To making of της ελληνικής postcard!

Η ελληνική postcard γυρίστηκε στο Ισραήλ και η Katerine Duska «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την κίνησή της και το σύνολο που επέλεξε να φορέσει.

Συγκεκριμένα, η Katerine Duska φόρεσε ένα λευκό σύνολο, καθώς οι διοργανωτές ήθελαν μονοχρωμία.

Έτσι, η Katerine Duska περιβάλλεται από χορεύτριες με κόκκινα ρούχα.

Η ελληνική postcard θα έχει ως θέμα της τη σύγχρονη εικόνα του Ισραήλ, το οποίο θα φιλοξενήσει την 64η Eurovision στις 14, 16 και 18 Μαΐου.

Η Katerine Duska, μετά το Τελ Αβίβ, θα μεταβεί στο Άμστερνταμ για το Eurovision In Concert (6 Απριλίου), αλλά και στη Μαδρίτη (19-20 Απριλίου).

Η Ελλάδα διαγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό (14 Μαΐου).

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2019 στον OGAE Greece.


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γνωριζει κανεις εαν την επιμελεια της postcard την εχει εξ ολοκληρου ή μερικως η ελληνικη αποστολη; για ακομα μια φορα εκπεμπει μια ιδιαιτερη αισθητικη που ευχομαι να δουμε και επι σκηνης!

  2. Και ωραίο σύγχρονο τραγούδι έχει, και φωνάρα έχει, και γλυκιά είναι, και προσγειωμένη είναι, και να μιλήσει ξέρει, και επικοινωνιακή είναι, και ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ εκτελεί και το πρόμο της θα κάνει και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και από κανέναν πρώην εκπρόσωπο μας η Κατερινα Ντούσκα. Ναι αυτή που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της, η κουλτουριάρα, αριστερή. συριζαία, μίμος της Winehouse, που δεν κάνει για Γιουροβίζιον.

  3. Εδώ είναι Eurovision. Όχι Πολιτικοβίζιον. Και δεν έχει σημασία ποιο κόμμα υποστηρίζει ο εκπρόσωπος μας και αν είναι αριστερός ή δεξιός γιατί τα πολιτικά δεν έχουν θέση στην Eurovision.

  4. Πάντως στο oddschecker η Κατερίνα πέρασε την ταμτα και ήδη είμαστε στην 7η θέση στα στοιχήματα.

  5. Παιδια υπαρχει ενα υπεροχο βιντεο στο youtube
    Η ερμηνεια του better love μπειτε να το δειτε

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ