Η Katerine Duska παρούσα στο “PreParty ES 2019”!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Ισπανία θα υποδεχθεί στη Μαδρίτη το “PreParty ES”, μια εκδήλωση αφιερωμένη στον θεσμό της Eurovision, διάρκειας δύο ημερών υπό την διοργάνωση του Eurovision-Spain. 

Οι εκδηλώσεις του “PreParty ES” θα διεξαχθούν στο La Riviera της Μαδρίτης τη Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου. Τη πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθεί το “Welcome PrePartyES”, μια συναυλία υπό τη μορφή “τελετής έναρξης” κατά τη διάρκεια της οποίας θα συμμετέχουν καλλιτέχνες από τον χώρο της Eurovision των προηγούμενων ετών. Τη δεύτερη (και τελευταία) ημέρα, θα διεξαχθεί το “PrePartyES”, στο οποίο συμμετέχουν φετινοί εκπρόσωποι χωρών με απόλυτο στόχο και σκοπό τη διασκέδαση του κοινού αλλά και φυσικά τη προώθηση της συμμετοχής τους.

Το σλόγκαν του φετινού”PreParty ES” είναι το «El Ritmo Que Nos Une» (=Ο ρυθμός που μας ενώνει) ενώ το θέμα αυτής της χρονιάς θα μας οδηγήσει σε ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο, ακριβώς στη 50η επέτειο της πρώτης και μοναδικής διοργάνωσης της Eurovision που πραγματοποιήθηκε επί Ισπανικού εδάφους, στο Teatro Real και ταυτόχρονα της τελευταίας νίκης του TVE – μέχρι στιγμής – με το τραγούδι «Vivo cantando» της Salomé. Οι διοργανωτές υπόσχονται ότι σε αυτό το ταξίδι θα περάσουμε, επίσης, από τη Μαδρίτη στη Λισαβόνα και από τη Λισαβόνα στο Τελ Αβίβ, πετώντας πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα που συνδέει τόσες πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διεξαγωγή και τη διοργάνωση του “PreParty ES 2019” μπορείτε να βρείτε στο προηγούμενο άρθρο μας κάνοντας click ΕΔΩ!

“Welcome PrePartyES 2019”

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η πρώτη βραδιά του “PreParty ES 2019” θα είναι μία εκθαμβωτική τελετή έναρξης της… Ισπανικής φιέστας με καλεσμένους καλλιτέχνες από τον χώρο της Eurovision, οι οποίοι θα διασκεδάσουν το κοινό ερμηνεύοντας τις επιτυχίες τους!

Στη σκηνή του La Riviera της Μαδρίτης τη Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 λοιπόν θα εμφανιστούν οι:

  1. Imri (Ισραήλ 2017 )
  2. Alfred Garcia (Ισπανία 2018 )
  3. Las Ketchup (Ισπανία 2006 )
  4. Ira Losco (Μάλτα 2002, 2016 )
  5. Vânia Fernandez (Πορτογαλία 2008 )
  6. Adelén (Εθνικός Τελικός Νορβηγίας 2013 )

“PrePartyES 2019”

Το “PreParty ES 2019”, η δεύτερη βραδιά της διοργάνωσης, θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2019. Μέχρι στιγμής, δέκα καλλιτέχνες από τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, τιμώντας με τη παρουσία τους τη βραδιά.

Μετά από απουσία τριών ετών, η Ελλάδα κάνει την επανεμφάνισή της σε promotion party/εκδήλωση του θεσμού, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τόσο τους Έλληνες fans όσο και τους ξένους. Η τελευταία φορά που Ελληνική αποστολή συμμετείχε ενεργά σε εκδηλώσεις της Eurovision – πριν από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού – ήταν το 2015 όταν η εκπρόσωπός μας, Μαρία-Έλενα Κυριάκου εμφανίστηκε τόσο στο “Eurovision in Concert” της Ολλανδίας όσο και στο “London Eurovision Party” του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι ξένοι fans θα απολαύσουν την Katerine Duska ζωντανά, εάν φυσικά δεν προηγηθεί η εμφάνιση της εκπροσώπου μας στο επίσης δημοφιλές “Eurovision in Concert” της Ολλανδίας που θα διεξαχθεί νωρίτερα τον ίδιο μήνα και στο οποίο τόσο η ίδια η Katerine όσο και οι άνθρωποι εκ μέρους της ΕΡΤ και της MINOS EMI / Universal έχουν εκφράσει την επιθυμία συμμετοχής.

Στη σκηνή του La Riviera της Μαδρίτης το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 λοιπόν θα εμφανιστούν οι:

  1. Miki (Ισπανία )
  2. KEiiNO (Νορβηγία )
  3. D-Moll (Μαυροβούνιο )
  4. Eliot (Βέλγιο )
  5. Michael Rice (Ηνωμένο Βασίλειο )
  6. Lake Malawi (Τσεχία )
  7. Darude & Sebastian Rejman (Φινλανδία )
  8. Jurijus (Λιθουανία )
  9. Jonida Maliqi (Αλβανία )
  10. Katerine Duska (Ελλάδα )

Μέχρι τη διεξαγωγή του φετινού “PreParty ES” πάρτε μία γεύση απ΄όλα όσα συνέβησαν στην αντίστοιχη εκδήλωση της προηγούμενης χρονιάς!

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την διεξαγωγή του “PreParty ES 2019” μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece! 

Πηγή: eurovision-spain 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα πάνε καλά φέτος… Από την αρχή φάνηκε αυτό, που δεν υπήρχαν τα περσινά παρατράγουδα. Η επιλογή ήταν εξαιρετική και το τραγούδι ακόμα πιο καλό! Νομίζω ότι αφού ακουστεί και live το τραγούδι μας θα πάρει κι άλλους “πόντους” η συμμετοχή μας!

    Για την ώρα μόνο μπράβο μπορώ να πω σε όλους όσους εμπλέκονται με την συμμετοχή μας.
    Καλή επιτυχία!!!

  2. Στα συν η αποφαση της ΕΡΤ να διαθέσει το κατιτίς της για τη συμμετοχή μας και την προώθησή της. Να την ακούσει κι ο κοσμος live. Ευελπιστώ και σε καλή προετοιμασία
    και για σκηνική παρουσίαση

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ