το τραγούδι και πραγματοποίησαν τις αλλαγές.

“Είναι επαγγελματίες υψηλού επιπέδου – συζητούσαμε πριν από κάθε ηχογράφηση, κάθε λέξη του τραγουδιού – τι σημαίνει, να μεταδώσει το συναίσθημα. Είναι σημαντικό για αυτούς πώς αισθάνεται ο καλλιτέχνης. Δεν είναι μυστικό ότι όλα κοστίζουν, τίποτα δεν είναι δωρεάν, αλλά τα χρήματα είναι ένα τρίτο ή τέταρτο πράγμα. Είναι πιο σημαντικό για αυτούς πώς αισθάνεται ο καλλιτέχνης  καθώς τραγουδάει. Εξετάσαμε τι μπορεί να βελτιωθεί.

Μπορείτε πραγματικά να περιμένετε ένα νέο ήχο. Φτιάξαμε εκ νέου το μεσαίο κομμάτι του τραγουδιού και θα είναι πολύ πιο ισχυρό. Οι άνθρωποι έχουν πολλά να πουν για μας. Αν και μου λένε να μην διαβάσω τα σχόλια, τα διαβάζω ακόμα. Οι άνθρωποι στα σχόλια και οι θεατές είπαν ότι το τραγούδι δεν έχει καμία εξέλιξη, γι ‘αυτό συζητήσαμε με τους τραγουδοποιούς τι άλλο μπορούμε να κάνουμε.”

[Συνδεθείτε με το λογαριασμό του Facebook για να ακούσετε ολόκληρο το τραγούδι]

Σε δηλώσεις τους οι συνθέτες του τραγουδιού “Run With The Lions”, έχουν εκφράσει ότι ο Jurij Veklenko θα μπορούσε να κερδίζει το διαγωνισμό. Συγκεκριμένα ο Ashley Hicklin είπε: “Ο Jurij μπορεί να γίνει ο πρώτος Λιθουανός νικητής αυτού του διαγωνισμού με αυτό το τραγούδι – πιστεύουμε σε αυτόν πάρα πολύ. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν θα αγαπούν μόνο τη φωνή του, αλλά και όλα όσα σχετίζονται με αυτόν”.

Πείτε μας σας άρεσε η τελική version της λιθουανικής συμμετοχής;

Η Λιθουανία θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στις 16 Μαΐου 2019, στην 12η θέση εμφάνισης.

Τι τύχη πιστεύετε θα έχει φέτος το “Run with the Lions“;

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προσωπικά είναι από τα αγαπημένα μου τραγούδια για τον φετινό διαγωνισμό.Να περάσει στον τελικό παίζει να κερδίσει ποτέ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ