EUROVISION 2019: Το Poll του OGAE Greece ξεκίνησε!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο OGAE Greece τιμώντας την παράδοση, ετοίμασε το καθιερωμένο poll με τις φετινές 41 συμμετοχές της Eurovision 2019! Το poll του site μας αποτελεί στην ουσία μία δημοσκόπηση η οποία αντανακλά τις μουσικές προτιμήσεις των αναγνωστών, με βάση τις συμμετοχές του διαγωνισμού.

Το poll βρίσκεται ήδη στη δεξιά στήλη του site μας και μπορείτε να επιλέξετε μέχρι 10 συμμετοχές που σας αρέσουν περισσότερο.

Όλα όσα χρειάζεστε να μάθετε για την Eurovision 2019 και για τις 41 συμμετοχές μπορείτε να τα βρείτε εδώ!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακούσετε τα 41 φετινά τραγούδια της Eurovision και… να ψηφίσετε!

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com καθώς ξεκίνησε η παρουσίαση των συμμετοχών με πρώτη την Κύπρο. Επιπλέον μην ξεχνάτε και την ψηφοφορία του OGAE International Poll 2019 καθώς σύντομα αναμένονται τα επόμενα αποτελέσματα! 

Αν θέλετε μπορείτε να δείτε και το επίσημο recap με όλες τις συμμετοχές της φετινής Eurovision!

OGAE Greece Team


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούςEuroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όλους όσους αγαπάνε το θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αν είσαι στο σάιτ από υπολογιστή, νομίζω πως το poll βρίσκεται στο δεξιό μέρος της οθόνης. Αν είσαι από κινητό, το poll είναι κάτω από τα σχόλια.

  1. Τα δέκα τραγούδια που δεν έχω βαρεθεί και τα ακούω με ευχαρίστηση ακόμη είναι :

    Ολλανδία
    Ισλανδία
    Σλοβενία
    Πορτογαλία
    Ιταλία
    Τσεχία
    Μάλτα
    Ρουμανία
    Αζερμπαϊτζάν
    Κύπρος

    Ειδική αναφορά σε Λετονία, Αυστραλία, Σουηδία και Πολωνία για την εξαιρετική live απόδοση

  2. Αυτό το poll θα παρουσιαστεί στα ogae των άλλων χωρών όπως μας παρουσιαζοντε εμάς τα δικά τους ;

    • Όχι, αγαπητέ Γιάννη. Η βαθμολογία του OGAE Greece στο OGAE International Poll 2019 καθορίζεται έπειτα από ψηφοφορία αποκλειστικά των μελών του σωματείου. Το συγκεκριμένο poll, όπως λέμε και στο άρθρο, αποτελεί απλά μία δημοσκόπηση η οποία αντανακλά τις μουσικές προτιμήσεις των αναγνωστών, με βάση τις συμμετοχές του διαγωνισμού.

  3. Ψ’ηφισα:
    Ιταλία,
    Ισλανδία,
    ,Σλοβενία
    Πορτογαλία,Ελβετία
    γιατί με αυτη τη σειρά μου αρέσουν.Δεν ψήφισα Ελλάδα γιατί νομίζω δεν μπορούμε να ψηφίσουμε την χώρα μας αλλιώς το νουμερο ένα μου είναι το Better Love ελπίζωντας σε μια καλύτερη του παρουσίαση στο επομενο λαΐβ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ