Eurovision 2019: Τα Europarty που περιμένουμε μέσα στον Απρίλιο!

Κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Απρίλιος είναι ο μήνας των Europarty, όπου όλοι περιμένουμε να ακούσουμε τις live εκτελέσεις των εκάστοτε συμμετοχών. Την όμορφη αυτή παράδοση που ξεκίνησε ο OGAE Netherlands πριν από 11 χρόνια, τα τελευταία χρόνια ακολούθησαν και άλλα σωματεία. Συγκεκριμένα OGAE UK, OGAE Latvia, OGAE Spain, OGAE Russia, OGAE Israel καθώς και άλλα OGAE σωματεία ανά περιστάσεις διοργανώνουν μοναδικές βραδιές κάθε χρόνο που πλέον ο όρος Europarty είναι θεσμός!

Ωστόσο, μιας και το Ισραήλ είναι η διοργανώτρια χώρα για φέτος, το Israel Calling ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί (έπειτα από 3 συνεχόμενα χρόνια) για ευνόητους λόγους. – To Israel Calling είναι ένα promo event που γίνεται τον Απρίλιο με την πλειοψηφία των εκάστοτε διαγωνιζομένων να λαμβάνουν μέρος. Οι καλλιτέχνες έρχονται στην πόλη του Τελ Αβίβ για 4 ημέρες συνολικά, όπου κάνουν μια σειρά από δραστηριότητες. Διαγωνιζόμενοι και δημοσιογράφοι από όλη την Ευρώπη καταφθάνουν στο Ισραήλ για ένα μεγάλο Eurovision promo show! Το ετήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει ταξίδια σε ολόκληρο το Ισραήλ, κοινή συνέντευξη Τύπου με τα τοπικά και ξένα μέσα ενημέρωσης και δενδροφύτευση στο «Eurovision Song Contest Forest» στο «Δάσος του Προέδρου» μαζί με το Εβραϊκό Εθνικό Ίδρυμα. – Όπως αναφέρθηκε όμως, αυτό φέτος δεν έχει νόημα…μιας και η καρδιά της Eurovision χτυπά ήδη στο Τελ Αβίβ!

Όσον αφορά τα Eurovision parties το πρόγραμμα για τον Απρίλιο έχει ως εξής:
  • 05/04/2019 Amsterdam Calling 2019
  • 06/04/2019 Eurovision in Concert (Amsterdam)
  • 12/04/2019 Eurovision PreParty Riga
  • 14/04/2019 London Eurovision Party
  • 19/04/2019 Welcome PrePartyES 2019
  • 20/04/2019 Eurovision PrePartyES (Madrid)
  • 24/04/2019 Moscow Eurovision Party

Αξίζει να αναφερθεί πως με πολύ αγωνία αναμένεται το πρώτο Europarty της χρονιάς στο Amsterdam. Και αυτό, καθώς η δική μας εκπρόσωπος Katerine Duska θα είναι εκεί για να ερμηνεύσει ζωντανά για πρώτη φορά τη συμμετοχή της Ελλάδας! Ο OGAE Greece θα βρίσκεται στην Ολλανδία για να δώσει δυναμικό ”παρών” και να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το Eurovision in Concert 2019!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece!

OGAE Greece Team


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούςEuroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όλους όσους αγαπάνε το θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραιο θα ηταν να δουμε εστω δοκιμαστικα και ενα Europarty στη Θεσσαλονικη. Φυσικα σε συνεννοηση με σωματεια Βαλκανιων. Θα μπορουσε να τραβηξει κοσμο και απο Καυκασο και Ισραηλ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ