Το πάρτι της ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή!

Η ΕΡΤ διοργάνωσε, το βράδυ της Τρίτης 19 Μαρτίου 2019, με μεγάλη επιτυχία το πάρτι για την ελληνική αποστολή στο γνωστό club της Αθήνας Shamone. H Katerine Duska ήταν ευδιάθετη και απαστράπτουσα ενώ μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες. Δυναμικό «παρών» και το ιδιαίτερο χρώμα τους έδωσαν και τα μέλη του OGAE Greece.

Την Katerine Duska υποδέχθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ιδιοκτήτης του Shamone, αναφερόμενος στην εμπειρία του ως σχολιαστή στη Eurovision 2007. Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια δεν αποκάλυψε τίποτα για τη σκηνική εμφάνισή της και αρκέστηκε στο να πει: «Θέλω να σας εκπλήξω». Η Μαρία Κουφοπούλου, Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ, μίλησε για την Katerine Duska αλλά και για τους σχολιαστές της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στον φετινό διαγωνισμό, τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Κοζάκου.

Η postcard της Ελλάδας και τα πάρτι στο εξωτερικό

Η ελληνική αποστολή, όπως έγινε γνωστό, θα ταξιδέψει στις 29 Μαρτίου στο Τελ Αβίβ για τα γυρίσματα της postcard. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν τα πάρτι σε Άμστερνταμ (6 Απριλίου), Λονδίνο (14 Απριλίου) και Μαδρίτη (19-20 Απριλίου).

Ο OGAE Greece στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ

Ο Βαγγέλης Ρήγας, πρόεδρος του Δ.Σ. του OGAE Greece, και η Μέρφη Φωτιάδου, εκ μέρους του Γραφείου Τύπου του σωματείου, μίλησαν στο χθεσινό (20/03) κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ για το πώς επηρεάζει τους fans της Eurovision ένα καλό πλασάρισμα στον διαγωνισμό αλλά και για τις μέχρι τώρα αντιδράσεις του κοινού, τόσο στη χώρα μας όσο και την υπόλοιπη Ευρώπη (και όχι μόνο) σχετικά με τη συμμετοχή μας “Better Love”.

 

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2019, μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece! 

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανεβάστε το βίντεο με τα studio sessions του better love.να το ακούσουν αυτοί που αμφισβητούν τη φωνάρα της Κατερίνας..η κορώνα στο τέλος εκπληκτική!! πάμε δυνατά! <3 <3

  2. Παιδιά όχι επειδή είμαι Έλληνας το τραγούδι μας είναι μόνο για κορυφή !!!!!!! Ένα τέτοιο τραγούδι κάνει καλό στον ίδιο το θεσμό της Eurovision ,πραγματικά δε μπορώ να ακούω για θέση στην δεκάδα ,εκνευρίζομαι ?????

  3. epeidi ex8es tin akousa live ekei…ena exw na pw. einai ekpliktiki foni. anatrixiasa. oti kai na pei live mageuei… euxomai olopsixa kali epitixia. den to suzitw oti i dikia mou xwra i Alvania 8a tin psifisei. makari na to sikwsete fetos re paidia.. pantote imoun latris twn kalwn fwnwn kai mono. uperoxi Katerina.

  4. Στο βίντεο που ανέβασε χθες στο instagram φαίνεται πόσο καλά μπορεί να το αποδώσει live. Η κοπέλα είναι φωνάρα. Επίσης στη φωτο λάμπει! Πραγματικά, υπερβολικά καλή για γιουροβίζιον! Go girl!

  5. δηλαδη αυτη ειναι μια καλη ελληνικη συμμετοχή γραμμενη εξ ολοκληρου στα αγγλικά και με την αγγλοσαξωνικη ποπ??ο.κ!
    η συμπαθεστατη κυρία του ογκαε θα επρεπε να αναφερει οτι κ αλλες χρονιες υποτιθεται οτι το τραγουδι μας ειχε απήχηση αλλα την τελικη βραδια ψαχναμε την ψηφο μας!ουκ ολιγες αναμνήσεις!

    • Ο καθένας “μένει” με τις αναμνήσεις που θέλει… Για τις ακριβώς αντίθετες περιπτώσεις βλέπω δεν ασχολείσαι. Θα χεις μάλλον τους λόγους σου…

      • Πραγματικα ολα αυτα που ειπες μου τα πηρες απο το στομα ο συγκεκριμενος δεν ασχολειται με κατι αλλο παρα κραζει συνεχεια ας προσεξει τουλαχιστον μη δαγκωσει τη γλωσσα του!!!!

      • Εεε τι εννοείς??? Πάτα πιο πάνω το συνημμένο του Πέτρου Τ. Και δε την να λέει την κορώνα του τραγουδιού live

    • Ενώ είναι πασιφανές πως οι άλλες χώρες στέλνουν τραγούδια με εθνικό ηχόχρωμα. Πχ του αζερμπαιτζαν είναι ένα καθαρόαιμο αζέρικο τραγούδι, στη τοπική γλώσσα.. Μια καλή ιδέα πάντως, θα ήταν να βάλουμε μπαγλαμά, τουμπερλέκι και στη σκηνή λίγη σπανακόπιτα, λίγο τζατζίκι, καμιά ελιά θρούμπα, τη Ντούσκα να τηγανίζει και να τραγουδάει, να ρθουν να λιγώσουν οι Ευρωπαίοι και να μας ψηφίσουν και για τις γεύσεις μας και για την πατριδολαγνεία μας! (επίσης είναι γνωστή η “αγάπη” τους για την Ελλάδα ιδίως τα τελευταία χρόνια- οπότε όχι 12αρι, 15αρι θα μας δώσουν!) Αλλά τι λέω; Τη Ντούσκα τη μισείς! Ποια περισσότερο “ταλαντούχα” θες να βάλουμε Στέλιο μας για να “μυρίσει” Ελλάδα και ταλέντο η συμμετοχή μας; Πες μας και δεν θα σου την αρνηθούμε!

  6. Live πότε θα την ακούσουμε να το πει…? Γιατί στο studio version… μια χαρα ακούμε και τα “πολλά” φωνητικά…

  7. Να κάνω μια ερώτηση: πριν καμία δεκαπενταριά μέρες είχε αναφερθεί ότι θα γίνει μεγάλο πάρτι της ΕΡΤ για την Κατερίνα Ντούσκα κτλ… Το εν λόγω Πάρτι που έγινε χθες στο Σαμον , γιατί δεν διαφημίστηκε καθόλου? Ούτε καν οι σελίδες της Γιουροβίζιον και ούτε το σάιτ της ΕΡΤ ή αλλά σάιτ ή άλλα ΜΜΕ το διαφήμισαν εκ των προτέρων για να πάμε και εμείς. Μέχρι χθες το βράδυ που θα γινόταν, έψαχνα όλο το διαδίκτυο και δεν υπάρχει πουθενά η παραμικρή ενημέρωση για το πάρτι. Γιατί? Η σελίδα του ogae έστω την ίδια μέρα και λίγες ώρες ΠΡΙΝ γίνει το πάρτι γιατί να μην το ανακοινώσει ότι πχ “σήμερα βράδυ έχει πάρτι η ελληνική αποστολή…”? Κρίμα και θέλαμε να πάμε και εμείς.

    • Καλησπέρα! Αρχικά, ευχαριστούμε για το σχόλιο και την ερώτησή σου! Το party που διοργάνωσε η ΕΡΤ ήταν σε κλειστό κύκλο και αυστηρά με προσκλήσεις για καλεσμένους εκ μέρους της δημόσιας τηλεόρασης, δημοσιογράφους και τα μέλη των σωματείων φίλων του διαγωνισμού. Δυστυχώς, δεν ήταν ένα ανοιχτό για το κοινό party – που θα ήταν πολύ όμορφο να γίνει είναι η αλήθεια. Για τον συγκεκριμένο λόγο, δεν μπορούσε λοιπόν, κανείς να διαφημίσει την εκδήλωση. Εύχομαι να κάλυψα την απορία σου! Στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση 😀

      Κρικόρ Κιφορκιάν
      Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων OGAE Greece

  8. Ακουσα το λαιβ της Κατερινας. Η κοπελα ειναι Θεα, δεν το συζηταμε.
    Στη γιουροβιζιον θα σκισει. Το υπογραφω.

  9. Τι γλυκιά και όμορφη που είναι η Katerine Duska. Μπράβο σ’ αυτό το ταλαντούχο πλάσμα που μας κάνει περήφανους παγκοσμίως! Γιατί υπάρχει και αυτή η πλευρά της Ελλάδας και πρέπει να την αναδείξουμε στο εξωτερικό! Η ποιότητα και η αισθητική σε αυτό το τραγούδι ξεχειλίζει. Κάνε μας να καρδιοχτυπήσουμε Κατερίνα μας το βράδυ του τελικού! Φέρε την Ελλάδα στην κορυφή! Πιστεύουμε σε σένα και στις ικανότητές σου! Φωνή έχεις, παρουσία έχεις, κούκλα είσαι, έχεις λέγειν. Ο απόλυτος συνδυασμός!Μπράβο στον OGAE Greece που ήταν εκεί και μας ενημέρωσε για όλα! Να είστε καλά παιδιά και πάντα να μας ενημερώνετε! Κάνετε εξαιρετική δουλειά και σας στηρίζουμε πολύ! Πάντα επιτυχίες εύχομαι από καρδιάς!

  10. Αρχιζει να διαφαινεται παιδια οτι η Κατερινα θα ειναι το αναδυομενο φαβορι και ειδικα μετα τις προβες,σημερα μετα την κυκλοφορια του βιντεο που την δειχνει να το τραγουδαει ζωντανα εχει ανεβει στα στοιχηματα!Θα τολμησω να πω οτι ισως και να κονταροχτυπηθει με τον Ολλανδο στο τελος!

  11. Δεν ξέρω αν το είδατε αλλά η Ελλάδα σήμερα δείχνει μια τρομερή ανοδική πορεία στα στοιχήματα! Εσείς πως το εξηγείτε αυτό;

    • Σίγουρα είναι θετικό ότι η Ελλάδα βρίσκεται εντος 10αδας, αλλά για την ώρα δεν νομίζω να σημαίνει κάτι παραπάνω. Μετά τις πρώτες πρόβες μέχρι τα live φαίνονται επι της ουσίας οι τάσεις για την κάθε χώρα.
      Προσωπικά (όπως έχω ξαναπει) εαν η παρουσίαση είναι καλή και έχει απήχηση, σε συνδυασμό με το καλό τραγούδι μας, πιστεύω ότι θα εκπλαγούμε θετικά με την θέση που θα πάρει η χώρα μας.

    • Το ειπα κι εγω πιο πανω ναι,θεωρω οτι ειναι επειδη βγηκε το βιντεο με την live ηχογραφηση και καταλαβαν οτι η ερμηνεια της θα ειναι συγκλονιστικη!

  12. Παιδια ξερει κανεις τι εχει γινει και τις τελευταιες ωρες η ελλαδα συζητιεται τοσο πολυ θετικα??….πραγματικη φρεντιτιδα τις τελευταιες ωρες….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ