ΜΑΛΤΑ: Η Michela Pace δεν θα εμφανιστεί σε κανένα pre-party της Eurovision!

Ηεκπρόσωπος της Μάλτας στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, Michela Pace, ανακοίνωσε ότι ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις της στα pre-party της Eurovision που θα διεξαχθούν σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης.

Η οργανωτική ομάδα του Eurovision in Concert, που θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ στις 6 Απριλίου, επιβεβαίωσε σήμερα ότι η Michela Pace δεν θα πάρει μέρος στο γεγονός. Η Michela Pace δεν θα εμφανιστεί ούτε στο London Eurovision Party στις 14 Απριλίου. Όλα αυτά έρχονται τη στιγμή που η Μάλτα παίζεται σε ψηλή θέση στα στοιχήματα (9η θέση αυτή τη στιγμή).

Οι λόγοι της ακύρωσης των εμφανίσεών της είναι ότι η Μαλτέζα τραγουδίστρια θέλει να επικεντρωθεί στις πρόβες της για τη Eurovision 2019.

Πιστεύετε ότι η μη εμφάνισή της στα pre-parties θα επηρεάσει τη στάση των fans απέναντι στο τραγούδι της;

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αδιάφορο τελείως..και ταυτόχρονα εκνευριστικό που το έχουν βάλει στις διαφημίσεις και όταν θες να ακούσεις π.χ. της Ελλάδας σου πετάγεται αυτό..έλεος.σιγά το song..δε νομίζω ότι θα επηρεαστεί ιδιαίτερα..εξάλλου οι επιτροπές ξέρουμε ότι πλασάρουν πάντα ψηλά τη Μάλτα δυστυχώς.. neext..

  2. Καλά κάνει για να μην κάψει το τραγούδι της . Αυτό έκανε πέρυσι η Φουρέιρα και της ψιλό έκανε κακό. Στις τελευταίες βδομάδες είχε τραγουδήσει το fuego σχεδόν πάντου και το ψιλό έκαψε το κομμάτι. Το υπερβολικό promotion δεν είναι πάντα καλό

  3. Απλά έχω την εντύπωση ότι η Μάλτα δεν είναι έτοιμη για μια live εμφάνιση προς το παρόν. Παιδιά γιατί η Ισλανδία ανεβαίνει τόσο πολύ στα στοιχήματα πάνω που είχε αρχίσει να πέφτει; όπως και η Ελλάδα τι έπαθε και έχει πτωτικές τάσεις;

  4. Δε ξέρω γιατί αλλά μου βγάζει “dance alone” vibes αυτή η συμμετοχή….
    Radio friendly κομμάτι με μεγάλη απήχηση και υψηλά στα στοιχήματα που το Μάη δε καταφέρνει λόγω άθλιου λάιβ και σκηνικής παρουσίας καν να προκριθεί….
    Θα δείξει…

  5. Όχι ρε γαμωτι… γιατί μας το κανε αυτό? Πάει η χαρά του τριημερου. Όλα κατερρευσαν μετά από αυτή τη δυσαρεστη είδηση. MICHELA ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ? :p

    • Γιατί το τραγούδι της δεν είναι καθόλου ιδιαίτερο… Ολλανδία Ρωσία Ιταλία Ελβετία Μάλτα έχουν πολυ καλύτερα….

    • Thunder and lighting its getting exciting θα τα πουμε το μαιο λοιπον.οι δυο λογοι που η κυπρος απολαμβανει καλη θεση στα στοιχηματα ειναι η δευτερη θεση που πηρε περυσι και το εκκεντρικο βιντεοκλιπ που ξετρελανε τους γκει.το τραγουδι πολυ μετριο

  6. Τι 6η τι 7η τι 12η;;; Όλα το Μάιο θα κριθούν. Και η Βουλγαρία πέρσι τέτοια εποχή ηταν 2η κ ειδαμε π κατέληξε

    • Φαντάζομαι αρχές Απριλίου δε ξέρω έτσι έγινε πέρσι τωρα τι να σου πω θα σε γελάσω πάντως κακά τα ψέματα η σειρα εμφανισης ειναι πάρα πολύ σημαντική αν και νομίζω ότι η Ελλάδα θα μπει τελευταία αν γίνει αυτο τότε 90% έχουμε περάσει βέβαια υπάρχει η πιθανότητα η Κύπρος να ανοίξει τον ημιτελικό και δε θα είναι και τόσο καλό αλλά νομίζω πως η Κύπρος θα περάσει σίγουρα

    • Φίλε Γιάννη η σειρα θα ανακοινωθει μεταξυ 27 Μαρτιου ( αυριο) και 5 Απριλιου
      Καθε χρονο τοσο περιπου ανακοινωνεται οποτε υποθετω οτι και τωρα δεν θα αλλαξουν κατι

  7. Xalarwste me ha stoixeimata,, mexri tis prwtes probes ta stoixeimata apla einai í tasi por exei í kathe xwra, stis probes pleon tha katharisw to topio; gia kalo í gia kako(as elpisoume gia kalo )

  8. Τα στοιχήματα έχουν ελάχιστη αξία αυτή τη στιγμή, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είναι τόσο μικρά τα ποσά που παίζονται, που εύκολα κάποιος μπορεί να ρίξει ένα κάποιο χρηματικό ποσό υπέρ ενός τραγουδιού και να επηρεάσει τις αποδόσεις του για λόγους promotion. Γιατί επειδή τα γραφεία στοιχημάτων είναι ανταγωνιστικές επιχειρήσεις που λειτουργούν με τους κανόνες της αγοράς, αν 2-3 γραφεία ρίξουν τις αποδόσεις για ένα τραγούδι, αναγκάζονται να το κάνουν και τα άλλα για να παραμείνουν ανταγωνιστικά.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ